изпотяване на стъклата?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: изпотяване на стъклата?
Демирев написа:Не си купувайте спрей против изпотяване. Взех си немски за 12 лв. няма и 200 гр. мини флаконче и след напръскване челното стъкло стана пълен ад - сякаш съм размазвал банички по него!
именно... ще пробвам в неделя да изчистя със спирт и да постои в гаража на топло и ще видим кво ще стане...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

хахаха, много съм зле! наистина е било от копчето за рециркулация! сега вече не се изпотява ама грам, нищо че сутринта все бързам и я пълня със сняг
p.s изобщо не харесвам френските коли, но съм от хората, които квото пипнат всичко чупят, а тая 307-ца кво ли не е видяла и как още пали и всичко й работи не знам! рядко сполучлива френска кола

p.s изобщо не харесвам френските коли, но съм от хората, които квото пипнат всичко чупят, а тая 307-ца кво ли не е видяла и как още пали и всичко й работи не знам! рядко сполучлива френска кола
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа: рядко сполучлива френска кола
това е. ти току що направи делението на нула възможно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
братле не така
имахме един ситроен, който ме заключи отвътре и трябваше да излизам през прозореца, предният капак "изригна" след повреда в смешното им окачване, в завоите се накланяше като майка кораб и накрая чух да хвърчат сегменти из двигателя като ме остави в 2 през ноща на междуселски път.. и да нямаше никви проблеми, няма 1 френска кола, която да ми хареса с тия заоблени форми и двигатели...
Но на бялото няма как да кажа черно! на това пежо му вкарах вода в двигателя и пак пали, електрониката е перфектна, сглобката е качествана, нищо не скърца дори когато кожата е нагрята, приемливо управление , само веднъж се счупи нещо до акумалатора (струваше 300лв) и изключителното малоумно отделение на резервната гума.. и все пак да не забряваме че този двигател е правен от PSA Peugeot Citroën / BMW Group, които по-късно правят и двигателя 1.6 L Turbo, който печели 3 поредни години наградата двигател на годината в категорията от 1.4 до 1.8
за работна кола на която предните накладки са й 47лв, не знам кво повече може да й се иска 

Но на бялото няма как да кажа черно! на това пежо му вкарах вода в двигателя и пак пали, електрониката е перфектна, сглобката е качествана, нищо не скърца дори когато кожата е нагрята, приемливо управление , само веднъж се счупи нещо до акумалатора (струваше 300лв) и изключителното малоумно отделение на резервната гума.. и все пак да не забряваме че този двигател е правен от PSA Peugeot Citroën / BMW Group, които по-късно правят и двигателя 1.6 L Turbo, който печели 3 поредни години наградата двигател на годината в категорията от 1.4 до 1.8

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
alx написа:acer написа: рядко сполучлива френска кола
това е. ти току що направи делението на нула възможно
То по принцип си е възможно. Има там едни готини числа и едни теорииии
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Дай направо нова тема по въпроса(с деленето на нула),че в разни други форуми голямо мазало става по тая тема 

ама и вие сте като с коне капаци
пежо, никога няма да бъде сред големите, не им е и това стратегията, просто казвам че са здрави! двама заклети фенове на бмв са на същото мнение, единия има м3, но си кара 307-цата и вика сипваш и караш никви грижи! за 5г и 220к имам около 3500лв разходи в което влиза смяна на биела заради водният удар, смяна на кабелите около турбото, 2 пъти смяна на всички дискове (слабо място), почистване на дюзи заради нафта на черно, 1 единствен път предни носачи, оная фигня за 300лв и другото е консумативи, а колата я товаря и все я карам на газ/спирачки и просто щом е здрава в моите ръце, които всичко чупят, няма как да съм недоволен
и по законите на мърфи дето много я хваля, тая сутрин ми направи проблем, скоростният лост сутринта беше толкова замръзнал че и с крак да го ритнеш нямаше да се мръдне, предполагам някакъв проблем с маслото, 10 мин като поработи и се оправи

и по законите на мърфи дето много я хваля, тая сутрин ми направи проблем, скоростният лост сутринта беше толкова замръзнал че и с крак да го ритнеш нямаше да се мръдне, предполагам някакъв проблем с маслото, 10 мин като поработи и се оправи
Колега не е маслото на скоростната кутия, а жилата на скоростния лост замръзват в студеното време. Това е проблем при 307. След няколко минути каране се размразяват.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
На мен ми се изпотяват само двете задни странични и задното и то само когато вали.
Айде задното като натисна копчето се оправя веднага, ама страничните задни е мъка, особено ако сме 2ма, 3ма в колата.
Има ли някаква вероятност от корите на вратите да влиза влага като вали, знам ли, защо само задните така се запотяват?
Преди ми влизаше вода от задната врата, но свалих всичко и го оправих и сега е екстра, но това със запотяването дразни като вали.
Айде задното като натисна копчето се оправя веднага, ама страничните задни е мъка, особено ако сме 2ма, 3ма в колата.
Има ли някаква вероятност от корите на вратите да влиза влага като вали, знам ли, защо само задните така се запотяват?
Преди ми влизаше вода от задната врата, но свалих всичко и го оправих и сега е екстра, но това със запотяването дразни като вали.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
makaveli316 написа:...защо само задните така се запотяват?...
сети се защо предните странични НЕ ти се запотяват и ще си отговориш сам... Жокер- влагата в колата не може просто да изчезне...
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
ms написа:makaveli316 написа:...защо само задните така се запотяват?...
сети се защо предните странични НЕ ти се запотяват и ще си отговориш сам... Жокер- влагата в колата не може просто да изчезне...
Да де, ясно, ама все пак е отврат...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Решението е само 1- отваряне на стъклата за кратко, друг начин няма... тая влага просто трябва да отиде някъде- като е в колата се запотяват стъкла...
Колеги да споделя и моя проблем с изпотяването на стъклата. Преди няколко седмици реших да изчистя всички стъкла като за целта позлвах препарат за стъкла (такъв който ползваме за вкъщи) и кърпа за стъкла(микрофибърна май се води). Имаше тук там следи от детски ръчички, от там където съм си чистил таблото е реших да изчистя всичко. Всичко светна супер, вечер още повече , но проблема дойде като заваляха дъждовете. В колата се образува някаква адска влага и предното стъкло се запотява за норматив във формите с които съм го бърсал
Като пусна климатика го издухва бързо, но преди нямаше такова нещо, на нито една кола до сега съм нямал подобен проблем.
Поръчах си немски препарат Sonax(против изпотяване на стъкла) от Германия да избегна фалшиментите по нашите магазини, но сега се чудя как да действам с него ? 1вото на ум ми идва да изчистя всичко със спирт и такава кърпа за стъкла и после да пръскам препарата и със същата кърпа да търкам.
Филтъра ми е сменен, като минат дъждовете ще слагам и зимните стелки, но ме озадачават тези петна който се появяват със запотяването.

Поръчах си немски препарат Sonax(против изпотяване на стъкла) от Германия да избегна фалшиментите по нашите магазини, но сега се чудя как да действам с него ? 1вото на ум ми идва да изчистя всичко със спирт и такава кърпа за стъкла и после да пръскам препарата и със същата кърпа да търкам.
Филтъра ми е сменен, като минат дъждовете ще слагам и зимните стелки, но ме озадачават тези петна който се появяват със запотяването.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Избърши ги отново с вестник, а не с микрофибър.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Сложи си пакетчета със силика гел в джобовете на вратите, ще оберат влагата от купето и включвай климатика когато се запоти отново, той изсушава въздуха.
За замазването - зависи с каква кърпа и какъв препарат си чистил. Тези дето се ползват и вкъщи не вършат работа - замазват и не чистят добре. Кърпата също е важна, има специални микрофибърни кърпи за стъкла, които не оставят влакна и косми при забърсване, също така чистят и на "сухо" без препарат. Вестника също е добра идея - желязото в мастилото полира стъклото
За замазването - зависи с каква кърпа и какъв препарат си чистил. Тези дето се ползват и вкъщи не вършат работа - замазват и не чистят добре. Кърпата също е важна, има специални микрофибърни кърпи за стъкла, които не оставят влакна и косми при забърсване, също така чистят и на "сухо" без препарат. Вестника също е добра идея - желязото в мастилото полира стъклото

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3