Мнение за Great Wall Voleex C10
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Мнение за Great Wall Voleex C10
alx написа:грейт уол е хюндайя преди 20 години.
днешния хюндай е тойотата преди 3-5 години.
аз ако трябва да избирам между тези двете дори не бих погледнал китаеца ако и да трябва да си купя нещо с по-малко екстри.
реално си е така
доста трески за дялане имат още китайските коли
No bling at the Ring
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Добре де щом са бъкани с екстри и на с най ниски да не кажа неприлично ниски цени защо не ги нападат купувачите и не ги разграбват като топъл хляб ? Някой който кара такава да каже къде е заровено кучето.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:Добре де щом са бъкани с екстри и на с най ниски да не кажа неприлично ниски цени защо не ги нападат купувачите и не ги разграбват като топъл хляб ? Някой който кара такава да каже къде е заровено кучето.
не са неприлично ниски цените.. най-малката им сапунерка е 16 бона, което за кола от този клас е.. нормална цена
екстрите.. да ти кажа честно не ме блазнят толкова, да има ел стъкла и климатик и всичко е ток

No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Jordana написа:Добре де щом са бъкани с екстри и на с най ниски да не кажа неприлично ниски цени защо не ги нападат купувачите и не ги разграбват като топъл хляб ? Някой който кара такава да каже къде е заровено кучето.
Ами защото хората са резервирани към китайските автомобили . В "мойто кварталче" има вече 4 , пък се води скъпа махала .
Най-добре на въпросите може да отговори "механджията" но след последната тема която пуснах , на човека явно не му се губи времето .
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Аз пак да дам линк към човек,който си е купил въпросният автомобил,и то с АГУ с течна фаза.Пиши му,човека е много точен и ще ти отговори с удоволствие.Обърни внимание на разхода на газ,при неразработен автомобил.
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=26&t=29963&start=60
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=26&t=29963&start=60
- zxsport
-
Колега, погледни КИА РИО! Красив и икономичен, а цените започват от 18 хил.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Едва ли I30 е на цена 18 хиляди. Пролетта исках да купя един за съпругата и ме офертираха с нещо от рода на 24 К за най-бедната версия. 18 бимбирици беше I20 което е ебати кочината. Волекса съм го карал на тест драйв и си е малка колица. Дърпа се, но друса и е шумна, но пък 16 хиляди и пет години гаранция.
Аз съм фен на пикапа с дизелов двигател, но не знам за какво точно би ми послужил и за това не си го купувам. Ама много ме кефят пикапите. Явно селското в мен се обажда.......

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
Ачо е прав, не ми се губи време тук по тоя въпрос - справка старата тема, защото да убеждавам коне с капаци/дървени философи, каквито са част от писалите дотук, си е време на вятъра. ама щом сте рекли....
човека пуснал тема и пита конкретно, а те: ми аз бих това, бих онова, тва е шитня, това е не знам какво си... и как го преценихте това? ще си говорим за развитие ли? колко време на хюндай им трябваше, за да убедят европееца, че правят коли, а не варели? на GW времето, нужно му за това, ще е под три години! най-отговорно го заявявам?
и като прехвалвате толкова другите брандове, щото това е основната разлика - бранда, нямате ни най-малка представа как, къде и по каква технология се асемблира едно поло, един хюндай i20 -което е реалния конкурент на Волекс-а, и т.н. ..
Волекс в момента е с цена 14 990 лева с ДДС, запазвайки пълния пакет с екстри, някои от които просто ги няма в В-сегмента! цената е валидна при закупуване чрез някои от лизинговите ни партньори. НЯМА по-добро предложение на пазара в момента. това i30 дето го дъвчете, първо му вижте цената и екстрите! дори много намаленото турско и20 в момента пак не се приближава към офертата за Волекса. дори едно сандеро с прилични екстри, но по-малко от на волекса, с по-малка гаранция, по-слаб мотор, и т.н. минава 19 хиляди, без газова уредба...а волекса в момента е под 18 хиляди с LPI-то... 10 лева/100 градско не е зле, нали?
към колегата, пуснал темата - поразрови се във фен-форума на марката ни, има доста регистрирсни потребители, изказващи и суперлативи, и негативи!
а на разбирача, дето даде сравнение с адидас и рънърс, а всъщност е на ниво джапанки, ще му кажа, че в съвременния автомобилен свят адидас-а е китайски в повечето случаи, но бранда му се рекламира като истински, ако се опиташ, ще схванеш метафората.
както каза някой, българинът е предубеден, но не напълно - много хора гледат реално, защото са граждани на света, информирани, с желание да научат и видят нещо ново. останалите си остават на ниво бай ганьо-разбирач-философ-хейтър, и това е - оправия няма! наслушал съм се на дивотии и бисери.. то не е кривене на душата, то не е наричане на черното бяло, и т.н. .... но това го слушам само от кибици, хората с реален интерес си личат по отношението и желанието, а хейтъра си е хейтър
успех с избора на автора на темата, сегмента е пълен, затова се избира претегления вариант - съотношение цена/качество/практичност/мотор/екстри/поддръжка - след това изборът е логичен
п.п.: сега понеже пак разни кибици-специалисти ще изсипят един тон олигофрения и ще кажат как коли, дето никога не са карали и не знаят колко струват и къде са произвеждат, са по-добри
затова ако автора има въпроси - на лс ще отговоря с радост.
а ако не ти харесва С10, изчакай още два месеца за това:
http://ext.pimg.tw/xiaogeng/1324833310-2710678805.jpg
страхотно автомобилче е и ще останеш доволен от цената
и като отидеш в Литекс - Пловдив, много поздрави от колегата от Варна да предадеш 
човека пуснал тема и пита конкретно, а те: ми аз бих това, бих онова, тва е шитня, това е не знам какво си... и как го преценихте това? ще си говорим за развитие ли? колко време на хюндай им трябваше, за да убедят европееца, че правят коли, а не варели? на GW времето, нужно му за това, ще е под три години! най-отговорно го заявявам?
и като прехвалвате толкова другите брандове, щото това е основната разлика - бранда, нямате ни най-малка представа как, къде и по каква технология се асемблира едно поло, един хюндай i20 -което е реалния конкурент на Волекс-а, и т.н. ..
Волекс в момента е с цена 14 990 лева с ДДС, запазвайки пълния пакет с екстри, някои от които просто ги няма в В-сегмента! цената е валидна при закупуване чрез някои от лизинговите ни партньори. НЯМА по-добро предложение на пазара в момента. това i30 дето го дъвчете, първо му вижте цената и екстрите! дори много намаленото турско и20 в момента пак не се приближава към офертата за Волекса. дори едно сандеро с прилични екстри, но по-малко от на волекса, с по-малка гаранция, по-слаб мотор, и т.н. минава 19 хиляди, без газова уредба...а волекса в момента е под 18 хиляди с LPI-то... 10 лева/100 градско не е зле, нали?

към колегата, пуснал темата - поразрови се във фен-форума на марката ни, има доста регистрирсни потребители, изказващи и суперлативи, и негативи!
а на разбирача, дето даде сравнение с адидас и рънърс, а всъщност е на ниво джапанки, ще му кажа, че в съвременния автомобилен свят адидас-а е китайски в повечето случаи, но бранда му се рекламира като истински, ако се опиташ, ще схванеш метафората.
както каза някой, българинът е предубеден, но не напълно - много хора гледат реално, защото са граждани на света, информирани, с желание да научат и видят нещо ново. останалите си остават на ниво бай ганьо-разбирач-философ-хейтър, и това е - оправия няма! наслушал съм се на дивотии и бисери.. то не е кривене на душата, то не е наричане на черното бяло, и т.н. .... но това го слушам само от кибици, хората с реален интерес си личат по отношението и желанието, а хейтъра си е хейтър
успех с избора на автора на темата, сегмента е пълен, затова се избира претегления вариант - съотношение цена/качество/практичност/мотор/екстри/поддръжка - след това изборът е логичен

п.п.: сега понеже пак разни кибици-специалисти ще изсипят един тон олигофрения и ще кажат как коли, дето никога не са карали и не знаят колко струват и къде са произвеждат, са по-добри

а ако не ти харесва С10, изчакай още два месеца за това:
http://ext.pimg.tw/xiaogeng/1324833310-2710678805.jpg
страхотно автомобилче е и ще останеш доволен от цената

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Един колега си купи пикап Стийд за 28 000 лв преди по-малко от година. Сега на 30 000 км нещо вие яко, раздатъчна кутия ли е, какво е, и той не знае, скоро ще отиде в сервиза или ще го додърпат. Пикапът не се товари и не се кара по горите. Половината време го кара жена без спортни налконности. Иначе никакви други проблеми, колегата е доволен.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Механджията написа:...
явно притежаваш такава кола професоре и затова си пристрастен

пп. да си я караш със здраве, аз си изказвам личното мнение и не ангажирам никой с него

www.bmwпрофесори-bg.net
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
щото всички много тропате колегата от Варна да си кажа и аз мнението.
Карам i20 от 2 месеца 1.2 78 коня служебна кола... тва нещо е некролог- не върви след 3000 оборота само ръмжи без да се случва реално нищо и най-ужасяващото - няма спирачки ама никакви. Правя сравнение между него Клио Фиеста и С10 понеже всичките съм ги търкалял и ми е "my personal worst" i30 му правих тестдрайв и там се запазва тренда със спирачките просто ги натискаш гумите екстремно до долу гумите си свирват започва суркане и някаде след това отдалечено във времето АБС-а сработва. Благодарим за такава ютия.... а да задна скорост влиза с хъркане от 500км пробег вече съм на 8000км и се влушава. За Клио и фиеста не коментирам те са светлинни години напред. Волекс имах удоволствието да карам приятел си го е купил за жената да си джитка из града и определено бях приятно очарован - да създава впечетление на леко по евтина изработка но всичко му е ок двигателя е изключително приятен и има спирачки, като минуси на марката ... при волекс дръжките на вратите и жабката, при Хувър скоростният лост тип жигули с 5см по висок от нивото на подлакътника, при стийд колосалният разход - всичко се казва от опит и е проверено.
П.С. Към колегата Механджията - вземи боядисай и останалата част от колата си най-после
Карам i20 от 2 месеца 1.2 78 коня служебна кола... тва нещо е некролог- не върви след 3000 оборота само ръмжи без да се случва реално нищо и най-ужасяващото - няма спирачки ама никакви. Правя сравнение между него Клио Фиеста и С10 понеже всичките съм ги търкалял и ми е "my personal worst" i30 му правих тестдрайв и там се запазва тренда със спирачките просто ги натискаш гумите екстремно до долу гумите си свирват започва суркане и някаде след това отдалечено във времето АБС-а сработва. Благодарим за такава ютия.... а да задна скорост влиза с хъркане от 500км пробег вече съм на 8000км и се влушава. За Клио и фиеста не коментирам те са светлинни години напред. Волекс имах удоволствието да карам приятел си го е купил за жената да си джитка из града и определено бях приятно очарован - да създава впечетление на леко по евтина изработка но всичко му е ок двигателя е изключително приятен и има спирачки, като минуси на марката ... при волекс дръжките на вратите и жабката, при Хувър скоростният лост тип жигули с 5см по висок от нивото на подлакътника, при стийд колосалният разход - всичко се казва от опит и е проверено.
П.С. Към колегата Механджията - вземи боядисай и останалата част от колата си най-после

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Абе от както видях говорих с един приятел за новия му джип(купен миналото лято) си имам съставено мнение за колите от Ловеч.
Не е нормално салона да скърца като на 20+ годишно Е36 ....май не е!
И не е нормално да ти се налага да си прибираш задната чистачка в багажника щото е решила да падне от мястото си.
Тези супер оферти за които се предлагат тези коли най-вероятно по натам във времето ти излизат през ...
Продавам едни гуменки,носени са,малко скъсани ама ги давам за много малко пари .... някой
От всичката тая сбирщина боклуци която се продава - Дачиата е най-надеждна.
През 2009-та 7-местен Логан 1.5дци със ел.стъкла,огледала,климатик и радио струваше около 20 хилки.
Сандерото излизаше малко по-долу със същите екстри.
В момента не съм запознат с цените но... не вярвам да са кой знае колко различни.
Не е нормално салона да скърца като на 20+ годишно Е36 ....май не е!
И не е нормално да ти се налага да си прибираш задната чистачка в багажника щото е решила да падне от мястото си.
Тези супер оферти за които се предлагат тези коли най-вероятно по натам във времето ти излизат през ...
Продавам едни гуменки,носени са,малко скъсани ама ги давам за много малко пари .... някой

От всичката тая сбирщина боклуци която се продава - Дачиата е най-надеждна.
През 2009-та 7-местен Логан 1.5дци със ел.стъкла,огледала,климатик и радио струваше около 20 хилки.
Сандерото излизаше малко по-долу със същите екстри.
В момента не съм запознат с цените но... не вярвам да са кой знае колко различни.

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Гледам че си от Пловдив, във представителството на китаците в Пловдив работят две момчета от нашия форум, отиваш, питаш, караш и решаваш. 

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Пичове, мерси за позитивните и негативните насоки, обаче наистина трябва да се примирите с факта, че за момента няма по добро съотношение цена/качество.
Всички сме свикнали да караме "премиум" автомобили на 20 години, така че, всички малко или много сме пристрастни и имаме оргомни очаквания към нова кола, просто щото знаем какво представлява BMW
Така или иначе моя избор вече е направен, определено се засилвам към автомобила. Има си кусури, обаче я ми посочете кола за 15к дето няма...
С времето китайците ще се наложат на пазара, това е сигурно. Малко по малко всички кусури ще бъдат изгладени, това е моето впечатление.
Да видим само кво мислят хората от Райфайзен
че ако трябва да дам 17к кеш, то ще реставрирам 36цата по-добре 
Всички сме свикнали да караме "премиум" автомобили на 20 години, така че, всички малко или много сме пристрастни и имаме оргомни очаквания към нова кола, просто щото знаем какво представлява BMW

Така или иначе моя избор вече е направен, определено се засилвам към автомобила. Има си кусури, обаче я ми посочете кола за 15к дето няма...
С времето китайците ще се наложат на пазара, това е сигурно. Малко по малко всички кусури ще бъдат изгладени, това е моето впечатление.
Да видим само кво мислят хората от Райфайзен

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Не съм карал ГЛ ама имам желание, нооо съм карал служебни и30, имахме 4 и30 като станаха на по 15 000 всичките се разтропаха, задна скорос влиза с тупаник, скърцат и т,н, и да не забрава тези коли са за 2 ма човека качиш ли 4 ляга на тампони и е на 3 см от земята опира абсолютно навсякъде, на всичките им горяха крушките на фаровете през ден, а се сменят ужасно, акумулатори се вадат, и трябват 2 ма сам немаш шанс
на 2 и30 след обилен валеж им бяха пълни багажниците с вода
некъв дефект ли имат с кофи изпразвахме, та незнам що ги хвалите толкова
за ГЛ ще видим след година как са, аз се надявам да са добре един пикап много би ми влезнал в употреба

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3