Михайлов-младши,има ли в БГ лига на недосегаемите
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Михайлов-младши,има ли в БГ лига на недосегаемите
dbanchev написа:не плюя никой и не се оплаквам
dbanchev написа:намърдали в политиката не защото са много компетентни и доказали се хора (те повечето и 3 изречения не могат да навържат правилно), а защото някой ги бута напред
...
скапаняци са си е тва е!
На мен първото съвсеееем леко ми прилича на оплакване, а второто на плюене

Но допускам, че може или ти грешно да си се изразил, или аз грешно да съм те разбрал

dbanchev написа:ти като си им голям фен на политягите ходи им стани колега
Бате, аз не съм политик, а реалист

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
1. Абе стига с тоя "комунизъм" вземето вижте какво е това "комунизъм" (прочетете) и тогава отъждествявайте ПСЕВДО Соц. България (тея 45г) с комунизъм.
2. Когато имате чиста форма на капитализъм (с лобита и т.н.) пак на никой не изнася....
Интереси и дебилщина ще има докато има жив човек ...
превод на "ЛИГА НА НЕДОСЕГАЕМИТЕ" може ли някой да ми даде?
ама не това какво трябва аз да разбирам а как се превежда понеже ми писна да ги чета такива едни цветни и звучно-интересни заглавия който освен поза смисъл нямат... все едно чета български вестник или гледам новините... АМАН !!!
Поздрави
2. Когато имате чиста форма на капитализъм (с лобита и т.н.) пак на никой не изнася....
Интереси и дебилщина ще има докато има жив човек ...
превод на "ЛИГА НА НЕДОСЕГАЕМИТЕ" може ли някой да ми даде?
ама не това какво трябва аз да разбирам а как се превежда понеже ми писна да ги чета такива едни цветни и звучно-интересни заглавия който освен поза смисъл нямат... все едно чета български вестник или гледам новините... АМАН !!!
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Защо има толкова наивност ? Какво искате да бъде това правителство , че и предишното и т.н. като до преди едва 20 години имаше едни единствени на власт и не признаваха никаква опозиция , всичко избито и заточено по лагерите ?
Така че всички правителства след 89-та са производни на комунистическото ! Може би решението е външно правителство , необвързано с корупция , но и то няма да издържи дълго
Така че всички правителства след 89-та са производни на комунистическото ! Може би решението е външно правителство , необвързано с корупция , но и то няма да издържи дълго

flame написа:Ти ако си по-добър - що не пробваш?Не, наистина - ако имаш качества, мисля че хората ще те оценят
![]()
о...
само от това изречение всеки сам си прави извода до колко познаваш положението у нас,затова че мерси за ''качествените'' ти съвети
В България има 3основни компонента за реализация в управлението
1.Да си богат
2.Да си син/дъщеря/роднина
3.Да си тясно свързан с предишния режим
flame написа:Club BMW написа:И пак стигаме до момента с липсата на държава.
Пък на мен ми се струва, че стигаме до старите клишета за скапаната държава.
1 - Кво трябваше да стане според теб ако имаше държава?!
2 - Не стават ли подобни неща и в други, дори по-развити държави?
В Англия примерно карат пияни и се бият по барове футболистите - а тука конкретно в този случай си се возил кротко на задната седалка - там и има държава, а тука нема![]()
И като е ходило вратарчето на агроклуб в Пловдив и шофьорът му е катастрофирал - кво ся, да го осъдим на затвор ли, да го порицаем ли, да го окачим на некой крайпътен дирек и да не го пускаме докато не дойдат от всички телевизии да го снимат?
Злоупотреби винаги е имало и ще има.
Идеята ми беше, че първо човек започва от дребните злоупотреби и така постепенно се увлича и си мисли, че е богопомазан и правила за подобни типове няма...
Според теб лошия пример, които е дал е похвален? Същите хора ни управляват... Ето за това няма държава. Защото хора като теб са приели, че подобни случки са нормални!
А от там почва всичко... Днес със служебната кола на тати на дискотека, а утре... Сещай се сам!
Англия за какво я намесваш?
Там държава има! В България има от всичко, но държава няма...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
flame написа:Ебаси! Кво пък ви е виновно вратарчето, особено ако се е возело на задната седалка?!![]()
![]()
Единственото укоримо нещо, което виждам в случая - ако се окаже вярно, че е ползвал служебния джип за лични нужди.ivoo написа:Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
Това пък си го обяснявам единствено със завист, евентуално злоба...
Хуу де, кво е виновен едикойси, че баща му или дедо му бил висш партиен функционер?!![]()
И то си е напълно естествено И ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА потомци на хора от властта да ги наследяват!![]()
Иначе кво - бай Герчо кварталната мастика ли да сложим на мястото на Цецо? Или леля Мара раздавачката на мястото на Цецка?![]()
Който има желание - да учи, да се издигне, па накрая да каже "Аз съм по-способен, по-такъв и по-онакъв от тия комунистически отрепки"![]()
Ама само да седим и вместо да се усъвършенстваме самите ние - да намираме кусури на другите (оти не моеме да седнеме на техния стол)![]()
Изобщо НЕ казвам, че те нямат кусури, напротив, имат - ама каква полза само да ги дъвчем и да оправдаваме собствените си неуспехи с тях?
++++++
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Чета тук нямало проблем с това произшествие, добре де хайде, който смята, че няма нищо нередно ако не дай Боже направи произшествие да си свали табелите и да се прибере вкъщи. Аз ще чакам пред телевизора шефа на МВР да съобщи, че този човек никога не е бил там и не е част от това нещо.
НЕ няма недосегаеми в България!
НЕ няма недосегаеми в България!
Гледах един репортаж по телевизията - беше много грозно - номера на тузарски джип беше закрит, полцията пази да не се разкрие, кой се е возил вътре ... все едно ако се разбере, ще се случи нещо
аз леко не разбирам недоволството ви. преди някоя година, отвличания, показни убийства, корупция на всяко ниво, спряни фондове. сега, сме един вид със западно правителство, каквото им кажат това правят и за мен това е единственият начин да се справим, прекалено малко хора сме в тази без законова държава и са прекалено много тарикатите дето искат да живеят добре за сметка на другите.
какви инвестиции да се правят, като през 2008-ма изплашиха китайците в ловеч и повечето голями риби се насочиха да инвестират в държави с по-високи данъчни ставки, но по-безопасни среди. има да чистим името си и да се строят пътищата още, докато станем привликателна страна за инвестиции, до тогава се разчита на износа ни, който миналата година беляза рекорден ръст (36млрд).
какви инвестиции да се правят, като през 2008-ма изплашиха китайците в ловеч и повечето голями риби се насочиха да инвестират в държави с по-високи данъчни ставки, но по-безопасни среди. има да чистим името си и да се строят пътищата още, докато станем привликателна страна за инвестиции, до тогава се разчита на износа ни, който миналата година беляза рекорден ръст (36млрд).
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
всичките изказвания със отиването на власт само с едните висши образования, квалификации и кадърност, просто ще ви кажа, че са добро пожелание - бил съм в тия неща, за да видя това-онова.... случайни по тия постове няма, като се почне от един прост общински съветник и вече нагоре....
дали ще е герб, дсб, зелени, оранжеви, пембяни, разлика няма
по конкретната случка - плешивото татино момче е ясно, че е било там, щом почнаха да се прикриват и смотолевят неща.. може пък и той да е карал, на три ракии примерно - това никой не може да го потвърди или отрече... щото имаме честна правова държаваи нещата никога не се потулват ...
в темата дотук писалите са наивници и/или идеалисти - както масово са хората, - това е и причината да продължават нещата така.... щото всичко си заприличва на комунизъм - химни на полицията от веско потния, операции с гръмки имена, дето министъра на мвр ги съобщава по бтв преди да са почнали, принуждаване да си платиш медицински осигуровки, за да си прехвърлиш колата... а няма нито здравна система работеща, нито социална, гърмят с разни 'успехи' и 'резултати', дето бързо се забравят и потулват... прокурорски син убива двама с колата си насред софия - после да сте чули нещо, да е в панделата? .. картелно споразумение межди петролни компании - да тсе чули после нещо да стана? бензина да не падна с 50ст.? осъдени? ... нападжиите обикаляха с хеликоптера, кръстен на ББ (БМБ се казва хеликоптера по регистрация - бойко методиев борисов - а е купен с парите на народа от данъци) и от цялото обикаляне кво озлезе - всички чисти, един осъден няма, няма иззети и съборени имоти....
всичко е прах в очите и кошничките си ги плетат тези, които са наследили възможността да ги изплетат... станали сме западно правителство, ама дръжки - ставаме само по размери на глоби данъци и налози, а живота е все така мизерен, заплатите са все така малки... а за толкова години трябваше да сме поне на нивото на едната румъния, щото ония живеят в пъти по-добре! а бяха в по-голям батак...
от старите корумпирани уличени лица по върховете - кой е осъден - масларова, овчаров и прочее - живуркат си и ги боли гъза... да не говоря по общини пък кви изродски прояви на корупция и баджанащина има....
по конкретната случка - плешивото татино момче е ясно, че е било там, щом почнаха да се прикриват и смотолевят неща.. може пък и той да е карал, на три ракии примерно - това никой не може да го потвърди или отрече... щото имаме честна правова държаваи нещата никога не се потулват ...

в темата дотук писалите са наивници и/или идеалисти - както масово са хората, - това е и причината да продължават нещата така.... щото всичко си заприличва на комунизъм - химни на полицията от веско потния, операции с гръмки имена, дето министъра на мвр ги съобщава по бтв преди да са почнали, принуждаване да си платиш медицински осигуровки, за да си прехвърлиш колата... а няма нито здравна система работеща, нито социална, гърмят с разни 'успехи' и 'резултати', дето бързо се забравят и потулват... прокурорски син убива двама с колата си насред софия - после да сте чули нещо, да е в панделата? .. картелно споразумение межди петролни компании - да тсе чули после нещо да стана? бензина да не падна с 50ст.? осъдени? ... нападжиите обикаляха с хеликоптера, кръстен на ББ (БМБ се казва хеликоптера по регистрация - бойко методиев борисов - а е купен с парите на народа от данъци) и от цялото обикаляне кво озлезе - всички чисти, един осъден няма, няма иззети и съборени имоти....
всичко е прах в очите и кошничките си ги плетат тези, които са наследили възможността да ги изплетат... станали сме западно правителство, ама дръжки - ставаме само по размери на глоби данъци и налози, а живота е все така мизерен, заплатите са все така малки... а за толкова години трябваше да сме поне на нивото на едната румъния, щото ония живеят в пъти по-добре! а бяха в по-голям батак...
от старите корумпирани уличени лица по върховете - кой е осъден - масларова, овчаров и прочее - живуркат си и ги боли гъза... да не говоря по общини пък кви изродски прояви на корупция и баджанащина има....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
vlad0 написа:Нали ГЕРБ са на власт - те имат целия апарат в ръцете си!

Механджията написа:всичките изказвания със отиването на власт само с едните висши образования, квалификации и кадърност, просто ще ви кажа, че са добро пожелание - бил съм в тия неща, за да видя това-онова.... случайни по тия постове няма, като се почне от един прост общински съветник и вече нагоре....
по конкретната случка - плешивото татино момче е ясно, че е било там, щом почнаха да се прикриват и смотолевят неща.. може пък и той да е карал, на три ракии примерно - това никой не може да го потвърди или отрече... щото имаме честна правова държаваи нещата никога не се потулват ...![]()
така като слагаш етикет на всички "наивници и идеалисти" само се излагаш. отделно, разбираш ли за нещата от които, говориш? мен, ако някой ме пита кви двигатели използват в наса ще кажа не знам. но с мастъра ми по международна икономика в англия и от работата ми в брюксел за мен говориш неща, които си чел от вестници. за 3г е свършена повече работа отколкото за предишните 17г, по простата причина че в ЕК знаят,кой кой е, за тва и нямаше комуникация, за тва и спряха парите. Да си видял Пъранов да бъде поканен някъде на запад?
навсякъде,където няма закони има нарушения, съответното и при сегашните управляващи има черни овце и това е съвсем нормално, но се работи с европейската комисия и съдебната ни система ще претърпи реформи и тогава тия като тимошенко и далаверджиите дето висят цял ден по кафетата с луксозни коли ще намалеят драстично
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да бе,тая тимошенко много мила на германците
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
на мен ми беше достатъчно да видя как ГЕРБ 'честно' печелят на последните местни избори, за да разбера, че нищо не се е променило
какво ще се промени? далавераджиите ще изчезнат? кога? до година-две? аз не вярвам. не вярвам, щото най-големите престъпници последните години се подиграват с държавата откровено - а щом тя го допуска, значи.... ясно е. прочети пак повода за пускане на темата.
тракора припада, маргините се напикаваха, гуцанов и той се напикаваше, сумиста щеше да получи инфаркт, горките хора, от убийства и пласиране на наркотици аха да си заминат....
те едни галеви не могат да намерят, за да ги настанят в отремонтирания от тях блок с климатици, уж затвор, ти ми говориш за свършена работа.. .да не говорим, че тия галевите от над 10 години са за затвора и никой нищо не е свършил...
да не ти казвам за колко мнооооооого феодални бизнесмени по села, паланки и градчета правят квото си поискат с хората, далаверите им и те самите не си ги знаят всичките, и така си е от години, защото е цяла изградена система за това.... и всички маймуни са на клона - просто чакам някой да го отреже...ама няма индикация тва да стане скоро.
искаш ли да ти разкажа кратка случка, как се явих една неделя с резната вена на крака, сам, с капеща кръв по пода от напоения чорап и на пъпа на Варна в Окръжна болница, новия спешен център, ми заявиха да чакам, щоти имало пет доктора и две сестри и били заети... ми хубаво, че не си резнах гръцмуля, иначе да се бях гътнал... - това ли е европейската България от 2012-та година, затова ли хрантутя и плащам здравни осигуровки, дето не ме осигуряват.
сега ще ти кажа, без да съм в брюксел, какво ни трябва:
- съдебна система - нова, старата в казана, барабар с всички подкупни боклуци, с които е задръстена в момента
- чуждестранни инвестиции
- инфраструктура
- брутални промени при законодателството и контрола на частния бизнес, щото т. нар бизнесмени в Бг са боклуци, спекулиращи и подиграващи се с подчинените им, защото знаят ситуацията и че няма хляб и работа
- генераллни промени в здравеопазването
- криминализиране на един куп деяния от много различни сфери, които сега развързват ръцете на много гадни субекти
.... и още един куп неща, но тук в Бълхария те дълго време няма да се случат,... това, че сега се прави нещо и се четкаме на брюксел не значи, че се прави всичко и каквото трябва, а и четкането си има едни други определени цели..... но както и да е.
мнения много, резултат нулев, причини пак много, решение - никакво.... кучетата лаят, кервана си върви.
какво ще се промени? далавераджиите ще изчезнат? кога? до година-две? аз не вярвам. не вярвам, щото най-големите престъпници последните години се подиграват с държавата откровено - а щом тя го допуска, значи.... ясно е. прочети пак повода за пускане на темата.
тракора припада, маргините се напикаваха, гуцанов и той се напикаваше, сумиста щеше да получи инфаркт, горките хора, от убийства и пласиране на наркотици аха да си заминат....
те едни галеви не могат да намерят, за да ги настанят в отремонтирания от тях блок с климатици, уж затвор, ти ми говориш за свършена работа.. .да не говорим, че тия галевите от над 10 години са за затвора и никой нищо не е свършил...
да не ти казвам за колко мнооооооого феодални бизнесмени по села, паланки и градчета правят квото си поискат с хората, далаверите им и те самите не си ги знаят всичките, и така си е от години, защото е цяла изградена система за това.... и всички маймуни са на клона - просто чакам някой да го отреже...ама няма индикация тва да стане скоро.
искаш ли да ти разкажа кратка случка, как се явих една неделя с резната вена на крака, сам, с капеща кръв по пода от напоения чорап и на пъпа на Варна в Окръжна болница, новия спешен център, ми заявиха да чакам, щоти имало пет доктора и две сестри и били заети... ми хубаво, че не си резнах гръцмуля, иначе да се бях гътнал... - това ли е европейската България от 2012-та година, затова ли хрантутя и плащам здравни осигуровки, дето не ме осигуряват.
сега ще ти кажа, без да съм в брюксел, какво ни трябва:
- съдебна система - нова, старата в казана, барабар с всички подкупни боклуци, с които е задръстена в момента
- чуждестранни инвестиции
- инфраструктура
- брутални промени при законодателството и контрола на частния бизнес, щото т. нар бизнесмени в Бг са боклуци, спекулиращи и подиграващи се с подчинените им, защото знаят ситуацията и че няма хляб и работа
- генераллни промени в здравеопазването
- криминализиране на един куп деяния от много различни сфери, които сега развързват ръцете на много гадни субекти
.... и още един куп неща, но тук в Бълхария те дълго време няма да се случат,... това, че сега се прави нещо и се четкаме на брюксел не значи, че се прави всичко и каквото трябва, а и четкането си има едни други определени цели..... но както и да е.
мнения много, резултат нулев, причини пак много, решение - никакво.... кучетата лаят, кервана си върви.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4