помощ съвет конфликт в дарукар
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: помощ съвет конфликт в дарукар
Предполагам, имаш документ за това, че си дал 200 лв, имаш списък с оборудването на колата както е излязла от завода и не си правил никакви промени по ламбди и т.н.. Отиваш там и ги убеждаваш на висок тон, че от тук нататък ще си говорят с някой от КЗП и наистина си пусни жалба и тва е. Вече съм се убедил напълно, че докато се държиш възпитано никой не те брои. Влизай там и ги почвай от вратата.
Или пък вземи та пиши до немско накрая, да видиш как ще ти се усмихва друг чичко на гишето с частите след 1 месец.
Или пък вземи та пиши до немско накрая, да видиш как ще ти се усмихва друг чичко на гишето с частите след 1 месец.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Това явно е повсеместна тактика, да не те допускат да говориш със началниците, а да те подхвърлят наляво надясно. Бягай бързо във КЗП и завеждай жалба защото има едни срокове (мисля че са 7 дни) които след като изтекат не можеш да направиш нищо. Те го знаят и за това те мотаят.
Аз наскоро имах подобен случай в друг магазин (голяма верига). Докато пишех жалбата в КЗП шефа на въпросната верига ми звънна на мобилния и ме помоли най учтиво да отида да ми върне парите.
Аз наскоро имах подобен случай в друг магазин (голяма верига). Докато пишех жалбата в КЗП шефа на въпросната верига ми звънна на мобилния и ме помоли най учтиво да отида да ми върне парите.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Mollov написа:Ае за 200лв от заплатата от 800лв ще се правят на ударени и още как... ония на частите сигурно се е издънил и сега не ще да се набутва... и го "търкалят"...

знаете ли начин да стигна до управител защото знам че ше ми се исмеят като ги питам долу и ще гледат от високо.
с скандали ще ме изкарат аз лошия
някои да знае на втори етаж какво има там ниакви офиси ли ?
сега искам да си зимам други части но не смея да не кажат тука сме си хванали останалите пари за сондата
смисъла да ми искат талона всеки път да знаят това което се поръчва дали е за тази кола
сега искам да си зимам други части но не смея да не кажат тука сме си хванали останалите пари за сондата
смисъла да ми искат талона всеки път да знаят това което се поръчва дали е за тази кола
yasin4o написа:знаете ли начин да стигна до управител защото знам че ше ми се исмеят като ги питам долу и ще гледат от високо.
да не би само те да продават части за е36 ... измикяри
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Не си мисли, че грешката е "взаимна", защото не си знаел "какво има по колата"ти!Нали затова даваш ВИН, за да търсят по него!Те трябва да знаят най-добре какво има по колите ни!
Търси си правата, колега!Как така не искат да те свържат с управител?Спомени им за КЗП(Комисия за защита на потребителите) !
Търси си правата, колега!Как така не искат да те свържат с управител?Спомени им за КЗП(Комисия за защита на потребителите) !

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз нещо недоумявам... Каква е тая Е36-ца, според тях, с 4 (четири) ламбда сонди!
Две разбирам, но четири...
Освен да си бил с M52TUB, ама в Е36 не знам дали влиза... Според мен яко са се объркали, щом ти говорят за четири ламбда сонди и с това можеш да ги съсипеш от подигравки, стига да се добереш до началник...
Коя година ти е колата, колега?
Сигурен съм, че тая капарирана ламбда сонда ще я продадат след 2 седмици макс и да не се правят на ощипани моми

Коя година ти е колата, колега?
Сигурен съм, че тая капарирана ламбда сонда ще я продадат след 2 седмици макс и да не се правят на ощипани моми

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
колега или нещо не ни казваш или не знам... ситуацията е абсурдна, както и твоето туткане тук по форумите. Застани там като мъж и си отстоявай позицията. Управителя сам ще дойде при теб...
Скъсали са се да продават сонди по 400лв. за дваески

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
На сайта на Дару има страница за оплаквания. Ако някой я е ползвал ще може да каже колко бързо и дали изобщо някой обръща внимание.
http://www.darucar.bg/index.php?show=complaints
Можеш да пробваш и да пишеш на secretary@darucar.com и да се надяваш проблемът ти да стигне до някой началник.
http://www.darucar.bg/index.php?show=complaints
Можеш да пробваш и да пишеш на secretary@darucar.com и да се надяваш проблемът ти да стигне до някой началник.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
AGD написа:..............
и ей така, между другото, да е примерно с копие до bmwgroup.customerservice@bmwgroup.com например (на ингилизки, ъф корс)

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
yasin4o написа:знаете ли начин да стигна до управител защото знам че ше ми се исмеят като ги питам долу и ще гледат от високо.
Пусни си молба в КЗП да ти дадат входящ номер и ходи им занеси документите... да видиш как ще има промяна в отношението

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
ilia1984 написа:В срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от Вас можете да се откажете от закупените стоки. Съгласно разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП:
(1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
Искай си парите до край вдигни скандал и извикай управителя
Демек купия и отиди след 2 дни да я върнеш, ще ти върнат и капарао и всичко, а ако не, сезирай комисията за потребителите...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Що не им кажеш, че искаш те да ти сервизират колата? Кажи им искам да ми смените сега ламбда сондата къде поръчах от вас. И кат ти кажат ма ти нямаш ламбда сонда ги питай тогава закво са ти я поръчали?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Аз не мога да разбера що за наглост...
На френските фактури от бмв пише подчертано с тъмен шрифт следното : частите закупени от нас , не могат да бъдат връщани или заменяни с иключение на грешка от наша страна !!! Кратко и ясно !
На френските фактури от бмв пише подчертано с тъмен шрифт следното : частите закупени от нас , не могат да бъдат връщани или заменяни с иключение на грешка от наша страна !!! Кратко и ясно !
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3