Ще работите ли утре?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Ще работите ли утре?
Да само дето в UK почивен ден означава - затваряне на всички магазини в 16 вместо в 17, супермаркетите в 20 вместо в 21 и пъбовете в 02 вместо в 03
Преди няколко седмици имаше само един празник дето нищо не работеше цял ден ма се случи един път за тея 4ри месеца от както съм тука.
А, да. И миналия понеделник пак имаше нещо но не работеше само университета.

Преди няколко седмици имаше само един празник дето нищо не работеше цял ден ма се случи един път за тея 4ри месеца от както съм тука.

А, да. И миналия понеделник пак имаше нещо но не работеше само университета.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Бе не знам какво означава ама шефа не е в офиса в доста Понеделници, не е като да идва - Bank Holiday сигурно знаеш какво е щом си там:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bank_holiday
http://en.wikipedia.org/wiki/Bank_holiday
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
да , ама не защото отработвам, ми щото събота или неделя съм на бачкане 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
няма да работя 
според мен тия отработвания са пунта мара ... клатене на краката и драпане на мъдите на работното място, не вкъщи.
Ето ви един виц, който е адекватен за доста голяма част от работната ръка в бг-то ни
Говорят си двама приятели и единия пита другия:
-Абе във вашия офис колко човека работите?
-Ами ако шефа е в офиса 22, ако не е - нито един.

според мен тия отработвания са пунта мара ... клатене на краката и драпане на мъдите на работното място, не вкъщи.
Ето ви един виц, който е адекватен за доста голяма част от работната ръка в бг-то ни

Говорят си двама приятели и единия пита другия:
-Абе във вашия офис колко човека работите?
-Ами ако шефа е в офиса 22, ако не е - нито един.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ще работите ли утре?
Това с отработването е измислено да могат да си ходвт на село или почивки нашите политици и хора във върхушката. Ясно е, че 80% от хората не ходят никъде и толкова големи почивки реално не им трябват. Иначе никъде не съм чувал за отработване. Ако нялой иска си пуска един или два дни от отпуската и така. Няма как да задължават да почиваш, а после да отработваш, но Бг е винаги наопаки.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не.
Обаче бачкам на абсолютно всички официални и неофициални празници (макар и сам в офиса)
Обаче бачкам на абсолютно всички официални и неофициални празници (макар и сам в офиса)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз ще бачкам, то аз си бачкам секи ден де
Иначе с тези празници, тази година доста се посъбраха, и с 3 дневна седмица е дърво голямо, не се смогва с работата и трябва да се бачка и нощем, после пърдене 4 дни после и се отработва, ама нема фаида от 6 дневна седмица, и съботата се драпат топките 90 % от случайте

Иначе с тези празници, тази година доста се посъбраха, и с 3 дневна седмица е дърво голямо, не се смогва с работата и трябва да се бачка и нощем, после пърдене 4 дни после и се отработва, ама нема фаида от 6 дневна седмица, и съботата се драпат топките 90 % от случайте
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
Да, ама не съм почивал не помня от кога. Няма събота няма неделя поне малко трафика ще олекне и ще се случват по нормално нещата. 

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
в Норвегия има 15на почивни дни ,които са официални и всички почиват и съответно им се плащат 8 часа на ден от работодателя,като тези дни нямат нищо общо с платената полагаема отпуска,която е принципно 4 седмици,но по желание може и 5
.И тук няма отработване на почивни дни,виж някой път си ги сливаме ако искаме ,но без да отработваме.То къде е смисъла в почивката като после ше наваксваш не знам 
в събота работят магазините и фирмите с намалено работно време,в неделя ВСИЧКИ почиват

в събота работят магазините и фирмите с намалено работно време,в неделя ВСИЧКИ почиват
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз ще работя, въпреки, че ми идва повечко 6-ти ден да въртя по 100 км. на ден!
Я пак!???? Имат дооста измислени празници почти всеки месец, та даже и по няколко в месеца!Не отработват нищо!
Ние сме все по-умни от другите, та така сме го решили!
Не, че кипи усилен труд в отработващите се дни, но това е др.тема!

ogata написа:......
То няма друга държава с толкова много празници като нас![]()
.....

Ние сме все по-умни от другите, та така сме го решили!
Не, че кипи усилен труд в отработващите се дни, но това е др.тема!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Бачкам си утре, да. За другите не знам, но за мен е нещо нормално да работя в събота, когато има какво да се работи де. В много умрели дни не ходя. Общо взето за мен би било за чудене, ако в тая криза и при наличие на работа да не отида, щото било събота (почивен ден).
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
и словенците имат бая празници
ама аз си бачкам нонстоп де,та и като сте почнали с вицовете ето още един стар
:
-мъж ще почва работа в строителна фирма и говори с шефа,шефа му обеснява ,че се работи и събота...
мъжът:шефе няма проблем за работата,само ,че да знаиш ,че аз съм кастриран,без ташаци..
шефът:няма проблем тва няма да ти попречи за работата ...
идва понедеделник мъжът в работно облекло и бригадира го разкарва из обекта и му обеснява:
бригадирът:работата е лека от понеделник до петък бачкаме и събота шефа го няма и си чешем мадата цял ден и зимаме двоен надник...
мъжът:няма проблем
и така мъжът си бачка,всичко 6 обаче ,всяка събота не идва на работа а взима двоен надник,1,втора ,трета събота и на бригадира му писнало и отива при шефа...
бригадира:шефе тоя новия бачка всеки ден много сме доволни,ама като доиде събота и не идва на работа а зимапари колкото нас кво праим?
шефа: веднага го извикайте в офиса!!!
мъжът пристига и шефа го пита:
шефа:кво стааа ве,нали всичко уж точно пък събо си почиваш и лапаш пари,защо така???
мъжът:ми шефе нали ти казах че съм без мада?
шефа:да и кво от тва?
мъжът;ми те твоите хора казват,че бачкаме 5 дена и събота си барат ташаците цял ден и аз тъй като нямам закво да идвам?

-мъж ще почва работа в строителна фирма и говори с шефа,шефа му обеснява ,че се работи и събота...
мъжът:шефе няма проблем за работата,само ,че да знаиш ,че аз съм кастриран,без ташаци..
шефът:няма проблем тва няма да ти попречи за работата ...
идва понедеделник мъжът в работно облекло и бригадира го разкарва из обекта и му обеснява:
бригадирът:работата е лека от понеделник до петък бачкаме и събота шефа го няма и си чешем мадата цял ден и зимаме двоен надник...
мъжът:няма проблем
и така мъжът си бачка,всичко 6 обаче ,всяка събота не идва на работа а взима двоен надник,1,втора ,трета събота и на бригадира му писнало и отива при шефа...
бригадира:шефе тоя новия бачка всеки ден много сме доволни,ама като доиде събота и не идва на работа а зимапари колкото нас кво праим?
шефа: веднага го извикайте в офиса!!!
мъжът пристига и шефа го пита:
шефа:кво стааа ве,нали всичко уж точно пък събо си почиваш и лапаш пари,защо така???
мъжът:ми шефе нали ти казах че съм без мада?
шефа:да и кво от тва?
мъжът;ми те твоите хора казват,че бачкаме 5 дена и събота си барат ташаците цял ден и аз тъй като нямам закво да идвам?

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Тия много работните, които работят сами в офиса събота и неделя ги знаем.
Загадка е само как по цял ден са активни тук във форума

virtue and tranquillity
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
vladye написа:Тия много работните, които работят сами в офиса събота и неделя ги знаем.
тихо са

на приличи и отливи е интензитета на работния ден ,така да се каже

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4