2012 г. - лека дискусия.
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: 2012 г. - лека дискусия.
Никога не съм вярвал в тия неща за края на света. В никакъв случай не смятам, че нещо от станалите тази година неща е продиктувано или съобразено с очаквания край
Живота си върви, събитията се случват всяко по определена причина и така
А за това колко добра е била годината - и за мен е малко отвратителна, ама какво да се прави. Определено искам да свършва по-скоро, но каква ще бъде другата никой не може да каже.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не е минавала година, без да се промени нещо в мен, в начина ми на живот, в близки, приятели или техният начин на живот ... нали за това живееем, продължаваме напред, което включва не само изкачвания, но и спадове ...
Ако на нещо съм склонна да вярвам, то е че светът ще се 'прочисти' ... тоест по-слабите няма да издържат и ще останат по-силните ... примерно ... горивото свършва, но! това кара разни хора да измислят алтернативни начини, които са по- екосъобразни .... енергия вода ... просто размисъл ...
И ако тази 2012 има такава 'цел' , то аз съм напълно съгласна това да се случи, въпреки че боли да гледам хората/природата да страда и да е трудно, знам че е за добро ...
Така че как вика един колега .... пийте яжте, носете си новите дрехи(в моя случай е пръскайте пари по колата) и се осъвършенствайте ...

Ако на нещо съм склонна да вярвам, то е че светът ще се 'прочисти' ... тоест по-слабите няма да издържат и ще останат по-силните ... примерно ... горивото свършва, но! това кара разни хора да измислят алтернативни начини, които са по- екосъобразни .... енергия вода ... просто размисъл ...
И ако тази 2012 има такава 'цел' , то аз съм напълно съгласна това да се случи, въпреки че боли да гледам хората/природата да страда и да е трудно, знам че е за добро ...
Така че как вика един колега .... пийте яжте, носете си новите дрехи(в моя случай е пръскайте пари по колата) и се осъвършенствайте ...

Много като тебе вече плакаха ...
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
много мръсна годинка е тази 2012 , от самото начало , та до ден днешен нищо добро , само загуби и продължават...
аз го свързвам с това , че е високосна шибаната годинка
аз го свързвам с това , че е високосна шибаната годинка

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2