Кличко vs Чар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кличко vs Чар

Кличко
61
95%
Чар
3
5%

Общо гласове : 64

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Кличко vs Чар

Мнение от jordanpar » 09 Сеп 2012, 8:18

http://www.youtube.com/watch?v=9dBA4o6Bi9s&feature=player_embedded -Кличко - Чарр. Финальный 4 раунд.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 09 Сеп 2012, 19:24

Не знам по какъв начин Кличко си подбират съперниците, но е факт, че в мачовете им няма почти никаква интрига. А снощи още по-зле, по толкова непредвиден начин да приключи всичко...Иначе за мен реално интересен мач на Кличко би бил срещу Поветкин или Кобрата (няма как да не съм пристрастен :D ). Марко Хук също има потенциал според мене да излезе срещу някой от братята, но в момента май е в по-долната категория, не съм сигурен...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 09 Сеп 2012, 19:41

mangini написа:Не знам по какъв начин Кличко си подбират съперниците, но е факт, че в мачовете им няма почти никаква интрига. А снощи още по-зле, по толкова непредвиден начин да приключи всичко...Иначе за мен реално интересен мач на Кличко би бил срещу Поветкин или Кобрата (няма как да не съм пристрастен :D )

:kuku: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 09 Сеп 2012, 19:46

Кличко ще направи всичко възможно да избегне и Поветкин и Кобрата до края на кариерата си. Поветкин заради дивият му славянски нрав, тоя пич избухне ли и двамата Кличко да са на ринга ще ги очеше. Най-лошото му е че обикновенно след като го държат на дистанция изведнъж припатква и тръгва с много тежки удари. Виталий който не обича размени и си мечтае за бавни и страхливи боксьори ще сгъне за отрицателно време. При Кобрата положението е същото много добра работа с краката и единични тежки удари които могат да разклатят и стена.
Относно Хук нещо в него не ме кефи предвидим ми е.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2012, 19:50

Много се говори за Кубрат вс Кличко ама едва ли някога ще го видим. Каквото и да си говорим все още са от твърде различна класа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Сеп 2012, 20:34

Coulthard написа:Кличко ще направи всичко възможно да избегне и Поветкин и Кобрата до края на кариерата си. Поветкин заради дивият му славянски нрав, тоя пич избухне ли и двамата Кличко да са на ринга ще ги очеше. Най-лошото му е че обикновенно след като го държат на дистанция изведнъж припатква и тръгва с много тежки удари. Виталий който не обича размени и си мечтае за бавни и страхливи боксьори ще сгъне за отрицателно време. При Кобрата положението е същото много добра работа с краката и единични тежки удари които могат да разклатят и стена.
Относно Хук нещо в него не ме кефи предвидим ми е.

Ще бъда изключително интересен мач Кличко срещу К.Пулев - нещо като това на полуфинала на олимпиадата с брат му на Кобрата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 09 Сеп 2012, 20:54

:) ачка бъркаш :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Сеп 2012, 21:01

Надявам се , ама ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Сеп 2012, 22:53

Аз не съм ги гледал до сега, но като ги гледах си мислех, че този Кличко има за какво да е световен шампион. Много силен ми се стори, просто не знам как ще го бият ... е сега като е станал на 41г. :shock: му е време, но като по-млад сигурно заслужено е бил номер 1

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2012, 23:40

Той Кличко ако ги избираше толкова едва ли щеше да излезе с Ленъкс Луйс.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 10 Сеп 2012, 0:01

и двете му загуби съм ги гледал :)
Ленъкс е друга бира :) а и говорим за мач преди 9 години когато Кличко ядеше стомана и се*еше пирони. Е да ама му направиха главата камбана. Да не забравяме че Ленъкс Луис е един от най-великите заедно с Роки Марсиано ;)

П.П. Преди Ленъкс да отвори аркадата на Кличко, губеше по точки във всички съдийски карти :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 10 Сеп 2012, 0:19

bum_bum написа:Той Кличко ако ги избираше толкова едва ли щеше да излезе с Ленъкс Луйс.

Ако не се лъжа, в тоя мач Кличко всъщност се явява претендент, не защитава титла. Вчера преди двубоя с Чар даваха разни интервюта и в едно от тях Кличко обясняваше как това е бил единствения му шанс да излезе срещу Луис за тая титла...Т.е., не е имал много голям избор....

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 10 Сеп 2012, 1:18

кличко е голям .. но в тоя мач на мен не ми хареса нещо незнам какво но не ми хареса...скоро много скоро ще падне и си мисля че пак ние Българите ще имаме пръст в тая работа :roll:
bedrock city racing

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 10 Сеп 2012, 10:17

http://www.sportal.bg/news.php?news=384861

"Официално: Кобрата на мач от Кличко"

Българският профибоксьор Кубрат Пулев е само на мач от среща с украинската легенда Владимир Кличко за пояса във версия IBF.

Това стана ясно от коментар на завеждащата отдела за връзки с обществеността в IBF Джанет Саласар пред специализиран полски сайт. Повод за думите й беше въпрос дали срещата между местния боксьор Томаш Адамек и американеца Травис Уолкър, завършила с победа за поляка, е била квалификация за среща с Кличко.

"Не, това беше просто доброволна защита на титлата шампион на Северна Америка. Официалният претендент за среща с Владимир Кличко ще стане победителят в боя между Кубрат Пулев и Александър Устинов", казва Саласар, с което слага окончателно точка на настъпилия хаос около това кога Пулев ще стигне до мач с Кличко.
Мачът между Кобрата и руснака Устинов е на 29 септември в Хамбург, а шест седмици по-късно в същия град Кличко ще боксира с поляка Мариуш Вах за 4 от световните си титли.

Евентуален мач срещу победителя от срещата между Пулев и Устинов трябва да се проведе в първата половина на 2013 година.

"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 10 Сеп 2012, 11:06

///ivanE30 написа:кличко е голям .. но в тоя мач на мен не ми хареса нещо незнам какво но не ми хареса...скоро много скоро ще падне и си мисля че пак ние Българите ще имаме пръст в тая работа :roll:

И аз не знам какво не ти е харесало ама май ги бъркаш нещо двамата. Тоя, дето игра оня ден няма как да падне от българин, щото няма да играе с него ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата