Beats by Dre Solo HD
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
Re: Beats by Dre Solo HD
raddy написа:иначе ти гарантирам че ще изглеждаш модерен с тия глупости на Др.Дре, и тук всички деца ги носят, май са много актуални в момента...
Все пак съм на 16, и това има фактор при покупката им

Благодаря на всички за отговорите, може да заключвате темата

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
glav4o написа:alozavar, а ти сигурен ли си, че не са ментета ?
Не мога да съм сигурен на 100% естествено, но много ме съмнява да са фалшиви. Кажете какви са най-разпознаваемите разлики между оригинала и ментетата и ще погледна. Може и да е кофти бройка само, знам ли, просто ми се струва странно как почти се разпадат. Иначе за звука нямат грешка, зависи и какво слушаш де. Но щом търсиш добри ниски, значи няма да останеш разочарован- нали все пак са на Др. Дре

Зависи и каква музика слушаш
Аз съм със Sennheiser HD 202 и примерно като си слушам хип-хоп не ме кефят много (баса почти го няма), което за мен е минус примерно. А ако тези са ориентирани към рапа конкретно се предполага да има яко бас (ала skullcandy skullcrusher, който от към бас са доста брутални).

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- glav4o
- Потребител
-
При мен ако няма брутален, гърмящ бас музиката не става за слушане.
Повече хип-хоп слушам, но понякога дръм, дъбстеп, все стилове отиващи на годините ми (без чалга естествено)
Вече си поръчах слушалките, ако съм жив и здрав до 1 седмица ще разбера доволна инвестиция ли е
Повече хип-хоп слушам, но понякога дръм, дъбстеп, все стилове отиващи на годините ми (без чалга естествено)
Вече си поръчах слушалките, ако съм жив и здрав до 1 седмица ще разбера доволна инвестиция ли е

Rainbow написа:Зависи и каква музика слушашАз съм със Sennheiser HD 202 и примерно като си слушам хип-хоп не ме кефят много (баса почти го няма), което за мен е минус примерно. А ако тези са ориентирани към рапа конкретно се предполага да има яко бас (ала skullcandy skullcrusher, който от към бас са доста брутални).
Е ти искаш от сенхайсер за 60 кинта да свири като бийтс за 300 ли?
Скълкенди няма ги коментирам, те неслучайно всичките им модели изглеждат като подарък от чипс...
In Ban We Trust!
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Beats by Dre не ставали, то сигурно затова на Solar Summer Fest-а David Guetta и Tiesto бяха с такива.
HackeD написа:Beats by Dre не ставали, то сигурно затова на Solar Summer Fest-а David Guetta и Tiesto бяха с такива.
http://beatsbydre.com/beats-mixr/beats- ... lt,pd.html
Има ли нужда от още обяснения?
Никой не е казал, че "не стават", въпроса е, че ако искаш да плащаш за ЗВУК, а не за гъзария няма да си купиш Бийтс.
In Ban We Trust!
- glav4o
- Потребител
-
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Я да оставите детето намира! Найти ли как са липят малолетните пиченца на тия слушалки, а? Много правилно се е насочил..

И аз така смятам, докат' разберат че си дал 300 ле'а за слушалки и ш'е почнат да се подмокрят спонтанно 

In Ban We Trust!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2