Мъка, мъка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: Мъка, мъка...

Мнение от AGT » 02 Май 2012, 1:57

Не трябва да ти пука от никой и от нищо още повече от Французи. Единственото нещо за което им свалям шапка е ,че са борбена нация като не им е изгодно нещо излизат на улицата и се подкрепят . За Германия няма да коментирам . Всички знаят точен народ дръпнал много напред едва ли някой в Европа ще ги стигне някога. И в двете нации има черни овце в стадото къде повече къде по малко .Дотук с другите сега за нас .С това , че си БЪЛГАРИН можеш да се гордееш а може и да се срамуваш .Въпрос на личен избор. България е в много положения по-добре от доста други наций и държави (не говоря за доходи темата не е за това) . Запознай ги с историята на нашата държава разкажи им някой факти ( от хубавите естествено ) по горе в мненията имаше такива и тогава пак ги виж какви ще ги говорят. Абсолютно съм съгласен с мнението на alx . Бъди горд от това кой си и от къде си. :yes:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 02 Май 2012, 2:11

Не мисля, че има за какво да ти се подиграват. По-скоро ти не знаеш как да отговориш. Защо не ги попиташ какво правят лятото на sunny beach?

всяка страна си има минуси. например в България цената на застраховката е 10 пъти по евтина от тук в Дания(относително е де).

Тука на датчаните им е толкова скучна страната, че при първия възможен момент заминават на някъде :mhihi:

иначе точно днес гледах това:

http://9gag.com/gag/4033351

има някои неща, които не знаех.

Има много неща, с които можеш да се гордееш с България.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 02 Май 2012, 2:53

Искам да ви заявя, че повечето неща ги знам и ги обяснявам...
Ако ще давате съвети искам да ми кажете как човек който е чел и знае нещо може да говори с хора които не знаят нищо, не са чели и нямат никакво желание да слушат.

Нещата общо взето опират до това ... ние имаме айфелова кула - вие кво имате. Еми ние пък имаме надин :mhihi: ... имаме и много други неща дето вие не сте ги и подозирали сред тея свинарници дето сте ги загнездели из ландшафта :no:

Естествено като човек, който живее в Бургас - изтъквам на първо място морето. Изтъквам всичко онова което може да се изтъкне - история, традициите, обичаите, уникални места, та дори и храбростта на българския войник през годините- обаче не та не.

Тъпия френски акъл продължава с елементарния въпрос ако съм можел да отида къде съм щял ... във София или в Париж ... града на любовта :kuku:

И да.. Франция също си била имала море със страхотни плажове. Тва е и причината да не бил чувал за съни бийч.
И накрая като било толкова хубаво в България що съм бил в Шотландия :paranoid:

Кажи как да не го пребиеш :mhihi:

Цялата ми мъка идва от тва, че такива капацитети водят спокоен живот в няква страна дето 70% е почерняла от колониите и общо взето, добре че им е столицата и шампанското та да се сеща света за тях, а ние толкова работливи, в такава прекрасна страна ( без едно загубено знаме) сме никои ...
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 02 Май 2012, 3:01

кво се занимаваш с тия капути? да си мислят квот искат, закво трябва да им се изтъкваш. кефиш си се там и те боли фара. кат имал тоур айфел да си го завре някъде и тва е. то е ясно, че никой няма да те разбере квото и да им обесняваш, най-малко французин ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Май 2012, 7:34

само 2 неща не мога да преглътна, че всички си мислят, че кирилицата са ни я наложили руснаците и че сме били част от съветския съюз.
всякакви други коментари ми са ... ;)
това за надмощието е толкова вярно, че няма на къде повече.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 02 Май 2012, 7:57

alx написа:
ogata написа:...

няма болка млади момко. има надмощие.

ние българите сме проницателни, умни и универсални (това ще трябва да го помислиш малко за да го разбереш).

затова- напред и нагоре и като си изиграеш правилно картите ще си тежиш на мястото и като стане въпрос да се подиграват в твое присъствие (неволно или нарочно) на родината ти - няма да го правят защото... никой не се ебава със шефа :winky:

затова - себеуважение и няма да се свиваш. _ти_ нямаш никаква вина за това откъде си дошъл- а самия факт че си дошъл от една бедна държава може само да ти помага всичко да ти идва на фокус много по-бързо от колкото на тези от "развитите" страни.

и така :bchug:

Много младежи трябва да разпечатат това мнение и да си го залепят някъде, където сутрин като станат да го четат поне един път :bowdown:
virtue and tranquillity

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 02 Май 2012, 8:55

Виж сега -
първо - радвай, че не си от мургавите дето крадат.
второ - радвай, че не си от мургавите дето ги еб*т.
трето - вземи 3 наши градински домата, една бучица сиренце и една бутилка ракия. (тия 3 неща е много важно да не са купувани от магазина!)
Слагаш една снимка от Балкана - да я гледат, сипваш, сядаш и им обясняваш - хора дето живеят в такава красота и хапват такива работи и пият такива елексири - нямам как да са лоши!
боба и шкембето може да ги оставиш за сутринта!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Май 2012, 9:46

А ти защо водиш безсмислени спорове? С човек, който пикае в бутилка от кола и я оставя в кухнята на плота? Срещу подобен индивид няма смисъл да спориш. Като тръгне да ти обяснява колко са големи, казваш му - "На първо място ще те помоля да си пускаш водата в тоалетната, тогава вече ми обяснявай за Айфелови кули, Шанз-елизета и Кот д'Азурове." и още "Ако ти си представителна извадка на твоя народ, и ако аз трябваше да бъда толкова прост, по-скоро бих предпочел да съм от Шри Ланка..."
Но истината е, че както ти казах, няма смисъл да спориш с гибралтареца. Да си пуска водата и това е.
Като повод за национална гордост може да му изтъкнеш, че българският народ си пуска водата в тоалетната. Обикновено :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 02 Май 2012, 12:52

Пич в чужбина избягвай да водиш спорове и препирни на национална и расова основа с разни сенегалци, мароканци и прочие мангали, тъй като като свършат аргументите на тая сган се вадят ножове, чикийки и други остри предмети ..................
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 02 Май 2012, 13:11

Аз ти се чудя на акъла че имаш търпение да разговараш на такива теми, с някакви идиоти. Тегли им една майна на български, и не се занимавай с такива простотии.
Гледай да направиш нещо, а франсеттата нека си ядат мухльосаното сирене намажано с лой от северноафрикански офци.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Май 2012, 13:46

Като гледам, пак се обажда балканското в повечето тук. Давате акъли, да не спори с такива хора, понеже те не знаят нищо за нас и света, понеже нямали пиене, дрога, корумпирана полиция и евтини к**ва и това е супер плюс на България за някои тук. Започва едно самонавиване и самонадъхване, за да се повдигне духа и това което е останали в нас, но крайния резултат е ясен. Колегата си мисли за тези неща, а разните французи, немци, цигани и гибралтарци си спят спокойно и през ум няма да им мине да пускат теми в форуми да разискват българина до тях.. Е това е тъжната истина.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 02 Май 2012, 14:18

Един съвет от мен малко нестандартен, но ще ти е от много по-голяма полза.

Прочети следната книжка (не е голяма и е безплатна):
"История на България с някои премълчавани досега исторически факти 681–2001" автор Петър Константинов.
Има я в читанка инфо. Реших да не пускам директен линк - ако има проблем пиши.

Ще научиш много неща за българската история и държавност, които да разказваш на чужденци, а и за твоя обща култура. Ще видиш, че съвременните Европейски държави са създадени като такива доста след като народа Българи и Българската държава се споменават във Византийските източници.
От друга страна действа много добре на самочувствието и ще започнеш да гледаш на такива дребнави заяждания много по-отвисоко.
Touring & windsurf club

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 02 Май 2012, 14:45

И аз живея извън България и лично съм ги изпитал тези неща в началото ,но трябва изобщо да не ти пука от къде си ,кой каква бира правил и т.н това е малко като да си мерите пи*ките ,така или иначе след като си решил да бъдеш емигрант трябва да си твърд и пробивен и никога да не се свиваш и спираш пред нищо независимо от произхода си.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Май 2012, 15:01

b.bonev написа:Пич в чужбина избягвай да водиш спорове и препирни на национална и расова основа с разни сенегалци, мароканци и прочие мангали, тъй като като свършат аргументите на тая сган се вадят ножове, чикийки и други остри предмети ..................

:yes: много правилно!
но аз продължавам да настоявам да му изтъкнеш аргумента, че българският народ си пуска водата в тоалетната :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Май 2012, 15:22

Georgieff написа:Един съвет от мен малко нестандартен, но ще ти е от много по-голяма полза.

Прочети следната книжка (не е голяма и е безплатна):
"История на България с някои премълчавани досега исторически факти 681–2001" автор Петър Константинов.
Има я в читанка инфо. Реших да не пускам директен линк - ако има проблем пиши.

Ще научиш много неща за българската история и държавност, които да разказваш на чужденци, а и за твоя обща култура. Ще видиш, че съвременните Европейски държави са създадени като такива доста след като народа Българи и Българската държава се споменават във Византийските източници.
От друга страна действа много добре на самочувствието и ще започнеш да гледаш на такива дребнави заяждания много по-отвисоко.

Велика държава ,със славна история,така е,
но аз предпочитам да бяхме със смешна 200 годишна или никаква история,но със нормално настояще (цивилизовано)
колко от вас във всекидневието им помагат исторически факти? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата