смяна на шоф. книжка
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: смяна на шоф. книжка
еми да така е ,но тук си патиш от тарикатлъка,системата на кат не ти е виновна.
пп. м/у другото днес към 13ч. минах за рекордните ми там по престой 15ина мин.
даже ми беше кеф,че един пътен полицаи дремеше до мен за смяна на документи като всички останали ама ей така пълно боино с жилетка,бялата фуражка..направо мед ми капеше докато чаках
пп. м/у другото днес към 13ч. минах за рекордните ми там по престой 15ина мин.

даже ми беше кеф,че един пътен полицаи дремеше до мен за смяна на документи като всички останали ама ей така пълно боино с жилетка,бялата фуражка..направо мед ми капеше докато чаках

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
kiko написа:еми да така е ,но тук си патиш от тарикатлъка,системата на кат не ти е виновна.
Дали пък баш системата им не ми е виновна при условие ,че искат да им платя акт, платен преди повече от две години,с взето синьо талонче, връчено наказателно постановление,което съм изхвърлил при плащането и искат да им го покажа

Но да речем ,че аз съм частен случай,да не разводняваме темата с моя казус ....

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В КАТ вече не се чака толкова много, в интерес на истината. Подаването на документи за книжка е най-бавната услуга, защото сверяват много документи и докато обработват твоите се връщат поне двама човека с платежни или други бележки. Аз отидох с много заплетен случай, но за половин ден се оправих с всичко, условието е да си платиш, каквото ти поискат,. Иначе влизаш в схемата с приемни часове на някакви началници, жалби с отговор до 30 дни, размотаване, евентуално съдебни разправии и т.н. Всичко са го извъртяли така, че да ти обезсмислят съпротивата и ако си цениш времето, обикновено не се съпротивляваш.
Never mistake motion for action...
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
А как стои въпросът след смяната на свидетелството за правоуправление с различните ( вече ) номера , този на самото свидетелство ( новото ) и номерът , който е вписан в контролният (синият ) талон ( номерът на старото свидетелство ) ?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
plradev написа:kiko написа:еми да така е ,но тук си патиш от тарикатлъка,системата на кат не ти е виновна.
Дали пък баш системата им не ми е виновна при условие ,че искат да им платя акт, платен преди повече от две години,с взето синьо талонче, връчено наказателно постановление,което съм изхвърлил при плащането и искат да им го покажа![]()
Айде да не съм точно от тарикатите ,а от доволно преебаните
![]()
Но да речем ,че аз съм частен случай,да не разводняваме темата с моя казус ....
Напротив разкажи абсурда

Много като тебе вече плакаха ...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Is написа:А как стои въпросът след смяната на свидетелството за правоуправление с различните ( вече ) номера , този на самото свидетелство ( новото ) и номерът , който е вписан в контролният (синият ) талон ( номерът на старото свидетелство ) ?
С новото СУМПС ти дават и чисто ново синьо талонче

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2