искам съвет
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Azrail написа:Е че Теас правят ли дискмени?!![]()
Значи изрично подчертавам че това е мое мнение и наблюдение
(за всички разбирачи)

Та на един мой приятел баща му му донесе такова нещо демек диск мен(Teac) преди години от Германия (тука още нямаше такива филми).
Та искам да кажа че пича и днеска си го слуша и няма намерение
да го остави за някви МП3-та. И аз имах възможност да го слушам малко и свири страхотно.
Та тва исках да кажа.

- Azrail
- UFO Pilot
-
- Гост
-
бам-бам, може би би изказал и своето некомпетентно мнение за това каква техника ти самият изпозлваш и защо?
я ползвам пионер .... бтв що сите бумери сте с пионери ? те сони са велики кфи алпини кфи тем подобни блявочи я скачаите на сонитата ... или по добре на айва те ги купиха и са по яки
абе обърках се що ме слушате аз сам некомпетентен само Самсунг ... опс исках да кажа сони де ... а и да ви кажа сони правят телевизори с сив екран а не черен както трябва да е .. тфа малко от кухнята на готвача

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
В тази тема става дума за МП3 плейъри бе бам-баме
А не за кар аудио. Въпреки, че съм сигурен, че и СОНИ имат страхотни модели в тая сфера.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bam-bam написа:бам-бам, може би би изказал и своето некомпетентно мнение за това каква техника ти самият изпозлваш и защо?
я ползвам пионер .... бтв що сите бумери сте с пионери ? те сони са велики кфи алпини кфи тем подобни блявочи я скачаите на сонитата ... или по добре на айва те ги купиха и са по яки
абе обърках се що ме слушате аз сам некомпетентен само Самсунг ... опс исках да кажа сони де ... а и да ви кажа сони правят телевизори с сив екран а не черен както трябва да е .. тфа малко от кухнята на готвача
хммм... стига с тия изказвания еди си кой ми каза...... пионер няма нищо общо с дискмени. патента за дискман и уолкман е на Sony. Samsung правят най-скапаните кинескопи на света... флатрон сферичен екран с лупа отпред, точка колкото да не казвам какво - с две думи пълни боклуци. сони имат най-хубавия кинескоп на пазара от както се помня и той се казва TRINITRON. за LCD-тата Sony и Samsung ги разработват и произвеждат съвместно

и кои са тия сиви телевизори на Sony? сиви може да са единствено като са изгасени...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Гост
-
[steeN] написа:bam-bam написа:бам-бам, може би би изказал и своето некомпетентно мнение за това каква техника ти самият изпозлваш и защо?
хммм... стига с тия изказвания еди си кой ми каза...... пионер няма нищо общо с дискмени. патента за дискман и уолкман е на Sony. Samsung правят най-скапаните кинескопи на света... флатрон сферичен екран с лупа отпред, точка колкото да не казвам какво - с две думи пълни боклуци. сони имат най-хубавия кинескоп на пазара от както се помня и той се казва TRINITRON. за LCD-тата Sony и Samsung ги разработват и произвеждат съвместноза плазмите не знам ама така или иначе това е умираща технология и ще бъде изместена от LCD-тата...
на световния пазар Sony са номер 1 по продажба на LCD телевизори, след тях Philips, после SHARP....
и кои са тия сиви телевизори на Sony? сиви може да са единствено като са изгасени...
добре батко спора свърши ... зимаи си сони и си свиркай

ако ти се спори идваш карам те в магазина и спориш с хората които продават секи ден минават им през ръцете и ги оправят с сервиза ... те да ти обяснят що е тфа животно сив кинескоп ... явно си много наясно след като не си го чувал даже

а за самсунг или само добро или нищо

- Azrail
- UFO Pilot
-
Иво написа:В тази тема става дума за МП3 плейъри бе бам-баме![]()
Бе за CD-плейъри ставаше дума, ама айде

А цпециално Самсунг какви невероятни боклуци са... Тва е техника, направена за най-бедните хора, колкото да не живеят в 17ти век

MORE BEER!
- Иво
- шПерко
-
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Имал съм Сони ЦД за кола . . . Грешка номер 1
Имах Сони СД/МП3 Дискмен . . . Грешка номер 2
Е вярвайте ми, трета няма да направя.
Прескачат, не обичат влага, звука им е меко казано ниско-качествен . . . Сони някога са били марката за техника, но от поне 4 години не са!!!
Лично бих взел Филипс.
Имах Сони СД/МП3 Дискмен . . . Грешка номер 2
Е вярвайте ми, трета няма да направя.
Прескачат, не обичат влага, звука им е меко казано ниско-качествен . . . Сони някога са били марката за техника, но от поне 4 години не са!!!
Лично бих взел Филипс.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Иво
- шПерко
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
кажи ги тия сиви кинескопи на сони къде ги има, че ще падна от смях вече...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Гост
-

тфа бяха няколко от оплакванията на техниците за последните сони-та (за кола)
така че ифка едва ли е проблемна броика

а за другаря [steeN] както казах с радио не ми се спори .. идваш да ти покажа какво е сив кинескоп щот по цел ден си немам работа и виса в техномаркета и да ти покажа що е то хубав ... да речем Филипс

то като говорим за Сони като цяло те и Гисиеми правиха ама нещо се предадоха набързо ... само развалиха готината марка Ериксон ...
п.с. немога да будя момчето посред нощите не че ще ми се разсърди знае си ме къф сам .. ама утре ще си запиша и останалите "добри" отзиви за Сони като цяло ... ако не вярваш идваш и ти прая 1 образователен курс на мой разноски

да те светна малко как се праят пари на гърба на необразованите люде и се разчита само на едното име Сони .. то ако сички беха в час до ся да беха фалирали

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3