смяна на шоф. книжка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: смяна на шоф. книжка

Мнение от kiko » 23 Фев 2012, 20:45

еми да така е ,но тук си патиш от тарикатлъка,системата на кат не ти е виновна.
пп. м/у другото днес към 13ч. минах за рекордните ми там по престой 15ина мин. :mhihi:
даже ми беше кеф,че един пътен полицаи дремеше до мен за смяна на документи като всички останали ама ей така пълно боино с жилетка,бялата фуражка..направо мед ми капеше докато чаках :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Фев 2012, 21:09

kiko написа:еми да така е ,но тук си патиш от тарикатлъка,системата на кат не ти е виновна.

Дали пък баш системата им не ми е виновна при условие ,че искат да им платя акт, платен преди повече от две години,с взето синьо талонче, връчено наказателно постановление,което съм изхвърлил при плащането и искат да им го покажа :winky: :kuku: Айде да не съм точно от тарикатите ,а от доволно преебаните ;)

Но да речем ,че аз съм частен случай,да не разводняваме темата с моя казус ....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Фев 2012, 11:33

В КАТ вече не се чака толкова много, в интерес на истината. Подаването на документи за книжка е най-бавната услуга, защото сверяват много документи и докато обработват твоите се връщат поне двама човека с платежни или други бележки. Аз отидох с много заплетен случай, но за половин ден се оправих с всичко, условието е да си платиш, каквото ти поискат,. Иначе влизаш в схемата с приемни часове на някакви началници, жалби с отговор до 30 дни, размотаване, евентуално съдебни разправии и т.н. Всичко са го извъртяли така, че да ти обезсмислят съпротивата и ако си цениш времето, обикновено не се съпротивляваш.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 24 Фев 2012, 20:09

А как стои въпросът след смяната на свидетелството за правоуправление с различните ( вече ) номера , този на самото свидетелство ( новото ) и номерът , който е вписан в контролният (синият ) талон ( номерът на старото свидетелство ) ?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 24 Фев 2012, 22:15

plradev написа:
kiko написа:еми да така е ,но тук си патиш от тарикатлъка,системата на кат не ти е виновна.

Дали пък баш системата им не ми е виновна при условие ,че искат да им платя акт, платен преди повече от две години,с взето синьо талонче, връчено наказателно постановление,което съм изхвърлил при плащането и искат да им го покажа :winky: :kuku: Айде да не съм точно от тарикатите ,а от доволно преебаните ;)

Но да речем ,че аз съм частен случай,да не разводняваме темата с моя казус ....

Напротив разкажи абсурда :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Фев 2012, 22:51

Is написа:А как стои въпросът след смяната на свидетелството за правоуправление с различните ( вече ) номера , този на самото свидетелство ( новото ) и номерът , който е вписан в контролният (синият ) талон ( номерът на старото свидетелство ) ?

С новото СУМПС ти дават и чисто ново синьо талонче :) .Старата книжка и талон ги връщаш ...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата