Най-големият от най-големите според Вас...
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Най-големият от най-големите според Вас...
Всеки който е посветил живота си да помага безкористно на бедните и болните.
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Re: Най-големият от най-големите според Вас...
Алберт Айнщайн 

Binev_OuT написа:С кого Вие искате да се оприличите един ден,на кого от тях искате да приличат децата Ви?
Кой от тези хора е пример за Вас?
Аз лично искам винаги да бъда себе си и на никой не искам да се оприличавам

Децата ми определено искам да приличат на мен (и категорично НЕ на комшията

А това, което ще науча един ден децата ми е да взимат пример от абсолютно всеки и се учат от абсолютно всичко - защото дори лошият пример и тежките загубите също поучават

ПС Идолопоклоничеството поначало е баннато в Библията, но мен лично понякога много ме забавлява

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Адски малко знам (почти нищо) но брат ми и други по-умни от мен хора се прекланят пред Никола Тесла, та и аз да не изостана 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:Binev_OuT написа:С кого Вие искате да се оприличите един ден,на кого от тях искате да приличат децата Ви?
Кой от тези хора е пример за Вас?
ПС Идолопоклоничеството поначало е баннато в Библията, но мен лично понякога много ме забавлява
Както е казал Сена: "I have no idols. I admire work, dedication and competence." Ayrton Senna
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Леонардо да Винчи...мисля,че по гоуем от него няма
на всеки 100 години ако се раждаше един като него живота на земята щеше да е доста по добър
иначе от по съвременните Петър Дънов ми е интерсна личност,за жалост също покойник
на всеки 100 години ако се раждаше един като него живота на земята щеше да е доста по добър
иначе от по съвременните Петър Дънов ми е интерсна личност,за жалост също покойник
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Gqbriel написа:Тука,ще има спор ,кой е голям от тези изброените...
Аз лично освен Сена и Джексън - други не виждам.......
:
Е според теб може би.
Наистина биографията на Шумахер е доста суха - типично по немски естествено.Но все пак постиженията му са олицетворение на отдаденост и страхотен хъс за успех.Това са безброй безсънни нощи и голям професионализъм.
Виж за Майкъл Джордан трябва малко да се поинтересуваш - невероятен човек и спортист.

Майк Тайсън и Христо Стоичков

www.bmwпрофесори-bg.net
така зададен въпроса е малко субективен, бенджамин франклин е бил ултра богат, но такта му с хора е бил никъв, сухар и дразнещ, таке че дори да е най-богатия, за мен няма как да е най-големият.
големците са тия дето правят живота на другите по-добър и оставят наследство, а едновременно могат да бъдат и харизматични въпреки успехите си: форд, линкълн, уилл смит, еминем, шиа лебъф, болатели все хора с много трудно детство, но не са спрели. гледах и някво лапе Astro на 14-15г, 50 цент & jay-z ще ги подмине като куцо пиле домат
имам чувството че най-великите рапърите от миналото са се преродили в него.
тъпото при нас е, че амбициозността се мери в "кой ще открадне повече" и "кой има по-големи връзки"
големците са тия дето правят живота на другите по-добър и оставят наследство, а едновременно могат да бъдат и харизматични въпреки успехите си: форд, линкълн, уилл смит, еминем, шиа лебъф, болатели все хора с много трудно детство, но не са спрели. гледах и някво лапе Astro на 14-15г, 50 цент & jay-z ще ги подмине като куцо пиле домат

тъпото при нас е, че амбициозността се мери в "кой ще открадне повече" и "кой има по-големи връзки"
Последна промяна Johnnie1 на 12 Юли 2012, 19:59, променена общо 1 път
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
скот сторч.. нъмбър уан продусер он дъ маафакин планет 

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
При колите - Хенри Форд и Лий Аякока
Бокс - Майк Тайсън и Джо Фреизър
Баскет - Джордан , Меджик и Лари Бърд
Ф1 и рали - Сена, И Всички други луди копелета дето са карали преди 90те(прекалено много са да ги изброявам)
Военни- Ромел,Наполеон,Токугава Иеясу
Музика - Стоунс АС/ДС
Бокс - Майк Тайсън и Джо Фреизър
Баскет - Джордан , Меджик и Лари Бърд
Ф1 и рали - Сена, И Всички други луди копелета дето са карали преди 90те(прекалено много са да ги изброявам)
Военни- Ромел,Наполеон,Токугава Иеясу
Музика - Стоунс АС/ДС

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
jordanov написа:Както е казал Сена: "I have no idols. I admire work, dedication and competence." Ayrton Senna
мда, добре казано. като за автомобилен форум...
себастиен льоб - впечатлява ме колко е сдържан и не парадира в интервютата, въпреки че ги оставя всички да си карат сами вече 8 поредни години (9тата е на път). липсва ми маркус гронхолм там, той единствен правеше нещата малко по-интересни.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Крис Бенгъл, че показа как не трябва да се дизайнват БМВ-та
Иначе сериозно... "Най"... Няма "най", всеки от изброените е велик по своему и е заслужил уважение
Може би да речем, че донякъде Айнщайн, Едисон, Фарадей изпъкват...
Много са всъщност... 

Иначе сериозно... "Най"... Няма "най", всеки от изброените е велик по своему и е заслужил уважение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
Политика, военни-Хитлер, Наполеон , Сун Дзъ, Ал.Македонски,Цезар,Чингис Хан. За автомобилостроенето не знам за кво ми го слагате Форд като той е по достоен за икономиката и масовото производсво,но виж ето тези момчета са друга работа- Готлиб Даймлер, Вилхелм Майбах , Роберт Бош, Николаус Ото, Рудолф Дизел
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5