Според вас дрегерите отчитат ли правилно ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: Според вас дрегерите отчитат ли правилно ?!

Мнение от dan-dam » 27 Яну 2012, 11:26

Аз имам познат, който беше багерист ги караха всяка сутрин да духат на дрегера. Та... една вафла, един кроасан или каквото и да е сладко и му показваше винаги. И да кажа, че момчето не пие, за да не се почне са с "кой знае вечерта колко е изпил"
Имало е случаи да духа на дрегера, да изкара трите нули, да изяде една вафла и след тва да не са нули.
Ба ли ги в дрегерите... :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 27 Яну 2012, 11:27

За 0.12 нищо не могат да ти кажат, но ако има птп ще видиш застраховка през крив макарон :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Яну 2012, 12:22

Xscape написа:Кво да следва - изискваш кръвна проба (имаш право по закон), отивате, даваш кръв и могат да лаят колкото искат после - ти ще си чист :)

Само и аз да споделя моят опит.
Спират ме,я духай (без да сме се цунали даже)-луп-0.1 мисля беше,ония прибира и ми пожелава "приятен ден",ма аз ,освен тъп пък и любознателен-викам им що така ми отчита-оказа се че от цигари отчита така,както и от някой ментолови бонбони и тн.
Втори път ме спират,ама отчита повече,мисля беше 0.8-и ония веднага-викам им че не употребявам алкохол,не съм пил от месеци,освен това по това време возех "отговорни другари" та въобще не съм пил,обаче с техната кола в пирогов,там кръвен тест и чакам (интересно е че гледам по тв. че излизали тестовете след ден-два...май не е вярно),та докато ми вземаха кръв,единия милиционер стои до мен,нещо да не влезна у некоя корупционна практика с лекара,как и да е-0:0 беше резултата,помолих ги да ме върнат от където са ме взели с колата им (слатина),отказаха гадовете и си тръгнаха...след 2 месеца получих покана че дължа на бюджета 30 лева за кръвна проба..... :ranting: :dunno: :banghead:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 27 Яну 2012, 12:46

kronos написа:За 0.12 нищо не могат да ти кажат, но ако има птп ще видиш застраховка през крив макарон :D

това много малко хора го знаят, като важи с пълна сила и по ГО и по "КАСКО"...
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Яну 2012, 16:06

Колкото пъти са ме проверявали все 000 е било.
Дори един от първите пъти полицая като ме видя че пуша, вика "я слез малко на въздух"-накараме да вдишам няколко пъти дълбоко и тогава да надувам.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата