Дайте съвет за баничарка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: Дайте съвет за баничарка

Мнение от немо » 04 Мар 2012, 23:59

CONAN написа:Един глас за Форд Конект.

Фордът е умален Транзит....другите са уголемени леки коли :!: :idea: Правете си изводи....
Фордът има най-голяма товароносимост,щото задният мост е твърда греда на ресьори... ;) нещо за френски торсионен заден мост ли чух :wave:
ДВГ-то има само един вариант (за дизела става въпрос) с 90 и 110 к.с.->стар,корав 8кл.мотор с добавен комън-рейл.Прост и надежден!
Ако си купиш обаче Форд Турнео Конект си направи Каско със всички екстри.....щото екстериорни части основно от Мото-Пфое,а цените там...... :banghead:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 05 Мар 2012, 7:24

немо написа:
CONAN написа:Един глас за Форд Конект.

Фордът е умален Транзит....другите са уголемени леки коли :!: :idea: Правете си изводи....
Фордът има най-голяма товароносимост,щото задният мост е твърда греда на ресьори... ;) нещо за френски торсионен заден мост ли чух :wave:
ДВГ-то има само един вариант (за дизела става въпрос) с 90 и 110 к.с.->стар,корав 8кл.мотор с добавен комън-рейл.Прост и надежден!
Ако си купиш обаче Форд Турнео Конект си направи Каско със всички екстри.....щото екстериорни части основно от Мото-Пфое,а цените там...... :banghead:

Карам 4 години такъв (купуван нов) и мога да кажа ,че за товарене е супер, 1 тон си ги кара като пич(с товароносимост 900 кг. беше май)
Над 100 км/ч двигателя е малко шумен ,но иначе е приятен за каране и откакто е купен никакъв ремонт по него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Мар 2012, 8:55

каквато и да е баница, само да е пътническа с бензинов мотор!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 05 Мар 2012, 9:37

Още един глас за пътнически Форд.Това нещо товари като вол,върви като луд и става за семеен ван.
Най-кефи това,че има подгряване на предния прозорец.Честно да си кажа събира колкото половината на голямата база на Джъмпера.
Нашия е 2005-та,купуван е нов.Сменяхме му дюзи,ремонт на помпа и май е това.Вече е на около 260000км.
Имаме и Берлинго със обикновения дизел,пак пътническо.Нищо лошо немога да кажа,но Форда определено е по-добър.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 05 Мар 2012, 10:36

Дачия Логан, върната от лизинг - тъкмо ще ти се впише в бюджета. Друго каквото и да вземеш за тея пари, вероятно ще береш ядове, щото ще е много изтормозено.

Партнер 1.9Д /без турбо/ съм чувал, че са много здрави двигатели, ама все пак ако попаднеш на някоя на 500к км си има рискове.
От Кадито, и въобще новите тди двигатели на ФВ хич не съм доволен - турбото заминава на 50к км :banghead: Инак ако го сравняваме с френските, си е доста по-кола от тях.
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 05 Мар 2012, 11:14

Колеги никой непредлага Фиат Добло той е 6+1 и да ви кажа аз имам такова и съм много доволен дизел е и гори около 6-7 литра в града,извънградско почти не го карам но съм го бутал под 5, и доста държи на разнос.Хвърли един поглед :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 05 Мар 2012, 11:54

///sasho написа:Partner с HDI :yes:

подкрепям карали сме такива цената е добра и са големи кучета не е най комфортната баничарка но за такива цели е една от най добрите потърси запазени екземпляри!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Мар 2012, 13:33

stefanoff написа:Партнер 1.9Д /без турбо/ съм чувал, че са много здрави двигатели, ама все пак ако попаднеш на някоя на 500к км си има рискове.

за такава съм чувал много лоши отзиви за вървежа и във всяко друго отношение. Само оплаквания като цяло...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от bu66mena » 05 Мар 2012, 22:46

колега насочи се към нещо немско,кади или опел комбо,доскоро карах дизелов партнер при -20 пали от раз,но от там нататак положението става зле,постоянно се чупеше,шарнири,биелетки,тампони на носачи лагери на заден мост,тва се скапва за 0 време иначе е икономичен.Както казах по горе търси нещо немско сега карам кади 2002 година и е мн по добре от пежака(преди да се откажем от него сменихме 2 пъти двигателя)
БМВ ем вози ем е.е

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 06 Мар 2012, 0:54

Днес цял ден карах Ford - ове и Citroen - и и да ви кажа Ford - а доста повече ми хареса. За утре имам да видя още няколко ситроенчета и ще реша окончателно. Иначе старите Caddy не ми харесват а по - новите са ми скъпички така че няма да е.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 06 Мар 2012, 11:47

djvisage написа:Днес цял ден карах Ford - ове и Citroen - и и да ви кажа Ford - а доста повече ми хареса. За утре имам да видя още няколко ситроенчета и ще реша окончателно.

тогава гледай само фордове колега, щом са ти харесали повече... Като цяло гледам си ни послушал и добре си се ориентирал.

Предишна

Назад към Извън Темата