Карта за отстъпка в Лукойл.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Карта за отстъпка в Лукойл.

Мнение от Eмилио Димитров » 03 Фев 2012, 13:14

На еко-то картата се получава супер лесно, пускаш си една заявка онлайн и си посочваш от коя бензиностанция да си я вземеш. там пишеше след 7 дена е готова, но моята беше готова след няколко дена. Онлайн формуляра им е на сайта. Даже ако не се лъжа ти пращат и имейл на пощата, че вече е в бензиностанцията, която си посочил.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Фев 2012, 14:50

Junkie написа:Същото и за ЕКО! Само кеш!

Имаше 1-2 месеца период (края на 2011г), когато не приемаха дебитна/кредитна карта, когато искаш да ползваш картата с отстъпка, но сега отново си приемат... тогава ми обясниха, че имали проблем със системата и че скоро ще го оправят... наскоро сипвах и ми приеха картата с отстъпка и кредитната карта.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 12 Фев 2012, 15:01

Благодаря Ви за мненията колеги. Без вас незнам какво щях да правя :bowdown: . Върнах картата на този пич и си му казах директно, че не му прави чест да лъже приятелите си и познатите си по този долен начин. Сега ще се опитам да си взема карта от Еко и да си наливам от там.

Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Фев 2012, 15:08

Junkie написа:Същото и за ЕКО! Само кеш! Послушай колегите и иди до ЕКО - говори направо с мениджъра(обикновено се крие в стаичка наблизо) и поискай карта! Така направих аз и за 3 минути бях с карта вече :mhihi:

и аз направих така преди 2-3 год. и ми дадоха 5 карти. Само една имам обаче. Имах две, но баща ми си затри неговата и останах с една. :)

Сега се сетих, че на SDI картата важи и за еко, както някой спомена вече.

Аз зареждам само от едно и също ЕКО, заради наблюдения на горивото им. С гориво от там съм с над 1л на сто по-икономичен сравнено с други ЕКО-та. Става въпрос за срещу София ленд. Който иска да пробва как е там. Имам един дизел с 60000км почти само от там - никакви проблеми. На скоро започнах да зареждам и от други ЕКО-та и разхода ми се вдигна веднага... Вече съм пак само там.

Предишна

Назад към Извън Темата