Размисли върху търговията чрез форума/ите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 14 Мар 2006, 18:54

Vra4anin написа:Тъпото е братлета, че съм забелязал че в тая държава, колкото по-нагъл си, колкото по-голям боклучак и прецакваш хората - толкова повече те НЕ закачат ! Знам, звучи тъпо и нелогично, но честните хора ги цакат и тъпчат, а тези които се правят на тарикате-мангел не ги закачат !

:nono: не е точно така,приятел,но темата е доста обширна и няма да мога да ти обясня защо мисля така в няколко изречения.

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 14 Мар 2006, 19:06

Колеги,а какво ще кажете за телефонните далавери-когато ви се обаждат от някакъв си град,някакви си непознати тъпанари,докопали се незнайно от къде с ваша визитка или телефон и молещи за посредничесво при сделки,свързани с печалба за вас, в порядъка на хиляди левове :evil: .Обикновено става дума за някакви проводници,ремъци и не знам още какви МЕГА тъпотии :evil: Аз обикновено им отговарям,че все още не съм развързал тира с 24 каратовото злато и те се втрещяват...,но какъв Олигофрен трябва да си за да се занимаваш с такива простотии.......... :?: :!: :!: :!: :evil:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Мар 2006, 21:04

елементче да ти кажа тея далавери може още да минат ако че ебха преди доста години .. ако попаднат на некои като нашия герой в случката
но проследи ли мисълта ми ?
както разбрах и тука е имало подобни изцепки

сега е момента да си направим и ние една такава важна тема да се споделя в нея за некоректни юзъри (нямах предвид Юзър тои е коректен :mhihi: ) щото всеки ден се регистрират нови и нови членове и в 1 момент ще изреве некои и донякъде после сами ще сме си виновни ... така де не ве карам насила но ако сте навити да се направи подобно нещо кажете че искате за да може некои Админ да го види та дано да земе да го напрай стига да не го мързи де :lol:

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 15 Мар 2006, 11:48

:yes: :yes: :yes:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 15 Мар 2006, 12:37

Идеята е добра :lol:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 15 Мар 2006, 13:07

верно вземете направете една такава тема като в дата.бг със плюсове и минуси за всеки продавач или купувач съответно ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 15 Мар 2006, 13:15

Нека все пак ви напомня, че това е клубен форум, а не E-Bay ;)
MORE BEER!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 15 Мар 2006, 13:28

По принцип такава тема би била полезна за клубния форум, ама ми се струва малко сложно да се направи точно като хората... ама ако се реши може да се измисли...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Мар 2006, 17:23

Azrail написа:Нека все пак ви напомня, че това е клубен форум, а не E-Bay ;)

това какво значи .. че тука не се лъже или какво ?
ми да премахнат темите тогава :roll:
ако не не мисля че ако тука има такива Юзери които злоупотребяват и се ебават с тоя ония не заслужават да се знае за тях
точно понеже не сме Ебан ,а сме има нема 100 човека и се знаем горе долу не треа да се допуска такава гавра ... сега там за дата мата форумите където са по 10000+ човека секи праи каквото си иска ама тука немисля че трябва да е така и на всеки кривнал от пътя и тръгнал да лъже треа да му се режат ръцете :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 15 Мар 2006, 22:40

напълно подкрепям бам-бам

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 15 Мар 2006, 22:59

бам-бам ти затова ли бате ме караш да ти пратя ГСМ-а а ти да ми пратиш парите по куриер а :mhihi: :mhihi: :mhihi: нема стане идваш на ЕКО давам ти го даваш парата и ме черпиш бира :D :winky:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Мар 2006, 3:41

LEX ... знаеш ли как се праща с наложен платеж .. първо плащаш после зимаш .. ако некои ше е преебан после това ше сам аз :winky:

п.с. и не се услушвай ами земи пращай стоката че време не остана
п.с.2 темата стана малко излишна .. видело се че шефовете не им пука ко стаа тука .. има време ше се навъдат и тука разни такива лекета ще изпищи тоя ония пак тогава ше се сетат ко си лафихме ние в тая тема ама след дъжд качулка ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Мар 2006, 4:50

:confused:
Ставаше дума, че не сме Е-bay за да правим специално подфорум за такива измамници ... Още малко и ще поискате към всеки юзер да прикрепим възможност за коментар относно търговските му способности...
Както казах, не сме търговски, а клубен форум, усещайте се преди да ви усетят модераторите :twisted:
MORE BEER!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 16 Мар 2006, 11:48

Azrail написа::confused:
Ставаше дума, че не сме Е-bay за да правим специално подфорум за такива измамници ... Още малко и ще поискате към всеки юзер да прикрепим възможност за коментар относно търговските му способности...
Както казах, не сме търговски, а клубен форум, усещайте се преди да ви усетят модераторите :twisted:

имахме предвид да се направи една важна тема във Продава или в Купува и в нея примерно ако Иван купил нещо от Драган и Иван пише "+" на Драганчо ако е доволен от това което е купил или съответно "-" ако не е доволен това е идеята и ако някой с 2-3 "-" човек ще се замисли дали да купи от него разбираш ли и целта е да са по-малко преебаните ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 16 Мар 2006, 14:06

Момчета истината у бизнеса е : даваш - получаваш :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата