Басейна в кубратово

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Re: Басейна в кубратово

Мнение от kikko » 18 Юни 2012, 17:56

Mollov написа:
kikko написа:Аз ходя на Рударци(между София и Перник).Чисто е,два басейна,въпреки че единия е детски и е плитък,но дечурлигата ,а и много от възрастните са в него.Цените са прилични(поне според мен).Миналата година беше-5лв.вход,3-шезлонг,2-бира.

До преди 2-3 години там беше "МЕЛЕ!"... ходих няколко пъти, ама като видя колко народ се е сбрал... ми се отщява...

Аз явно съм целил моменти,в които е нормално. :dunno:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 19 Юни 2012, 0:29

А за тоя аквапарк Konza във Funsport дето е някакви впечатления?Като изключим входа от 15 кинта де.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 19 Юни 2012, 11:26

zzuzi написа:А за тоя аквапарк Konza във Funsport дето е някакви впечатления?Като изключим входа от 15 кинта де.

20 е!Оферта е мястото!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 19 Юни 2012, 11:37

я дайте линк ако има на този аква парк или снимки и къде точно се намира? тва конза не беше ли някво с пайнтбал и др ама за аква парк не бях чел.. в неделя ще ходя на няква местност Батолия след реброво посока своге имало рекичка с водопадче и капанче било много готино едни приятелчета са ходили миналата седмица много доволни са останали

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 19 Юни 2012, 11:40

waterboy написа:я дайте линк ако има на този аква парк или снимки и къде точно се намира? тва конза не беше ли някво с пайнтбал и др ама за аква парк не бях чел.. в неделя ще ходя на няква местност Батолия след реброво посока своге имало рекичка с водопадче и капанче било много готино едни приятелчета са ходили миналата седмица много доволни са останали

даже ако си земете една скара, малко мръвки, пиене, едно одеало ще си направите супер пикник :yes:

п.с. сайта е - http://www.funsport.bg/
Ама 15 лева и 20 през уикенда вход :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от waterboy » 19 Юни 2012, 12:20

Да разрових се в нета и го видях то има 3-4 пързалки бедна работа ама.. :mhihi: поне е по близко до София от колкото тоя в ПЛД. а това за батулия някои от тук ходил ли е че моя фр е доста шемет и неможе да ми обесни точно къде е отбивката иначе на това капанче което е до водопада с реката имало кебапче/кюфте за 30ст. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 19 Юни 2012, 12:24

waterboy написа:я дайте линк ако има на този аква парк или снимки и къде точно се намира? тва конза не беше ли някво с пайнтбал и др ама за аква парк не бях чел.. в неделя ще ходя на няква местност Батолия след реброво посока своге имало рекичка с водопадче и капанче било много готино едни приятелчета са ходили миналата седмица много доволни са останали

За Батулия: тя реката е голяма, но ако ходите при вировете при Бакьово, отидете по-рано, че после става голямо меле(много хора идват).. Иначе мястото е страхотно. Чисто, с много сянка, перфектно е за почивка. Само да знаете, че реката само при вирове е дълбока, иначе е до под коленете. Можете и да преспите ако имате палатки :)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 19 Юни 2012, 13:37

devent написа:
За Батулия: тя реката е голяма, но ако ходите при вировете при Бакьово, отидете по-рано, че после става голямо меле(много хора идват).. Иначе мястото е страхотно. Чисто, с много сянка, перфектно е за почивка. Само да знаете, че реката само при вирове е дълбока, иначе е до под коленете. Можете и да преспите ако имате палатки :)

:yes:
Преди време почти всяка събота/неделя ходехме на някоя полянка до реката, слагаш бирата да се студи в реката, палиш скарата с мръвките кеф ти под дебелата сянка, кеф ти да се печеш на слънце... в реката си правехме бендове от камъни за да се дигне малко нивото и като ти стане жега се цопваш за малко :D
С хубава компания е много по-хубаво от колкото да дадеш 20-кинта вход за бесейн :kuku:

п.с. от отбивката за Нови Искър нагоре само направо, после отбивката май има табела.
Пътя в момента е лош понеже го ремонтират, сиреч 30км. дран и изрезан асфалт ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zzuzi » 19 Юни 2012, 14:21

ПРОМОЦИЯ!!! ВСЯКА СРЯДА ВХОД ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА В АКВАПАРК "KONZA'' - 6 лв.

Мдаа,начи утре ще трябва да го преслушам.
:OT: Май скоро може да стане някоя форумна среща по басейните/реките
Изображение Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Юни 2012, 15:38

Конза има нови цени

За ВАС скъпи приятели удължихме работното време и предлагаме атракционите на нови цени. Вече ще можете да посещавате Аквапарка през цялата седмица на страхотна цена

РАБОТНО ВРЕМЕ:

от - до от - до

Понеделник - Неделя 9.30 - 19 ч.

ЦЕНИ: възрастни и деца над 1.30 м. деца под 1.30 м.

Понеделник - Петък 12 лв. 6 лв.

/без Сряда/ 10 лв. след 15 ч.

Сряда ПРОМОЦИЯ - 6 лв. ЗА ВСИЧКИ НАД 0.90 м.,

за останалите БЕЗПЛАТНО

Събота - Неделя 15 лв. 6 лв.

Цената за едно лице включва: шезлонг, шалте, чадър, масичка и неограничено ползване на всички басейни, пързалки и джакузи
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zzuzi » 24 Юни 2012, 0:41

Мда,Konza май е от най-добрите около София.Голям басейн,хубава вода,водни пързалки,голямо джакузи...има си разнообрзие.А и цените на хапването и пийването са приемливи.Определено бих отишъл пак скоро.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Юни 2012, 2:09

Бахти и басейните... По-добре за един уикенд в месеца на морето!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Юни 2012, 15:47

Още един плюс за Konza. Много добре е направено :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от waterboy » 25 Юни 2012, 9:59

Вчера бях на Батулия много ми хареса, отидох малко късно понеже времето беше лошо сутринта и се кантарих :mhihi: Ще споделя как се стига до това място където бях аз , карате по пътя за Своге през нови Искър , Владо Тричков и се по главния път когато и някъде/около Реброво има табела Батулия на дясно , завива се , влиза се в селото излиза се от него и на 1-2 км по на долу има табела пище Рибарска Среща Отворено , много добро място има не много голяма полянка с капанче с народни цени и в реката е направено нещо като бент за да се дигна нивото и е около 1.60-1.70 дълбочина а има и скала висока около 2-3м от където може да се скача, а водата беше много чиста и не беше студена :yes:

П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2012, 10:42

waterboy написа:
П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...

За да не минаваш по тоя път пропусни отбивката за Нови Искър в която влизаш и продължи по Околовръстното. Около 2-3 км по натам ще се качиш на един мост и след като слезеш от него след 3-400м в дясно имаш много военни камиони, а в ляво има стадион. Свиваш в ляво на пресечката на стадиона и караш само направо, докато стигнеш жп линията. Там си в дясно и си продължаваш напред. Така избягваш почти целия път, който е разбит.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата