Ima li tuk запалени колездачи ---м

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Май 2003, 16:09

еее супер яко че толкова хора се кефят на безмоторните БМВ-та :):):)
айде видим ли слънчице някой ден ги изкарваме и се сцепваме :):)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 30 Май 2003, 20:32

Абе и аз съм фен на МТВ,Ама нямам колело в момента при едно спускане по Свищовските банари го разцепиха на 2 в едно дърво :D . Сега нещо ми харесва Cross C2,ама ще видим дали ще го взема

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 31 Май 2003, 7:42

Ей яко .... събрахме се доста хора значи !
- ще трябва да се направи някое организиране та да се събереме на някое плнинско пътешествие това лято !

Ако на някои му потрябва инфо за регулиране/ поправки по велосипедите ето малко линк'с :
http://www.parktool.com/repair_help/FAQindex.shtml
http://www.execulink.com/~dtierney/wmc/faq.htm
http://moutainbike.about.com/library/we ... 62001a.htm

ПС: интересно защо да не се дава по парка да се кара колело ..... та нали за това е парк с алеи и.т.н. хмммм :shock:
тука като пример в Парка "Golden Gate" - по mosta, алеите из гората, залива където са лодките е пълно с колездачи, бягат или с кънки и няма такива забрани ...... :!:
Помна едно време в този парк (забравих му името .... маи на Свободата) където е зад Орлов мост имаше табелки "не гази тревата" да не би пак да си ги има тях :shock:

Ицо О-<О

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 31 Май 2003, 10:15

Табели отдавна няма...е може и да са останали някъде, но едва ли ако не са ги подновявали. А тук обикалят полицаи дори и те дебнат :) Само дето те са без колелета :D Благодаря за линковете. Тези от ParkTool и инструменти специални предлагат...трябва да търся да си купя някакви, че ми се ще сам да си оправям и сериозните работи по байка.

П.С. Тъй-като последното мнение в темата си е мое реших да не пускам ново, а само да добавя към това... Класирах се на второ място на състезанието :oops: :P :) Грешка направих, че не си бях взел никаква вода и направо щях да припадна в жегата, но все пак стигнах финала и то с не лош резултат. :) Eто ме и по трасето :) :arrow:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Борката3000 » 25 Юни 2003, 2:51

:ok: още един фен на велото- има ли някой друг с пистов беча4-> ейй, евала им на тия колела- големи бегачки са :D , с тия тънки гуми немат стигане, пък и ако са като моите, широки 2 см. стават PORSHE-та на пътя :D
:?: Има ли друг с пистов кат мен, да обсъдим некои въпроси :wink: , ама на лични събщ, да обменим малко опит и инфо, че сега малко съм го забатачил моя :cry: и нещо се нуждае от ремонт. :?:
:idea: :?: :?: :?: Каква е най-високата ви скорост дет сте развивали на права/не наклон :wink: /, ама :!: РЕАЛНИ :!: километри, / не кат един пич да ми разправя 4е на место дет ас съм дигнал едвам 60, като се има предвид 4е съм почти 90 кг и колелото ми е пушка по стръмнините :D , той със bike е дигнал 70 км/ч/
:type: :type:
Карай бавно, за да стигнеш на време!!!

Предишна

Назад към Извън Темата