Въпрос за Facebook.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: Въпрос за Facebook.

Мнение от bigmurzi » 14 Мар 2012, 11:03

бмвповер ~ фейсбук съпорт :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 14 Мар 2012, 11:38

jordanov написа:
jordanov написа:Ще ползвам темата на колегата да си задам и аз въпроса. От стената съм си скрил дейностите ... т.е. да се вижда какво съм коментирал - снимки, връзки, на кой на стената съм сложил снимка или връзка ... вижда се само какво публикувам и какво харесвам. Как да върна да се виждат последните дейности?

никой ли не му разбира???

Нямам фейсбук на работа, а по памет не искам да ти казвам, че да не стане грешка. Довечера ще напиша как се оправя (ако някой не ме изпревари) :)

А по основната тема - няма начин да се скрие тая активност. Тя зависи от настройките на другия човек. Пример : Аз съм направил снимките ми да се виждат само от приятелите ми, ако някой от тях хареса моя снимка никой друг няма да види в т.н. Телеграф. Действието ще се види само от наши общи приятели, ако имаме такива. Ако съм направил снимката да е Public, който и да я хареса - всичките му приятели ще разберат. Надявам се, че горе-долу стана ясно :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Дек 2013, 17:44

Колеги от къде в настройките мога да видя влизанията(лог ин) във фейсбук от къде и по кое време са станали? Има ли такава опция изобщо?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 16 Дек 2013, 18:05

Настройки на профила > Сигурност :)

Или направо на тоя линк https://www.facebook.com/settings?tab=security

Предишна

Назад към Извън Темата