Търсят се женски самоед и женски голдън ретривър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Търсят се женски самоед и женски голдън ретривър

Мнение от Petrolhead » 16 Авг 2012, 11:05

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:44, променена общо 1 път

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Авг 2012, 11:49

Цитирай закон, къде пише, че "развъждането на животни с цел печалба от нелицензирани лица е престъпление".
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 16 Авг 2012, 11:57

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:44, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 16 Авг 2012, 12:46

айде стига :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 16 Авг 2012, 14:18

exotique написа:И един черен лабрадор набор 2010 си търси женска с цел любов и още нещо.За софия. 8)
породата не е от значение, стига да е подобен размер :mhihi:

е че по-добре го пускай на бездомни женски, че тия непородисти лабрадорчета и те ще станат помияри като баща си ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 16 Авг 2012, 19:07

Айде стига верно офтопик ,пак обърнахме темата :mhihi:
Coulthard написа:
exotique написа:И един черен лабрадор набор 2010 си търси женска с цел любов и още нещо.За софия. 8)
породата не е от значение, стига да е подобен размер :mhihi:

е че по-добре го пускай на бездомни женски, че тия непородисти лабрадорчета и те ще станат помияри като баща си ...

Ако имаше платени кучки за мъжките кучета-бих му платил една да се позабавлява...ама няма..при тия животни си трябва любов и женската да пусне... И я се опитай да ми обясниш какво занчи породисто куче , можеш да сканираш и родословното дърво на твоето животно, че аз досега документи на "породисти" кучета не съм виждал...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 16 Авг 2012, 19:55

моя имаше и се ходи до Русия да го вземат родителите ми и се платиха 800$ за него.

П.С. Лабродите и голдъните в доста голям процент са обременени от тазова дисплазия и ако си купиш куче от тази порода без документи доказващи че родителите му нямат това заболяване си е жив мазохизъм... Специално на темата лабрадор съм болно вманиачен и скоро смятам пак да взимам.
цък
ето ти и един прекрасен развъдник за лабрадори в БГ
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 16 Авг 2012, 21:22

Я го кажи тоя "доста голям процент" колко е, че ми стана интересно? Това, че се среща при лабрадорите и голдъните не означава, че всяко 3то куче го има. И далеч не се среща само при тези породи, предполагам си наясно с това. Просто се среща при големите кучета.
Иначе наистина от това, което съм чел дават голям % на генетичното предаване на болестта. Но дали ще ми дадат някво листче, на което ще пише, че кучето ми е суперкуче или не, не това определя избора ми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 16 Авг 2012, 21:58

Coulthard написа:моя имаше и се ходи до Русия да го вземат родителите ми и се платиха 800$ за него.

П.С. Лабродите и голдъните в доста голям процент са обременени от тазова дисплазия и ако си купиш куче от тази порода без документи доказващи че родителите му нямат това заболяване си е жив мазохизъм... Специално на темата лабрадор съм болно вманиачен и скоро смятам пак да взимам.
цък
ето ти и един прекрасен развъдник за лабрадори в БГ

Покажи ми сканиран документ за родословието на твоето куче...И аз мога да ти разправям приказки от 1001 нощ кой бил баща му- коя е майката на моето куче..И кво? Голям праз.Нямаш ли документи черно на бяло-все едно от къде си го взел и колко си го платил :winky:
Тези вицове с родословието от незнам си кой руски херцох и шведка баронеса ги слушам от началото на 90тте

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 16 Авг 2012, 23:45

тва за херцога и баронесата са приказки от 1001 една нощ както сам каза- особено при боксерите но това е друга тема.
Причината да го вземат от там е че в началото на 90-те дядо ми бог да го прости пътуваше доста често до там и обратно и там вече имаше развъдници на някои известни породи. Те тва е кучето ми беше от развъдник :) а относно тазобедрената дисплазия ... при лабрадорите процента просто е по висок заради честите близкородствени кръстоски
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Авг 2012, 0:02

Coulthard написа: при лабрадорите процента просто е по висок заради честите близкородствени кръстоски

а така...и това се дължи на болните амбиции на собствениците им да имат "породисто куче с родословие" :lol: ;)

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 17 Авг 2012, 0:37

Колеги, може ли да Ви помоля да продължите на ЛС за да не заключат темата колегите модератори. Все пак аз и колегата търсим некоя женска да вземе да ги задоволи тез кучета :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 30 Дек 2013, 0:04

Petrolhead написа:за съжаление ето така се създават бездмоните кучета.

освен това развъждането на животни с цел печалба от нелицензирани лица е престъпление

Съгласно действащото българско законодателство, престъпления са единствено виновно извършените деяния, които са посочени като такива в Наказателния кодекс. Той определя кои общественоопасни деяния са престъпления и какви наказания се налагат за тях и установява случаите, когато вместо наказание могат да бъдат наложени мерки за обществено въздействие и възпитание.
Наказателният кодекс се прилага за всички престъпления, извършени на територията на Република България.
Никъде в него не е посочено, че развъждането на куче/котка от нелицензиран развъдник е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. За престъпление съгласно НК е признато единствено насилието над животни в различните му форми, организиране на кучешки боеве и т.н.
Останалите неща са прости административни нарушения и нямат нищо общо с ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО. Като тежест са равносилни на това да ти съставят административен акт за превишена скорост, с тази разлика, че никой няма да тръгне да се занимава и да установява кой какво развъжда, нито пък има как да го докаже и т.н.
Дори в най-лошия случай всичко да се установи и докаже, "виновният" ще се размине с посредствена и символична глоба.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 30 Дек 2013, 1:53

Манете го тауълхеда - всичката Мара втасала -кучетата са му проблем...

Някое женско хъски, може и маламутка да е ? :lol:
Ubi dubium, ibi libertas

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 30 Дек 2013, 2:33

Аз още търся женски самоед, че на нашия му се еве, та две не види... :mhihi:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата