Басейна в кубратово
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Re: Басейна в кубратово
Mollov написа:kikko написа:Аз ходя на Рударци(между София и Перник).Чисто е,два басейна,въпреки че единия е детски и е плитък,но дечурлигата ,а и много от възрастните са в него.Цените са прилични(поне според мен).Миналата година беше-5лв.вход,3-шезлонг,2-бира.
До преди 2-3 години там беше "МЕЛЕ!"... ходих няколко пъти, ама като видя колко народ се е сбрал... ми се отщява...
Аз явно съм целил моменти,в които е нормално.

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
А за тоя аквапарк Konza във Funsport дето е някакви впечатления?Като изключим входа от 15 кинта де.

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
zzuzi написа:А за тоя аквапарк Konza във Funsport дето е някакви впечатления?Като изключим входа от 15 кинта де.
20 е!Оферта е мястото!
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
я дайте линк ако има на този аква парк или снимки и къде точно се намира? тва конза не беше ли някво с пайнтбал и др ама за аква парк не бях чел.. в неделя ще ходя на няква местност Батолия след реброво посока своге имало рекичка с водопадче и капанче било много готино едни приятелчета са ходили миналата седмица много доволни са останали
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
waterboy написа:я дайте линк ако има на този аква парк или снимки и къде точно се намира? тва конза не беше ли някво с пайнтбал и др ама за аква парк не бях чел.. в неделя ще ходя на няква местност Батолия след реброво посока своге имало рекичка с водопадче и капанче било много готино едни приятелчета са ходили миналата седмица много доволни са останали
даже ако си земете една скара, малко мръвки, пиене, едно одеало ще си направите супер пикник

п.с. сайта е - http://www.funsport.bg/
Ама 15 лева и 20 през уикенда вход

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
Да разрових се в нета и го видях то има 3-4 пързалки бедна работа ама..
поне е по близко до София от колкото тоя в ПЛД. а това за батулия някои от тук ходил ли е че моя фр е доста шемет и неможе да ми обесни точно къде е отбивката иначе на това капанче което е до водопада с реката имало кебапче/кюфте за 30ст. 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
waterboy написа:я дайте линк ако има на този аква парк или снимки и къде точно се намира? тва конза не беше ли някво с пайнтбал и др ама за аква парк не бях чел.. в неделя ще ходя на няква местност Батолия след реброво посока своге имало рекичка с водопадче и капанче било много готино едни приятелчета са ходили миналата седмица много доволни са останали
За Батулия: тя реката е голяма, но ако ходите при вировете при Бакьово, отидете по-рано, че после става голямо меле(много хора идват).. Иначе мястото е страхотно. Чисто, с много сянка, перфектно е за почивка. Само да знаете, че реката само при вирове е дълбока, иначе е до под коленете. Можете и да преспите ако имате палатки

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
devent написа:
За Батулия: тя реката е голяма, но ако ходите при вировете при Бакьово, отидете по-рано, че после става голямо меле(много хора идват).. Иначе мястото е страхотно. Чисто, с много сянка, перфектно е за почивка. Само да знаете, че реката само при вирове е дълбока, иначе е до под коленете. Можете и да преспите ако имате палатки

Преди време почти всяка събота/неделя ходехме на някоя полянка до реката, слагаш бирата да се студи в реката, палиш скарата с мръвките кеф ти под дебелата сянка, кеф ти да се печеш на слънце... в реката си правехме бендове от камъни за да се дигне малко нивото и като ти стане жега се цопваш за малко

С хубава компания е много по-хубаво от колкото да дадеш 20-кинта вход за бесейн

п.с. от отбивката за Нови Искър нагоре само направо, после отбивката май има табела.
Пътя в момента е лош понеже го ремонтират, сиреч 30км. дран и изрезан асфалт

ПРОМОЦИЯ!!! ВСЯКА СРЯДА ВХОД ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА В АКВАПАРК "KONZA'' - 6 лв.
Мдаа,начи утре ще трябва да го преслушам.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Конза има нови цени
За ВАС скъпи приятели удължихме работното време и предлагаме атракционите на нови цени. Вече ще можете да посещавате Аквапарка през цялата седмица на страхотна цена
РАБОТНО ВРЕМЕ:
от - до от - до
Понеделник - Неделя 9.30 - 19 ч.
ЦЕНИ: възрастни и деца над 1.30 м. деца под 1.30 м.
Понеделник - Петък 12 лв. 6 лв.
/без Сряда/ 10 лв. след 15 ч.
Сряда ПРОМОЦИЯ - 6 лв. ЗА ВСИЧКИ НАД 0.90 м.,
за останалите БЕЗПЛАТНО
Събота - Неделя 15 лв. 6 лв.
Цената за едно лице включва: шезлонг, шалте, чадър, масичка и неограничено ползване на всички басейни, пързалки и джакузи
За ВАС скъпи приятели удължихме работното време и предлагаме атракционите на нови цени. Вече ще можете да посещавате Аквапарка през цялата седмица на страхотна цена
РАБОТНО ВРЕМЕ:
от - до от - до
Понеделник - Неделя 9.30 - 19 ч.
ЦЕНИ: възрастни и деца над 1.30 м. деца под 1.30 м.
Понеделник - Петък 12 лв. 6 лв.
/без Сряда/ 10 лв. след 15 ч.
Сряда ПРОМОЦИЯ - 6 лв. ЗА ВСИЧКИ НАД 0.90 м.,
за останалите БЕЗПЛАТНО
Събота - Неделя 15 лв. 6 лв.
Цената за едно лице включва: шезлонг, шалте, чадър, масичка и неограничено ползване на всички басейни, пързалки и джакузи
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Мда,Konza май е от най-добрите около София.Голям басейн,хубава вода,водни пързалки,голямо джакузи...има си разнообрзие.А и цените на хапването и пийването са приемливи.Определено бих отишъл пак скоро.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Още един плюс за Konza. Много добре е направено 

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
Вчера бях на Батулия много ми хареса, отидох малко късно понеже времето беше лошо сутринта и се кантарих
Ще споделя как се стига до това място където бях аз , карате по пътя за Своге през нови Искър , Владо Тричков и се по главния път когато и някъде/около Реброво има табела Батулия на дясно , завива се , влиза се в селото излиза се от него и на 1-2 км по на долу има табела пище Рибарска Среща Отворено , много добро място има не много голяма полянка с капанче с народни цени и в реката е направено нещо като бент за да се дигна нивото и е около 1.60-1.70 дълбочина а има и скала висока около 2-3м от където може да се скача, а водата беше много чиста и не беше студена
П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...

П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
waterboy написа:
За да не минаваш по тоя път пропусни отбивката за Нови Искър в която влизаш и продължи по Околовръстното. Около 2-3 км по натам ще се качиш на един мост и след като слезеш от него след 3-400м в дясно имаш много военни камиони, а в ляво има стадион. Свиваш в ляво на пресечката на стадиона и караш само направо, докато стигнеш жп линията. Там си в дясно и си продължаваш напред. Така избягваш почти целия път, който е разбит.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3