от кой интернет доставчик сте най доволни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Re: от кой интернет доставчик сте най доволни

Мнение от super_mario » 17 Май 2012, 9:21

ще чакам булсата да дойде в нашия град и се закачам на него и аз гледам сте доволни от него :winky:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2012, 11:05

Всичките си имат косури. Мегалан са сравнително стабилни, но телевизията им е мегаЗЛЕ
Powernet - доста бърз download 8/9 МБс, малко бавно идват при проблем
Onlinedirect - бърз интернет, бърза поддръжка, малко са дебили тези на телефона, но нали и на тях трябва да намираме работа :mhihi:

Който и да избереш от горните доставчици няма да сбъркаш или другата гледна точка ще избереш малко зло.

НЕ взимай за интернет Bulsatcom, защото ако не си купиш по-голяма чиния /което като инвестиция не си заслужава заради единия интернет/, когато времето е лошо - разбирай вали дъжд, сняг, духа силен вятър, и телевизията бяга и интернета.

НО Телевизията като цяло им е един път! Мен лично много ме кефи, заради дългите уикенди изпълнени със СПОРТНИ програми :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 17 Май 2012, 11:42

Мегалан!! :bowdown:

повече от година и нета не е спирал и за миг :) , ТВ е супер , отношение е супер, поддръжката е супер, реално услугите им са на Европейско ниво :yes:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 17 Май 2012, 12:52

vaykisss написа:булсатком 9 или 10 лева свалям с 4-5 мб в сек. :yes: супер доволен съм

При тях съм от много години (бяха люлин нет преди) и не съм имал никакви проблеми.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 17 Май 2012, 13:30

Аз съм на Люлин нет и бях много доволен докато не го купиха булсатком, бави, спира....откачам...пред, ако резнат кабел и след няколко часа е оправен, а сега, чак на другия ден пращат екип...Почти всички абонати пропищяха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Май 2012, 14:13

Няколко години бях на кварталния провайдър Оптиком.Кабелите още висяха като паяжини м/у блоковете. Всичко беше чудесно до момента в който исках да си сложа рутер вкъщи и ми заявиха,че това може да стане само с техен рутер . Демек закупен от тях. На следващия ден вече бях с Мегалан ... супер доволен бях и като скорост ,надежност ,от съпорта им нямам впечатления ,защото никога не се е налагало да го ползвам. Така две безгрижни години.
Вече 1 година и нещо съм с НЕТ1 и като изключим 2-3 краткотрайни прекъсвания на нета,като последното беше миналата седмица ,заради някъв токов удър и повредата беше мащабна , други ядове не съм имал.
Най-голямо впечатление относно съпорта им ми направи ,едно прекъсване на нета в 9 вечерта,тогава не си бях вкъщи ,но след обаждане по телефона в 10 часа вечерта момчетата ,дошли и сменили дефектирал суич.

Това са ми впечатленията от трите доставчика ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Май 2012, 17:30

super_mario написа:колеги от кой интернет сте най доволни,че аз съм на бтк(вече виваком) и съм страшно НЕдоволен хич го нема онлайн игра е невъзможно да играя абе казвам ви направо е ужас :no:

Само стой далеч от Виваком. Всички други са ок, всеки с някакви кусури ;) Бях на НетИсСат, доволен, но виваком ги изкупиха. Ядох им дървото и минах на един квартален доставчик, за 20 лв. свалях със 7-8 мегабайта, но Виваком ги изкупиха и тях. Сега съм на онлайндирект и бива...
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от Valkata » 17 Май 2012, 22:33

The7omahawk написа:
PowerNet просто са страшни. Цените им са нормални, но съпорта е без грешка :yes: Един път спира нещо интернета в нас ( интернета прекъсва 1 път на година-две, и най-късно на следващия ден е оправен ) обаче, понеже след 10ина мин ще излизам не звънях за проблем. Обличаме се, оправям се и като слизам - гледам вече са долу и го оправят :shock: Страшни са тея, ей!

:yes: И ние така - 4 години PowerNet - никакви ядове, перфектен интернет. Веднъж беше спрял нета за 1 ден и после в месечната сметка имаше намаление 4-5 лева.
Сега от 3 години - кабелна&нет от Нет1 - отлично качество, много добра поддръжка - спирал е нета 2-3 пъти, но винаги са реагирали бързо и не е било за повече от 1-2 часа. :yes:
Изображение

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.

Аватар

Мнение от brokenxs » 17 Май 2012, 22:53

Angelsoft за пловдив знам че ги има за др градове :dunno:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 17 Май 2012, 23:14

Бяй на Нет1 1г., отврат. Прекъсва, бавят се с оправянето, съппорта под всякаква критика. Дали бяхме много маймуни на рутера не знам, но супер недоволен съм от тях. Сега от почти половин година на Мегалан. Много доволен. Един път не е прекъсвал, скоростта постоянна. Родих се с този нет :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 18 Май 2012, 1:34

То е ясно, че колкото хора ще се разпишем толкова различни мнения ще дадем :mhihi: Като цяло нещата са много относителни, много зависи за кое населено място и квартал иде реч. Аз например съм на Мегалан и преди да се закача съм чувал и хубаво и лошо за тях. Живея в Люлин и е факт, че съм подписал 3 едногодишни договора с тях и в понеделник ще подписвам 2-ия си двугодишен договор, че даже и телевизия ще си пускам и за тоя период нета не е спрял нито един път ;)
Та моя съвет е да попиташ аверите от твоя квартал, кой какво ползва и колко е доволен и се закачай смело :)

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 18 Май 2012, 1:48

И аз много се чудя за Булсатком, ако има още някой техен абонат да сподели мнение за нета им ще съм благодарен. :-)

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 18 Май 2012, 8:52

http://www.tbc.bg/home.php - най-смотания интернет доставчик, с който съм си имал работа, със супер некадърен персонал. Виждал съм как правят и офис окабеляване на клиент не само при мен. "Леле майкоуу".
Най-добре съм бил с мегалан. За 4 години един път се е налагало да се обаждам за проблем в 3 часа през ноща и беше оправен за няма и 10 минути.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Май 2012, 13:02

Пилев написа:http://www.tbc.bg/home.php - най-смотания интернет доставчик, с който съм си имал работа, със супер некадърен персонал. Виждал съм как правят и офис окабеляване на клиент не само при мен. "Леле майкоуу".
Най-добре съм бил с мегалан. За 4 години един път се е налагало да се обаждам за проблем в 3 часа през ноща и беше оправен за няма и 10 минути.

Аз пък от подръжката им съм много доволен . В апартамента , прекараха кабелите по ръбовете на цокала на теракота , като вратите ги обикаляха по "обкова" за да не се спряпам . Не че е нещо кой знае какво , но не съм видял некадърно отношение . Имаше си даже и анкета , дали съм доволен от тия дето са опъвали кабела . За 2 години нета ми е прекъсвал точно един път и писах по-горе защо . Това което не ми харесва е как странно скоростта на сваляне спадна от 9мб/с на около 5мб/с .
Закачих се за тях по препоръка на Зъбчо от форума . Виждат ми се коректни .

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 18 Май 2012, 13:14

acho.rs написа:
Пилев написа:http://www.tbc.bg/home.php - най-смотания интернет доставчик, с който съм си имал работа, със супер некадърен персонал. Виждал съм как правят и офис окабеляване на клиент не само при мен. "Леле майкоуу".

Аз пък от подръжката им съм много доволен . В апартамента , прекараха кабелите по ръбовете на цокала на теракота , като вратите ги обикаляха по "обкова" за да не се спряпам . Не че е нещо кой знае какво , но не съм видял некадърно отношение . Имаше си даже и анкета , дали съм доволен от тия дето са опъвали кабела . За 2 години нета ми е прекъсвал точно един път и писах по-горе защо . Това което не ми харесва е как странно скоростта на сваляне спадна от 9мб/с на около 5мб/с .
Закачих се за тях по препоръка на Зъбчо от форума . Виждат ми се коректни .

не познавам този доставчик, но искам да наблегна на друго ...
Предполагам помниш dial-up връзките и т.нат.
падане от 9 на 5 болка за умиране ли е ? Това е хипер скорост и не би трябвало да те притеснява :) За това нещо е като онази истина за размера на хард диска, конете на колата и т.нат. - никога не стигат!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата