Въпрос за Facebook.
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Въпрос за Facebook.
jordanov написа:jordanov написа:Ще ползвам темата на колегата да си задам и аз въпроса. От стената съм си скрил дейностите ... т.е. да се вижда какво съм коментирал - снимки, връзки, на кой на стената съм сложил снимка или връзка ... вижда се само какво публикувам и какво харесвам. Как да върна да се виждат последните дейности?
никой ли не му разбира???
Нямам фейсбук на работа, а по памет не искам да ти казвам, че да не стане грешка. Довечера ще напиша как се оправя (ако някой не ме изпревари)

А по основната тема - няма начин да се скрие тая активност. Тя зависи от настройките на другия човек. Пример : Аз съм направил снимките ми да се виждат само от приятелите ми, ако някой от тях хареса моя снимка никой друг няма да види в т.н. Телеграф. Действието ще се види само от наши общи приятели, ако имаме такива. Ако съм направил снимката да е Public, който и да я хареса - всичките му приятели ще разберат. Надявам се, че горе-долу стана ясно

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колеги от къде в настройките мога да видя влизанията(лог ин) във фейсбук от къде и по кое време са станали? Има ли такава опция изобщо?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Настройки на профила > Сигурност 
Или направо на тоя линк https://www.facebook.com/settings?tab=security

Или направо на тоя линк https://www.facebook.com/settings?tab=security
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2