Бойлери елдом инвест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бойлери елдом инвест

Мнение от zazomazo » 18 Май 2012, 16:51

penio написа:Сменяйте по-често анодния протектор, той предпазва вътрешността на бойлера от корозия. Гледам, че на колегата анодната защита е тотално изветряла. Струва 10ина лева и се сменя на 2-3 години, според зависи.

ми то на колегата бпйлера е на 2 години-точно му е дошло време да сменя анодната защита и се оказало, че треа смени целия бойлер :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 18 Май 2012, 20:10

Имам на елдом на 8-9 години и няма проблеми на тоя етап + това че е на село и там водата е силно варовита и е във външна баня зимата температурите падат доста .... Анодната защита ако работи правилно не би трябвало да има в бойлера нищо друго освен малко тиня и ръжда от тръбите .... И отлаганята от анодната пръчка дето се е изяла с времето де ,но чак такова нещо не . На Шишков бойлерите не са лоши , като слабата страна им е електронната част и като цяло от Българските са най-добрите с къстъм електроника нещата стават ОК , това го казвам в качеството си на човек които има 5-6 бойлера на Шишков лични , монтирани над 50 и стаж в фирмата няколко месеца. Високата цена се изплаща защото са от неръждавейка , протичане съм виждал само от нагревателя за който ако нямате този или подобен инстурмент не си правете въобще труда да сваляте декоративния капак да го сменяте :)

Изображение
I'm slowly drifting
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Чат-пат
Мечтае да кара: BMW Е30 М,E36 M,E46 M

Мнение от galibier » 18 Май 2012, 22:03

Стария ни бойлер беше същия,7-8 години сме го ползвали не сме имали нито 1 проблем,само дето се счупи капака долу (където е копчето за включване и изключване), незнайно как . Един ден го намерихме да виси,само кабелите го държаха :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от mmaxx » 18 Май 2012, 23:37

acho.rs написа:Аз си взех Аристон 3кв 80 литра , за 190 лв (намелен от 240) , уж правен в Италия . Ще видим колко ще го бъде . До колкото чувам в скоро време 3 КВ бойлери ще са в историята , защото не са "еко" :mhihi: . Идва времето на 1.8КВ дет ше чакаме 3 дена за да загрее вода , след като жената е влизала в банята .

Всъщност електроенергията която ще изразходи 1.8КВ за да стопли водата ще е същата която ще изразходи и 3КВ , разликата е във времето за затопляне :)
Аз от 2 години съм с варненски и (да чукна на дърво) засега нямам проблеми с него. Иначе преди да си купя разпитах тук-там и всички бяха категорични - свтетлю шишков е най-добрия бойлер.Като цяло отзивите от варненските бяха по-добри от тези на шуменските.При Аристоните пък било от голямо значение дали ще е някой скъп и читав или от евтините серии

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 19 Май 2012, 16:21

И аз съм с такъв Дипломат,но неръждавейка.Емайлирания е пари на вятъра според мен... :)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 19 Май 2012, 21:38

randity написа:
Мордехай написа:...

+1 за Светлю Шишков. Имаме го от 3 години, никакви проблеми, да чукна на дърво и да нямаме. :yes:

+1 :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Май 2012, 22:26

titto написа:
randity написа:
Мордехай написа:...

+1 за Светлю Шишков. Имаме го от 3 години, никакви проблеми, да чукна на дърво и да нямаме. :yes:

+1 :yes:

Ние имаме 2 доволни сме много, скоро трябва да купувам нов, ще е пак такъв :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата