Покупка на телефон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Re: Покупка на телефон

Мнение от MadChicken » 14 Авг 2012, 21:23

Никой не казва нищо за HTC, а за мен лично са с много по-добри корпуси от супер модерните пластмасови или там каквито хай-тек материали претендират че използват Samsung.
Only dead fish follow the stream...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 14 Авг 2012, 22:18

DoesNot написа:За тези пари можеш да си вземеш Galaxy S2. Ще останеш много доволен от телефона ;)

:yes:

Htc повече няма да си купя никога,Legend-a :ranting: го купих още като излезе за около 900лв,за цялото време изкараха един единствен ъпдейт и го за*баха тотално,никакъв съпорт,а 4-годишната ябълка до ден днешен получава обновления..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 14 Авг 2012, 22:29

Не знам какво не сте доволни от Сони Ериксона...
Когато излезе К800 си го взех на ненормалната цена от 800 лева. Още е в мен с БГ карта.
Сега съм със Xperia Arc S (не е купувана от БГ) и не мога да кажа нищо лошо за телефона. Може би е до късмет... Не знам.
По темата - между Самсунг и СЕ, аз бих избрал Сонито. Все пак е въпрос на личен избор. Успех с покупката. :yes:
Не искам много, искам всичко!

Потребител
Аватар

Мнение от AnathemA » 14 Авг 2012, 22:54

Към колегата оплакващ се от HTC, мога да ти кажа че имам доста наблюдения в-у почти всички върхови модели на пазара в момента. Е, спрях се на HTC One X. Ябълката не ми я хвалете, просто ейпъл-фенбойчета само могат да кажат че Apple e по-добър от Android. Приятелката има Desire от 1 година и нещо, до сега никакви проблеми, актуализациите не излизат през седмица но с всяка една се изчистват абсолютно всички бъгове до момента. Самсунг актуализират телефоните си по-често -- факт, повечето актуализации са безсмислени -- факт! Едно ще кажа само с сони не съм имал проблеми но LG повече никога! Година и половина чаках актуализация на Optimus x2 уж първия двуядрен на света, уж най-добрия модел на LG актуализация- нъц :banghead: :censored:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 15 Авг 2012, 2:40

AnathemA написа:Към колегата оплакващ се от HTC, мога да ти кажа че имам доста наблюдения в-у почти всички върхови модели на пазара в момента. Е, спрях се на HTC One X. Ябълката не ми я хвалете, просто ейпъл-фенбойчета само могат да кажат че Apple e по-добър от Android. Приятелката има Desire от 1 година и нещо, до сега никакви проблеми, актуализациите не излизат през седмица но с всяка една се изчистват абсолютно всички бъгове до момента.

Напълно подкрепям. :)
Най-добрия и съвременен телефон, който съм ползвал :bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jumjumski » 15 Авг 2012, 9:43

AnathemA написа:Към колегата оплакващ се от HTC, мога да ти кажа че имам доста наблюдения в-у почти всички върхови модели на пазара в момента. Е, спрях се на HTC One X. Ябълката не ми я хвалете, просто ейпъл-фенбойчета само могат да кажат че Apple e по-добър от Android. Приятелката има Desire от 1 година и нещо, до сега никакви проблеми, актуализациите не излизат през седмица но с всяка една се изчистват абсолютно всички бъгове до момента. Самсунг актуализират телефоните си по-често -- факт, повечето актуализации са безсмислени -- факт! Едно ще кажа само с сони не съм имал проблеми но LG повече никога! Година и половина чаках актуализация на Optimus x2 уж първия двуядрен на света, уж най-добрия модел на LG актуализация- нъц :banghead: :censored:

От колко години използваш HTC колега?Тук спора не е андроид vs ios,всеки сам си решава какво му трябва..функционалност или стил.Като говоря за актуализации не става въпрос за разни "minor fixes",а за пълно обновление на софтуера(Cupcake,Donut,Eclair,Froyo,Gingerbread,Honeycomb,Ice Cream Sandwich,Jelly Bean..)безумно е оставиш няколко годишния си флагман на froyo,при положение,че има достатъчно хардуерна мощ за най-новия андроид.

Потребител
Аватар

Мнение от AnathemA » 15 Авг 2012, 11:44

Лично като мой единствен и личен телефон от месец и половина, служебно от година и половина ми минават през ръцете най редовно. Не съм запознат с случая на Легендата, но предполагам че са го оставили така заради процесора и рам-паметта ( ще му е тегава 4ката с 600 MHz и 384 MB RAM) Лек ден :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jumjumski » 15 Авг 2012, 19:14

AnathemA написа:Лично като мой единствен и личен телефон от месец и половина, служебно от година и половина ми минават през ръцете най редовно. Не съм запознат с случая на Легендата, но предполагам че са го оставили така заради процесора и рам-паметта ( ще му е тегава 4ката с 600 MHz и 384 MB RAM) Лек ден :)

Значи извода е - купуваме си най-новия модел HTC клас 800лв+,за една година получаваме един ъпдейт,следващата година ти съобщават,че няма да има нови,защото телефона ще работи тегаво,а в същото време 4-годишен iphone,който е с 600MHz проц.,и доста по-малко рам - 256МВ се ъпдейтва и работи отлично с ios 5..факт.
Следващият ми телефон ще бъде SGS III.Ако някой има нужда от помощ,след като го използвам поне една година ще напиша компетентно мнение,а не на първия месец да се бия в гърдите и да хваля Самсунг..

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Авг 2012, 19:23

ElizabetS написа:
DoesNot написа:За тези пари можеш да си вземеш Galaxy S2. Ще останеш много доволен от телефона ;)

:yes:

:yes: :yes: :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 15 Авг 2012, 19:25

Колега за андройд излизат ъпдейти постоянно особенно за приложенията към него. Операционната система се ъпдейтва през около 1/2 месец и изчиства работи, които са напълно забележими с просто око, а не нищо да не виждаш след ъпдейта. От 4.0.4 версия на ОС преди два дена я ъпдейтнах на 4.1 и разликата е огромна, както в бързината така и в дизайна. Недей да обръщаш темата apple vs all щот е просто загубена кауза :) Щом си харесваш айфона - харесвай си го ама недей да обеждаваш и налагаш мнението си към другите колко е як и че htc-то е пълна боза :mhihi: :winky:

A галаксито го разцъквам и него,от както излезе, и мога да направя сравнение. Освен външния вид е напълно еднакъв с one x-a :)

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jumjumski » 15 Авг 2012, 19:32

Колега използвам HTC,а не айфон и не препоръчвам на никого HTC..

п.п.обективно мнение,а не пристрастно..

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 15 Авг 2012, 19:36

Извинявай, останал съм с погрешно впечатление, че защитаваш теорията за айфон :lol: Нищо лично към колегите, които го ползват :bchug:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jumjumski » 15 Авг 2012, 19:43

Мисълта ми беше,че е тъпо да дадеш толкова пари за телефон и след кратко време да няма никаква поддръжка от страна на HTC.Дори и Desire с 1ghz процесор го за*баха на 2.3,ще видим как ще се справят с новите модели..

Потребител
Аватар

Мнение от AnathemA » 15 Авг 2012, 19:59

Колега, прав си да се сърдиш за това че не е излезнал ъпдейт. Просто явно не им е на сметка, но поне не са го обявили както направиха LG. Все пак като дизайн и корпус (здравина) евала само мога да кажа за НТС. А OneX vs SIII еми, галаксито води по резултати на тестове за процесор с около 5-10% но все пак галакси няма НТС Sense. Все пак стига сме размивали темата на колегата :bchug: Към колегата търсещ си телефон: Ако не си на зор, изчакай 1-2 седмици доста неща УЖ ще излезнат на пазара и цените ще се променят.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Авг 2012, 20:52

Аз от декември съм със Самсунг Галакси С... Единицата, не + и т.н.... Супер доволен съм! Андроида бил нестабилен, не знам си кво... Старото Н80, когато го подлагах на толкова ръчкане редовно забиваше и през няколко седмици се налагаше преинсталация... Андроида само един път съм го преинсталирал, прочетох по форумчетата и си сложих 2.3.6...От 2.3.3 разликата е огромна в скоростта и батерията! И в край на сметка предполагаемата причина да се наложи за мен е, че инсталирах половината Андроид маркет...

П.П. Наистина е много пластмасов, както всички модели на Самсунг... Ръбчетата са вече позатъркани от носенето в джоба. HTC си е с по-качествен корпус, спор няма. Няма и светкавица, но аз и не снимам толкова. Не съм кифла :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата