Мнение за Great Wall Voleex C10

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Мнение за Great Wall Voleex C10

Мнение от BadAngel » 27 Юни 2012, 19:05

alx написа:грейт уол е хюндайя преди 20 години.

днешния хюндай е тойотата преди 3-5 години.

аз ако трябва да избирам между тези двете дори не бих погледнал китаеца ако и да трябва да си купя нещо с по-малко екстри.

реално си е така

доста трески за дялане имат още китайските коли
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Юни 2012, 19:48

Добре де щом са бъкани с екстри и на с най ниски да не кажа неприлично ниски цени защо не ги нападат купувачите и не ги разграбват като топъл хляб ? Някой който кара такава да каже къде е заровено кучето.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Юни 2012, 19:52

Jordana написа:Добре де щом са бъкани с екстри и на с най ниски да не кажа неприлично ниски цени защо не ги нападат купувачите и не ги разграбват като топъл хляб ? Някой който кара такава да каже къде е заровено кучето.

не са неприлично ниски цените.. най-малката им сапунерка е 16 бона, което за кола от този клас е.. нормална цена

екстрите.. да ти кажа честно не ме блазнят толкова, да има ел стъкла и климатик и всичко е ток :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Юни 2012, 19:54

Jordana написа:Добре де щом са бъкани с екстри и на с най ниски да не кажа неприлично ниски цени защо не ги нападат купувачите и не ги разграбват като топъл хляб ? Някой който кара такава да каже къде е заровено кучето.

Ами защото хората са резервирани към китайските автомобили . В "мойто кварталче" има вече 4 , пък се води скъпа махала .
Най-добре на въпросите може да отговори "механджията" но след последната тема която пуснах , на човека явно не му се губи времето .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 27 Юни 2012, 20:10

Аз пак да дам линк към човек,който си е купил въпросният автомобил,и то с АГУ с течна фаза.Пиши му,човека е много точен и ще ти отговори с удоволствие.Обърни внимание на разхода на газ,при неразработен автомобил.

http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=26&t=29963&start=60

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Юни 2012, 21:15

Колега, погледни КИА РИО! Красив и икономичен, а цените започват от 18 хил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Юни 2012, 22:23

Едва ли I30 е на цена 18 хиляди. Пролетта исках да купя един за съпругата и ме офертираха с нещо от рода на 24 К за най-бедната версия. 18 бимбирици беше I20 което е ебати кочината. Волекса съм го карал на тест драйв и си е малка колица. Дърпа се, но друса и е шумна, но пък 16 хиляди и пет години гаранция.
:OT: Аз съм фен на пикапа с дизелов двигател, но не знам за какво точно би ми послужил и за това не си го купувам. Ама много ме кефят пикапите. Явно селското в мен се обажда.......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 27 Юни 2012, 23:22

Ачо е прав, не ми се губи време тук по тоя въпрос - справка старата тема, защото да убеждавам коне с капаци/дървени философи, каквито са част от писалите дотук, си е време на вятъра. ама щом сте рекли....

човека пуснал тема и пита конкретно, а те: ми аз бих това, бих онова, тва е шитня, това е не знам какво си... и как го преценихте това? ще си говорим за развитие ли? колко време на хюндай им трябваше, за да убедят европееца, че правят коли, а не варели? на GW времето, нужно му за това, ще е под три години! най-отговорно го заявявам?
и като прехвалвате толкова другите брандове, щото това е основната разлика - бранда, нямате ни най-малка представа как, къде и по каква технология се асемблира едно поло, един хюндай i20 -което е реалния конкурент на Волекс-а, и т.н. ..

Волекс в момента е с цена 14 990 лева с ДДС, запазвайки пълния пакет с екстри, някои от които просто ги няма в В-сегмента! цената е валидна при закупуване чрез някои от лизинговите ни партньори. НЯМА по-добро предложение на пазара в момента. това i30 дето го дъвчете, първо му вижте цената и екстрите! дори много намаленото турско и20 в момента пак не се приближава към офертата за Волекса. дори едно сандеро с прилични екстри, но по-малко от на волекса, с по-малка гаранция, по-слаб мотор, и т.н. минава 19 хиляди, без газова уредба...а волекса в момента е под 18 хиляди с LPI-то... 10 лева/100 градско не е зле, нали? ;)

към колегата, пуснал темата - поразрови се във фен-форума на марката ни, има доста регистрирсни потребители, изказващи и суперлативи, и негативи!

а на разбирача, дето даде сравнение с адидас и рънърс, а всъщност е на ниво джапанки, ще му кажа, че в съвременния автомобилен свят адидас-а е китайски в повечето случаи, но бранда му се рекламира като истински, ако се опиташ, ще схванеш метафората.

както каза някой, българинът е предубеден, но не напълно - много хора гледат реално, защото са граждани на света, информирани, с желание да научат и видят нещо ново. останалите си остават на ниво бай ганьо-разбирач-философ-хейтър, и това е - оправия няма! наслушал съм се на дивотии и бисери.. то не е кривене на душата, то не е наричане на черното бяло, и т.н. .... но това го слушам само от кибици, хората с реален интерес си личат по отношението и желанието, а хейтъра си е хейтър
успех с избора на автора на темата, сегмента е пълен, затова се избира претегления вариант - съотношение цена/качество/практичност/мотор/екстри/поддръжка - след това изборът е логичен ;)

п.п.: сега понеже пак разни кибици-специалисти ще изсипят един тон олигофрения и ще кажат как коли, дето никога не са карали и не знаят колко струват и къде са произвеждат, са по-добри :mhihi: затова ако автора има въпроси - на лс ще отговоря с радост.

а ако не ти харесва С10, изчакай още два месеца за това:
http://ext.pimg.tw/xiaogeng/1324833310-2710678805.jpg

страхотно автомобилче е и ще останеш доволен от цената ;) и като отидеш в Литекс - Пловдив, много поздрави от колегата от Варна да предадеш ;)
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 28 Юни 2012, 0:03

Един колега си купи пикап Стийд за 28 000 лв преди по-малко от година. Сега на 30 000 км нещо вие яко, раздатъчна кутия ли е, какво е, и той не знае, скоро ще отиде в сервиза или ще го додърпат. Пикапът не се товари и не се кара по горите. Половината време го кара жена без спортни налконности. Иначе никакви други проблеми, колегата е доволен.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 28 Юни 2012, 7:26

Механджията написа:...

явно притежаваш такава кола професоре и затова си пристрастен :mhihi: имам приятел който кара служебен грейт уол, и не иска и да чува за тази марка :mhihi:
пп. да си я караш със здраве, аз си изказвам личното мнение и не ангажирам никой с него ;)
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 28 Юни 2012, 8:15

щото всички много тропате колегата от Варна да си кажа и аз мнението.
Карам i20 от 2 месеца 1.2 78 коня служебна кола... тва нещо е некролог- не върви след 3000 оборота само ръмжи без да се случва реално нищо и най-ужасяващото - няма спирачки ама никакви. Правя сравнение между него Клио Фиеста и С10 понеже всичките съм ги търкалял и ми е "my personal worst" i30 му правих тестдрайв и там се запазва тренда със спирачките просто ги натискаш гумите екстремно до долу гумите си свирват започва суркане и някаде след това отдалечено във времето АБС-а сработва. Благодарим за такава ютия.... а да задна скорост влиза с хъркане от 500км пробег вече съм на 8000км и се влушава. За Клио и фиеста не коментирам те са светлинни години напред. Волекс имах удоволствието да карам приятел си го е купил за жената да си джитка из града и определено бях приятно очарован - да създава впечетление на леко по евтина изработка но всичко му е ок двигателя е изключително приятен и има спирачки, като минуси на марката ... при волекс дръжките на вратите и жабката, при Хувър скоростният лост тип жигули с 5см по висок от нивото на подлакътника, при стийд колосалният разход - всичко се казва от опит и е проверено.
П.С. Към колегата Механджията - вземи боядисай и останалата част от колата си най-после :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Юни 2012, 8:52

Абе от както видях говорих с един приятел за новия му джип(купен миналото лято) си имам съставено мнение за колите от Ловеч.
Не е нормално салона да скърца като на 20+ годишно Е36 ....май не е!
И не е нормално да ти се налага да си прибираш задната чистачка в багажника щото е решила да падне от мястото си.
Тези супер оферти за които се предлагат тези коли най-вероятно по натам във времето ти излизат през ...
Продавам едни гуменки,носени са,малко скъсани ама ги давам за много малко пари .... някой :roll:
От всичката тая сбирщина боклуци която се продава - Дачиата е най-надеждна.
През 2009-та 7-местен Логан 1.5дци със ел.стъкла,огледала,климатик и радио струваше около 20 хилки.
Сандерото излизаше малко по-долу със същите екстри.
В момента не съм запознат с цените но... не вярвам да са кой знае колко различни.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 28 Юни 2012, 9:23

Гледам че си от Пловдив, във представителството на китаците в Пловдив работят две момчета от нашия форум, отиваш, питаш, караш и решаваш. :yes:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Junkie » 28 Юни 2012, 10:54

Пичове, мерси за позитивните и негативните насоки, обаче наистина трябва да се примирите с факта, че за момента няма по добро съотношение цена/качество.

Всички сме свикнали да караме "премиум" автомобили на 20 години, така че, всички малко или много сме пристрастни и имаме оргомни очаквания към нова кола, просто щото знаем какво представлява BMW ;)

Така или иначе моя избор вече е направен, определено се засилвам към автомобила. Има си кусури, обаче я ми посочете кола за 15к дето няма...

С времето китайците ще се наложат на пазара, това е сигурно. Малко по малко всички кусури ще бъдат изгладени, това е моето впечатление.

Да видим само кво мислят хората от Райфайзен :) че ако трябва да дам 17к кеш, то ще реставрирам 36цата по-добре :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Юни 2012, 11:05

Не съм карал ГЛ ама имам желание, нооо съм карал служебни и30, имахме 4 и30 като станаха на по 15 000 всичките се разтропаха, задна скорос влиза с тупаник, скърцат и т,н, и да не забрава тези коли са за 2 ма човека качиш ли 4 ляга на тампони и е на 3 см от земята опира абсолютно навсякъде, на всичките им горяха крушките на фаровете през ден, а се сменят ужасно, акумулатори се вадат, и трябват 2 ма сам немаш шанс :mhihi: на 2 и30 след обилен валеж им бяха пълни багажниците с вода :mhihi: некъв дефект ли имат с кофи изпразвахме, та незнам що ги хвалите толкова :roll: :dunno: за ГЛ ще видим след година как са, аз се надявам да са добре един пикап много би ми влезнал в употреба
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата