Левски - Шалке 04
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ба ги о пиперудите
че ги кълчим и двата мача 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ами не че нещо, ама поне имаме повод по-често да се събираме по 40 000 човека на стадион... Мене ми е готинко като Васил Левски е пълен, па ако ще да играем и срещу FC Saarbrücken- изпадащ у втора бундеслига 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Стискам палци на Левски (макар,че съм от ЦСКА), но мисля,че нямат почти никакъв шанс срещу Шалке 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аз мисля че в такива турнири няма Левски няма ЦСКА...има само Български отбори....та тва което исках да кажа е че точно в такива случаи както сега с Левски не трябва да се злорадства и тнт,макар и да си падам Левскар...ако ЦСКА бяха на тяхното място...щях пак по един и същт начин да се кефя,защотото това е БЪЛГАРСКИ отбор и трябва поне да се радваме че има 1 отбор който представя България в ЕВРОПА.Много се дразня на такива исказвания...са са сещам в дискотеката като се бият циагни или турци срещу БЪЛГАРИ...ми мангалята и да не се познават като видят че става въргала са хвърлят всички срещу Българите...а не се делят като нас Българите...понеже видиш ли на оня му имам зъб и ае ебал съм го да го бият няма скоча за него...
пс-незнам какво написах...
пс-незнам какво написах...

Последна промяна [FF]GODFLESH на 18 Мар 2006, 17:05, променена общо 2 пъти
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Nasti, наистина не ти отива нито на годините, нито на ума да говориш така. Все пак всички сме българи и в така създалата се ситуация Левски играе за името на България и не виждам причина да не ги подкрепят всички българи, били те левскари, цесекари, или фенове на който и да е друг отбор. Не виждам защо злобеете. А колкото до ЦСКА и шампионската лига, ще се радвам точно толкова колкото и на Левски в момента. Но докато ти говориш за някакви хипотетични мачове на ЦСКА догодина, докато това което направи Левски тази година е достойно за гордост. Но да не се предаваме.
!!!ПОБЕДА ЛЕВСКИ ПОБЕДА!!!
!!!ПОБЕДА ЛЕВСКИ ПОБЕДА!!!
In Ban We Trust!
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Истината е ,че това е просто игра и елемента на злоба,който вкарват Насти и Гьорцето е напълно излишен.Пък ако си мислите,че клубната принадлежност има някакво значение за общуването между хората,жестоко се лъжете.Естествено има група фанатизирани субекти, или така наречените "истински фенове",които стигат до крайности,дори до агресия.Искам да напомня на привържениците на Левски,че само директния сблъсък ще докаже класата на двата отбора,а на феновете на ЦСКА,че достигането на такъв етап от турнира,независимо от шанса при жребия,е постижение заслужаващо уважение
- Новини
-
Колеги, изтрих "червените" ни мнения за да не скапваме темата на левскарите. Това е техния момент да се радват и не е редно да вкарваме тук вечния спор за Левски и ЦСКА. Нека оставим подобни дискусии да се водят в спортните форуми и не създаваме напрежение от такъв характер в автомобилен форум. Ще си мерим пишките когато двата отбора играят един срещу друг.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2