Контраанкетка
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
Аз лично много бих се замислил... Обаче все пак според мен Е38 си е изградила образ на тежкарска кола и повече би ми подхождала Е46-цата. Виж, ако може обаче да се вземе едно добро Е24 за тея пари (ако може и за по-малко), това е колата
В краен случай Е23 или Е21, като останалите пари се хвърлят по него да стане 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Бих взел сдмака,316ки всеки копува докато седмаци........не всеки може да си позволи 

Опитаи смъртта но не умираи
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
По-старата кола, естествено! Абсолютно безсмислено е да си трошиш парите за чисто нова кола, която за 2-3 години ще се обезцени 50%. Пример: за същите пари с които може да купиш 2000-2001 Е46 318, може да купиш 1996-1998 Е36 328 или М3, това е по-добро сравнение отколкото 316 и 7-мак. А сега какво? Аз бих взел 328 или М3 без да се колебая нито миг, дори ще е по-евтино, пък и може да се случи да намериш някоя с 20-30 хил. км остатък от maintenance plan. Е това е сделка. Пък остатъка от парите ги хвърли за един основен преглед, ако остане нещо - комплект нови Yokohama, пък после ела да сравняваме с 4-цилиндрово Е46
За чисто новите Опели не мога да говоря зашото нямам личен опит и наблюдения в/у тях, но един колега има '99 Голф 4 1.8 20 клапанов и неговата кола е в далеч по-лошо състояние от моята ('94), половината електроника по двигателя сдава багажа, имаше проблем със скоростите, да не говоря кожения салон колко е заносен.
Въобще за мен избора е един - няма по-добра кола като цена/качество от втора ръка БМВ или Мерцедес, въпрос на вкус е кое ще си избереш. Не ме нападайте за Мерцедес моля, знам какво биха избрали повечето от вас много добре, но трябва да им се признае на Мерковете че са солидни коли, пък били те и пенсионерски. И не сравнявай цените 1:1 с тези на новите коли, защото на по-старата неизменно се налага да поправяш разни неща. Не че новата не се чупи, но обикновено първите 2-3 години поне ги изкарват безпроблемно.

За чисто новите Опели не мога да говоря зашото нямам личен опит и наблюдения в/у тях, но един колега има '99 Голф 4 1.8 20 клапанов и неговата кола е в далеч по-лошо състояние от моята ('94), половината електроника по двигателя сдава багажа, имаше проблем със скоростите, да не говоря кожения салон колко е заносен.
Въобще за мен избора е един - няма по-добра кола като цена/качество от втора ръка БМВ или Мерцедес, въпрос на вкус е кое ще си избереш. Не ме нападайте за Мерцедес моля, знам какво биха избрали повечето от вас много добре, но трябва да им се признае на Мерковете че са солидни коли, пък били те и пенсионерски. И не сравнявай цените 1:1 с тези на новите коли, защото на по-старата неизменно се налага да поправяш разни неща. Не че новата не се чупи, но обикновено първите 2-3 години поне ги изкарват безпроблемно.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2