За тези които пътуват през Унгария
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: За тези които пътуват през Унгария
eеееее не знаеш колко е евтино на ход
аз имам едни попадения каде 900км на ход са им стрували 400-500еврака
и тоя е евтин... имам друго каде на един да мине Австрия му струва 400еврака само, не е скъпо
Кат му кажеш 300-350еврака на платформа от Австрия и той вика: Тоя па иска милионер от мен да стане! Айде давай газ с корса Б каде номерата са по-скъпи от нея

аз имам едни попадения каде 900км на ход са им стрували 400-500еврака

и тоя е евтин... имам друго каде на един да мине Австрия му струва 400еврака само, не е скъпо

Кат му кажеш 300-350еврака на платформа от Австрия и той вика: Тоя па иска милионер от мен да стане! Айде давай газ с корса Б каде номерата са по-скъпи от нея

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
дет се вика успех
платформата си е платформа, само да не дойде колата и големия талон, без малкия, че после разправията с австрийците е голема

п.с. то още ли се намират корси Б в Австрия

платформата си е платформа, само да не дойде колата и големия талон, без малкия, че после разправията с австрийците е голема

п.с. то още ли се намират корси Б в Австрия

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Mollov написа:Това е ясно, само че нали сме едно голямо село (EU), не малко страни от EU позволяват придвижване на автомобила с жълти табели, ако застраховката покрива съответната страна. Само че явно съвсем скоро далаверата ще секне... щото и сърбите ако се усетят да почнат отново да отбиват тия с жълти табели... насам без червени и TUV вече няма да се получава работата.
Аз като си докарвах колата, германците ми казаха, да си платя червени номера, изобщо не е ставало въпрос за жълтите. Чак на идване ми направи впечатление, че около мен карат доста коли с жълти номера

Възможно ли е да ни секват, защото още не сме част от шенген?
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Това че са само за придвижване в Германия, някой от бТВ/НТВ ли го каза, деба тяхното маменце не грамотно????
Ако го казва някой от вас, имам желание да видя официално къде е написано това нещо - мерси. Защото при положение, че има не 1 и 2 опции (напълно законни) за поръчка на "жълти" табели по интернет, продават се със зелена карта и изришно е опоменато за кой страни в ЕС не са валидни въпросните номера, аз не разбирам как може да са само за Германия.
П.П. http://eu-kurzzeit-versicherung.eu/ - английски, немски, италиански, руски и т.н. и т.н. Възползвал съм се от услугите на този сайт доста пъти. Поръчваш до 11:30 днес, утре в рамките на деня номерата са при теб - имаш да караш 4 дни. С такива номера, клиенти са транспортирали коли дори до Молдова!
П.П. 2 - Mollov , тоя ТЮВ за какво ти е, за лично успокоение или...?
Ако го казва някой от вас, имам желание да видя официално къде е написано това нещо - мерси. Защото при положение, че има не 1 и 2 опции (напълно законни) за поръчка на "жълти" табели по интернет, продават се със зелена карта и изришно е опоменато за кой страни в ЕС не са валидни въпросните номера, аз не разбирам как може да са само за Германия.
П.П. http://eu-kurzzeit-versicherung.eu/ - английски, немски, италиански, руски и т.н. и т.н. Възползвал съм се от услугите на този сайт доста пъти. Поръчваш до 11:30 днес, утре в рамките на деня номерата са при теб - имаш да караш 4 дни. С такива номера, клиенти са транспортирали коли дори до Молдова!
П.П. 2 - Mollov , тоя ТЮВ за какво ти е, за лично успокоение или...?
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
TUV-а ми е за червени номера... ама ти това много добре го знаеш...
Освен това - можеш да си извадиш жълти номера, в "зелената им карта" пише много страни, включително и Сърбия... само че сърбите ти казват - попуши курац... и те правят луд да си платиш за тяхната зелена карта... края на 2010г. минах от там с жълти номера и трябваше да съм много нахален, че да ме пуснат в България. Ако Унгарците наистина го направят това, въпрос на време е и сърбите да почнат отново да искат да купуваш тяхната зелена карта или да си с червени номера. Така че в зелената карта може да пише много неща, важно е в самата страна какво мислят граничните по въпроса... а ти какво мислиш по въпроса си е лично за твоя употреба... личното ти мнение за тях е от слабо значение.
Освен това - можеш да си извадиш жълти номера, в "зелената им карта" пише много страни, включително и Сърбия... само че сърбите ти казват - попуши курац... и те правят луд да си платиш за тяхната зелена карта... края на 2010г. минах от там с жълти номера и трябваше да съм много нахален, че да ме пуснат в България. Ако Унгарците наистина го направят това, въпрос на време е и сърбите да почнат отново да искат да купуваш тяхната зелена карта или да си с червени номера. Така че в зелената карта може да пише много неща, важно е в самата страна какво мислят граничните по въпроса... а ти какво мислиш по въпроса си е лично за твоя употреба... личното ти мнение за тях е от слабо значение.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Nasti написа:Това че са само за придвижване в Германия, някой от бТВ/НТВ ли го каза, деба тяхното маменце не грамотно????
Това го казаха, цитирайки немски посланик в България, който потвърди, че жълтите номера са само за Германия!
- Mollov
- Мародератор
-
То "по закон" жълтите им номера винаги са били само за придвижване в рамките на Германия... така че посланика нормално това ще каже... но от как сме "едно голямо EU село", различните страни в EU почнаха да позволяват да се кара с тия номера и извън Германия... дето се вика - нали уж няма граници... 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:То "по закон" жълтите им номера винаги са били само за придвижване в рамките на Германия... така че посланика нормално това ще каже... но от как сме "едно голямо EU село", различните страни в EU почнаха да позволяват да се кара с тия номера и извън Германия... дето се вика - нали уж няма граници...
Да де, може би тук е тънката уловка, нямат граници страните, които са в шенгенското пространство, на границата между Унгария и Сърбия това пространство приключва, затова има и граничен контрол. Тук не става въпрос, че са правили проблем на хората във вътрешността на страната , а на границата със Сърбия

Като изключим Гърция, нито една друга страна около нас не е в шенген, може би затова се получава така!

- Nasti
-
-
Ми за това Италия, ферибот Гърция и си ти...
Щом фирмите продаващи тези номера, казват, че са валидни или не валидни еди къде си... За мен лично всичко е ок. А и от Италия е лесно.
Щом фирмите продаващи тези номера, казват, че са валидни или не валидни еди къде си... За мен лично всичко е ок. А и от Италия е лесно.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Nasti написа:Ми за това Италия, ферибот Гърция и си ти...
къде е киро на кирия ?

- Mollov
- Мародератор
-
Nasti написа:Щом фирмите продаващи тези номера, казват, че са валидни или не валидни еди къде си... За мен лично всичко е ок. А и от Италия е лесно.
Фирмите казват, ама като те спре сърбина на границата и каже "зелену карту?" и ходи обяснявай какво мисли по въпроса фирмата, дето ти е издала номерата и застраховката... то не казвам, че не се минава, ама и сърбите са гяволи... но унгарците ако вярно го направят това, едва ли ще признават какво пише в застраховката... еле па "полевите митничари"...
- Nasti
-
-
nightdriver написа:Nasti написа:Ми за това Италия, ферибот Гърция и си ти...
къде е киро на кирия ?
Защо?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Nasti написа:nightdriver написа:Nasti написа:Ми за това Италия, ферибот Гърция и си ти...
къде е киро на кирия ?
Защо?
Имам напредвид , че тези които се занимават с търговия на коли , преминавайки през гърция цената на автомобила скача , имайки предвид цената на австрийските тунели , италианските магистрали , цената на ферибота /кола-пътник/ , поскъпването на гръцките аутобани и горива и 24-то часа в повече , а времето е пари

п.с. С поста визирам търговците на коли , но колеги решили да си купят лично автомобила от германия и не им се доплаща за червени номера /имат технически проблем с автомобила и не са успели да извадят TUV/ и аз препоръчвам този маршрут - това си е една супер екскурзия , препоръчвам я

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Зависи от къде купуваш кола? Аз до Хамбург за курник няма да ида и да ми го подаряват
Същата скрап я има с 1000км по-близо 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
madpetio написа:Зависи от къде купуваш кола? Аз до Хамбург за курник няма да ида и да ми го подаряватСъщата скрап я има с 1000км по-близо
Ама курниците в Хамбург са много поевтини од останалите курници

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3