YouTube изтри стотици акаунти след сигнал на bTV
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: YouTube изтри стотици акаунти след сигнал на bTV
мноооооооу ме дразнят новините им, имам чувството че гледам некфи от 95-та!! като някви работи андроиди са! малко неща харесвам в русия, ама като си пусна да гледам тяхните новини и се раждам! приятни гласове, свободно поведение, усмивки! тия наще всяка новина я казват все едно съобщават за падащ метеорит 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
((:BuKcu:)) написа:То е ясно, че е заради войо-то, ама поне да имаше достъп и от чужбина да се гледа, макар и платено.
.
Аз ползвам телемост-бг или как беше там точно сайтчето.Има към 20 канала /най-интересните/и се увеличават.От БГ достъпът е забранен,но в цяла Европа си е ОК.За 18 евро за 3 месеца си плащаш през кредитната.Може да спираш на пауза излъчването и после да си продължиш гледането на мачлето например откъдето си го спрал.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Един хубав DDoS ще им дойде добре или както преди няколко години да се намери пак някой да им хакне и без тва умрелия и за нищо не ставащ кирлив "сайт" 

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
acer написа:мноооооооу ме дразнят новините им, имам чувството че гледам некфи от 95-та!! като някви работи андроиди са! малко неща харесвам в русия, ама като си пусна да гледам тяхните новини и се раждам! приятни гласове, свободно поведение, усмивки! тия наще всяка новина я казват все едно съобщават за падащ метеорит
С усмивка към тоталитаризма

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Поне не се насажда масова психоза , както в милата ни държава . После защо се водим най-нещастната и песимистична нация - щот сме немали пари ? - едва ли . Има доста държави които са по-зле от нас , но хората не гледат като зомбита .
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не знам, ама беше готино преди 2 седмици като един пич беше качил "преди BTV" някои епизоди на сериали, които още не бяха излязли...не знам как става тая схема ;дд 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Нещо много са се активизирали с Войо-то и с тая реклама, дето Асен Блатечки похапва от хладилника... Което ме навежда на мисълта дали пък това няма нещо общо с АСТА-та? Честно казано не съм обръщал внимание дали това с Войо-то е само за продукции на БТВ-то или за всички телевизии. И честно казано ме мързи да погледна сега какво точно има там, ама вие какво мислите по въпроса?
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
BFM написа:
С усмивка към тоталитаризмаТи сериозно ли? Говориш за стрната, където няма нито една независима медия?
Точно страната с нито една независима медия има най добрия пакет (разбирай интересни и HD програми )качен на сателит над Европа -"Платформа" . Да ти кажа ли кога ще ги стигнем руснаците по телевизия . Отговора е НИКОГА. Относно босфор ТВ най добре да затварят кепенците и без това стойностните неща в цялата им група са под 2% .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Голямо постижение, няма що.
И аз забелязах, че са махнали новите серии на БГ сериалите от youtube. Старите обаче забележете, си стоят.
Познайте какво направих - изтеглих го на торент.
Точно 15 минути ми отне. Много ме затрудниха.
Май и тази малоумна телевизия ще си остане във века, в който беще създадена - 20.
Намерили точно с Гугъл да се разправят. Дебили.
Нагласените им и подлизурски новини така или иначе вече никой не гледа.
Интересно как си защитават интереса, като вместо да гледаш по-късно нещо, което си пропуснал, изобщо няма да го гледаш (ако не теглиш торенти)
Видяхме и как си защитиха интереса в спора с Господари на Ефира - като им казаха да не излъчват.
И аз забелязах, че са махнали новите серии на БГ сериалите от youtube. Старите обаче забележете, си стоят.
Познайте какво направих - изтеглих го на торент.
Точно 15 минути ми отне. Много ме затрудниха.
Май и тази малоумна телевизия ще си остане във века, в който беще създадена - 20.
Намерили точно с Гугъл да се разправят. Дебили.
Нагласените им и подлизурски новини така или иначе вече никой не гледа.
Интересно как си защитават интереса, като вместо да гледаш по-късно нещо, което си пропуснал, изобщо няма да го гледаш (ако не теглиш торенти)

Видяхме и как си защитиха интереса в спора с Господари на Ефира - като им казаха да не излъчват.
Touring & windsurf club
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сега гледах по Битивито
едно клипче с Асен Блатечки, който рови в чуждият хладилник на някакъв хакер , за да илюстрира нагледно колко нагло нещо е пиратството и как им крадем от залъка
Да вземем да му съберем по някоя стотинка за хляб... Смешници 

Никой не мое ма връне на селу!
- xpl0d
-
-
saleen написа:Сега гледах по Битивитоедно клипче с Асен Блатечки, който рови в чуждият хладилник на някакъв хакер , за да илюстрира нагледно колко нагло нещо е пиратството и как им крадем от залъка
Да вземем да му съберем по някоя стотинка за хляб... Смешници
Колкото ми е прост тоя още по-прост ми стана с тая умряла "реклама". Опитали се нещо да направят ама не се получи и няма и да се получи, щот аналогията им е крайно неадекватна.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Точно пък Асен Блатечки кво го бърка
Не знам колко печели и колко му бъркат в хладилника , но знам че по улиците ходи като излязъл от пералнята

Не знам колко печели и колко му бъркат в хладилника , но знам че по улиците ходи като излязъл от пералнята

- xpl0d
-
-
Нищо, кво да го бърка. И босфор ТВ не ги бърка, ама са огладнели яко ми се струва. Ти за повторение или каквото и да е предаване на запис да искаш пари трябва да си ебаси зле-то. Тва никъде, ама никъде по света го няма. Повярваха си повече, отколкото е необходимо с българските сериали и си мислят, че ще мине номера да плащат хората за повторения. Толкова, като искат да са актуални да си направят кирливите сериали и предавания на pay-per-view да ги видя дали ще оцелеят 3 месеца

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3