Докъде стига простотията във един форум
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Oyama написа:Просто ви подсещаме да слизате на земята от време на време.
Хихихихи с тези постове ли ?

May the BMW force be with you!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Драги ми друзя не си изкарвайте злобата върху мен понеже съм единствения който посмя да дойде и да се изправи бред боговете на БМВ, поне да се бяхте вслушали в думите на асена ама вие показвате че не сте по напред от тинейджърите в нашия форум, дано приемете искените извинения които поднасям от името на всички нас. 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Вие пък много докачливи ще дойдете, за БМВ или добро или нищо, така го виждат така го коментират хора, вие чак отидохте в тунинг форума да им се карате и да им обяснявате кой, кой е и къв фен е... за мен честно казано такива любовни излияния към ламарините били те БМВ или Лада са меко казано крайни... но ваша си работа, само не ме нападайте и мен сега

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Радост е за моите уши да ме нарекат Тинейджърка от тунинг.бг
Яко отивам да се гъзаря и аз
Насти върви и мълчи скъпи
Яко отивам да се гъзаря и аз
Насти върви и мълчи скъпи

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Nasti, ти ли се обади ве Ауди Сектант
... добре че си нямате Ати у вашия клуб, иначе не знам как щеше да го браниш по форумите ...
Баварке, да'н са възгордееш ся

Баварке, да'н са възгордееш ся

R.I.P Landikar
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Абе точно ти ли за секти ми говориш бе, основен инвеститор в Мюнхенските автомобилни заводи... аз че съм си луд за кръгчета факт - ама тва ти да ми кажеш сектант - точно ти.... хапчетата да си взимаш и да не се обаждаш където големите говорят за сериозни неща...
Аз съм щастлив че в нашия форум няма такива творци, защото щях да сложа фейс контрол!
bawarka - дребен, вървя и си трая, че ако се разговоря, тук младежите ще се объркат някой бан да ми сложат, ще ми развалят настроението, после аз тяхното и ще стане една... боза...
Аз съм щастлив че в нашия форум няма такива творци, защото щях да сложа фейс контрол!
bawarka - дребен, вървя и си трая, че ако се разговоря, тук младежите ще се объркат някой бан да ми сложат, ще ми развалят настроението, после аз тяхното и ще стане една... боза...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Аз не мога да разбера някои хора от този форум, които претендритат да са много умни и интелигентни защо си мислят, че трябва да слагат всички в онзи форум под един знаменател? Все пак от 11,000++ човека регистрирани не можете да очаквате всичките да са професори
Тъпо е според мен, а тъпите неща тъпи хора ги правят, сами си правете изводите
По въпроса с този Ати единствения ми коментар е, че има хора, които наистина са фенове на нещо си (автомобил, марка еди-кво си, отбор...), но тези, които се вманиачават до таква степен са направо болни
И аз обичам БМВ, може би е на първо място в моята собствена класация, ама чак пък толкова...айде моля ви

По въпроса с този Ати единствения ми коментар е, че има хора, които наистина са фенове на нещо си (автомобил, марка еди-кво си, отбор...), но тези, които се вманиачават до таква степен са направо болни

xenon написа:По въпроса с този Ати единствения ми коментар е, че има хора, които наистина са фенове на нещо си (автомобил, марка еди-кво си, отбор...), но тези, които се вманиачават до таква степен са направо болниИ аз обичам БМВ, може би е на първо място в моята собствена класация, ама чак пък толкова...айде моля ви
![]()
И аз като Ати съм фен и то болен фен .И като се съберат няколко такива болни фенове имат форум и правят събори дето в тунинга не сте си и помисляли

И като гледам маи нямаш работа тук ?

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Къф е тоя форум ве ей.Кфо сички сме фенове на некфа марка с умрели и бавни таралясници.Нали виждате къде е истината.Там където ДА ТИ Е*А мАЙКАТА е красиво писане.Там дето по бръзо от кола със сини прускалки и ремуЦ и лепенка 3 ФЕСТ 3 ФИРИЪС нема 

ТДС - Турбо Див Селянин
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4