Приятелка Vs приятелство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Приятелка Vs приятелство

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2012, 22:06

Spiro написа:Това е хубаво,защото бившата приятелката на моя най-добър приятел много обичаше да ме вижда и аз нея респективно та от толкова виждане всички разбраха та погледни го от добрата страна :mhihi:
Толкова облаги можеш да извлечеш от ситуацията,че не е истина...

Май грешно разбрах твойта приятелка или неговата приятелка е конфликтна няма значение пак е добре

Кое не разбра? Той има ТРИМА приятели - едни, които са двойка и един, който е приятел на момчето от двойката.
А ти сигурно страхотен най-добър приятел си имал щом си опънал приятелката му.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Сеп 2012, 22:53

Моите приятели /двама засега/ избраха приятелката си пред мен. Всеки си има право на избор в крайна сметка. Правилно решение няма, но това някой да ти казва какво да правиш с приятелите на мен лично не ми се нрави.

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 07 Сеп 2012, 23:00

LizarD написа:Пичове, ако приятелката ви не може да се понася с един от най добрите ви приятели какво ще направите? Ще спрете да се виждате с него заради нея или ще се виждате, въпреки че ще и е гадно, отделно?

Ако моята приятелка не може да се понася с най-добрия ми приятел си е неин проблем, защото:
1. това е моят най-добър приятел, с него съм израснал, с него ми е минал живота, няма как да спра да се виждам, чувам и комуникирам , само защото не се понасят, това е някаква прищявка, не е зряла постъпка.
2. ако и двамата държат на мен , би трябвало компромисното решение да вземат те , не аз. Трябва да направят компромис един към друг (нали ако двамата се мразят взаимно) за да сме заедно или за да имаме нормални взаимоотношения всички.

Варианта да спра да се виждам с най-добрия си приятел е абсурден. Замисли се. Те са хора, не животни или предмети и когато ти скимне да спреш да ги обичаш.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Сеп 2012, 23:23

Като кифлата не харесва най добрия ми приятел да хваща пътя.!

Искрено и лично не е тук,
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата