За разсънване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Апр 2006, 14:22

На кой точно Лукойл си гледал 1.61 А95, че аз го намирам по скъп. Не се заяждам, а питам. :lol: Ако е хубах (дай си мнението) да ида да напълня резервоара, че ще пътувам тия дни много и ще ми дойде добре :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 07 Апр 2006, 15:51

Е, ама верно детски работи!
Цената на нефтопродуктите се вдига в международен мащаб, заради идиотските войни на САЩ с Ирак, които не излязоха на сметка. Вие сте седнали България да обвинявате?? Че и народа, че и бензиностанциите, че и незнам си кой си. Бил ни лош бензина, било ни лошо нещо друго... Бензина ни е лош от селски тарикати, които го разреждат - но това не е нито народа, нито правителството, нито държавата - това сме си ние. Еко внасят от Солун - зареждайте там, да видим дали повече ще ви хареса...
Малодушието се проявява в други моменти - когато цигани изнасилват български момичета, а на полицаите които се намесват за да го предотвратят, им се предявава обвинение за расова дискриминация и превишаване служебните права. Е тогава трябва да има протести, а не само да си псуваме полицаите и да скачаме когато ни спрат "карането на БМВ-то" - замислете се за каква простотия вдигате аларма, а заколко по-сериозни неща няма да реагирате.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 08 Апр 2006, 2:35

sieg написа:Е, ама верно детски работи!
Цената на нефтопродуктите се вдига в международен мащаб, заради идиотските войни на САЩ с Ирак, които не излязоха на сметка. Вие сте седнали България да обвинявате?? Че и народа, че и бензиностанциите, че и незнам си кой си. Бил ни лош бензина, било ни лошо нещо друго... Бензина ни е лош от селски тарикати, които го разреждат - но това не е нито народа, нито правителството, нито държавата - това сме си ние. Еко внасят от Солун - зареждайте там, да видим дали повече ще ви хареса...
Малодушието се проявява в други моменти - когато цигани изнасилват български момичета, а на полицаите които се намесват за да го предотвратят, им се предявава обвинение за расова дискриминация и превишаване служебните права. Е тогава трябва да има протести, а не само да си псуваме полицаите и да скачаме когато ни спрат "карането на БМВ-то" - замислете се за каква простотия вдигате аларма, а заколко по-сериозни неща няма да реагирате.

:bowdown: Един човек, който наистина да знае за какво става дума!
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 10 Апр 2006, 5:10

zAcK написа:
gyrate написа:бензина скача навсякъде. що хората тука си мислят че е само в българия си нямам идея. нема конспирация... quote]

Ти пък откъде знаеш че скача навсякъде. И освен това по-миналата седмица ходих до Атина и да ти кажа разликата е 10ст. ама нали се сещаш техния бензин къф е да му е.а май.... и на България и най-вече на нас самите, че им позволяваме да си е..т :evil: :evil: :evil: :evil:
А сещаш ли се колко получават там. Също така може да сметнеш разходите, които имат и така ще получиш, че нашия бензин е доста по-скъп ама нали си много запознат и много умен. Аман от умници ей.
Ама ти май наистина си нямаш на идея.

Тука трябва да обесим по лампите на Цариградско няколко хиляди копелдака дето се мислят за много хитри иначе няма да стане.
Щели да ми разреждат бензина, да ми сипват в Х литра резервоар У литра, и то вместо 98 92,да лъжат, че имало добавки и бил от еди си къде, мани ами не плащат на работниците и т.н. Мога до утре да изброявам (това само по повод бензина щото другите далавери край нямат).
Ама всички си траят. Е така ще е. Остай другото ама има и умници като тебе дето много ги разбират. Ай ще ........ ... . . . . .. . :evil:

не ми вярвай.. провери си го сам. беси компаниите, не доставчиците.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Апр 2006, 12:31

Е добре. Аз съм кривия, че се ядосвам. Няма повече. Само да питам примерно това с номерата - нещо да кажете. Я проверете в колко държави от ЕС може да си караш със старите номера и не е задължително да ги сменяш. Но както и да е. А циганите лично аз и един приятел сме возили един такъв в багажника на стария :mhihi: московец и после бой бой бой :mhihi:, дето закачаше една "девойка" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И се извинявам на колегата, че така остро реаргирах, ама пак си бях пийнал в повече. Ама то какво друго ми остава :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Апр 2006, 19:13

zAcK написа:Е добре. Аз съм кривия, че се ядосвам. Няма повече. Само да питам примерно това с номерата - нещо да кажете. Я проверете в колко държави от ЕС може да си караш със старите номера и не е задължително да ги сменяш. :evil:

Караш ме да защитавам правителството ни, което никак не харесвам, но просто заради идеята на добронамерения спор, ще ти кажа следното: Всички номера в ЕС отговарят на същия стандарт, заради който в момента си сменяме номерата. Там е работата, че ние не ги сменяме сега, а от 7 години и през тия години човек съвсем спокойно можеше да си ги смени без опашки и лудница, ако имаше доброто желание да бъде "европеец"(казвам го иронично). Но понеже тук се карат много трошки от немърливи стопани, а и защото всички ние(аз най-вече!) обичаме да правим нещата в последният, ама най-последния момент, затова сега има проблем.
Иначе - евалата за циганина, само така!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 10 Апр 2006, 19:15

Не си прав!!! Не всички номера в ЕС отговарят на техните стандарти! Лично съм виждал номера от 70г-80г. още в движение в страни членки на ЕС. Просто там си караш със стар номер но само в страната си. Целата игра е да се повиши процента на Гражданската застраховка ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Апр 2006, 19:25

Да, май тук малко се пресилих, щото и аз съм чувал такива неща... Но все пак 7 години, е как не си смеиха номерата хората? Интересно ми е кой от вас има кола регистрирана отпреди толкова време?
А и как се повишава точно ГЗ от номерата? Идеята на номерата беше ударно да съберат незнам си колко милиона лева(май около 10), щото на МВР им трябвали спешно или поне за да си закърпят бюджета...
Имайте предвид, и че нашите пари, документи и ккаво ли още не, не само че са по стандартите на Европа, но и многократно надвишават изискванията им... по много причини... щото сме по-католици и от папата, например, но не само това :mhihi: :mhihi: :evil:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 10 Апр 2006, 23:26

Последно прав ли съм, че ни е..т яко или :mhihi:
А това за номерата съм 101% сигурен щото съм ги виждал и то скоро. Само нас ни чанчат яко. При нашите доходи мизерни. И скапаните условия. А как мразя шибаните дупки и ментетата от уж официални представители и още 100 глупости. Така че май май сме си доста преебани. Само факта, че много познати си търсят части от чужбина където уж е по-скъпо какво ти говори. Живях една година в Германия (не съм бил бачкатор :D ) и мога да ти кажа че някой от храните в магазина и техниката бяха доста по-евтини. Ама кво да се прави. Така
ще е щом им позволяваме :censored: :censored: :ranting: :ranting: :maad: :ranting: :maad: :ranting: :ranting: :censored: :maad: :ranting: :maad: :ranting: :maad: :censored: :banghead: :censored: :banghead: :maad: :ranting: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Аз викам революция или там каквото е. И по стълбовете на цариградско и това е
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 11 Апр 2006, 2:29

Така като го кажеш, си прав. Е..т ни и това си е. И власт с избори не се сменя. Все едно бай Тошо да го бехме сменили с гласуване - нали имаше избори? Та по тия точки си прав...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 11 Апр 2006, 12:18

madpetio написа:Не си прав!!! Не всички номера в ЕС отговарят на техните стандарти! Лично съм виждал номера от 70г-80г. още в движение в страни членки на ЕС. Просто там си караш със стар номер но само в страната си. Целата игра е да се повиши процента на Гражданската застраховка ;)

Пълно е с коли с мноого стари табели и в Италия и във Франция (там са ми сериозни наблденията,де). Подмяната става на принципа на естественото обновяване на автопарка. ;) А тука кво - прогнил мускал в отровно оранжево горди носи евротабела СА 4488... А за ГО си много прав, ама тази кампания ще има ефект за текущата година. После пак сме в Дивия изток... Що се отнася до цените на бензина, нашите са все още малко по-ниски от европейските, но няма да е задълго. Докато доходите ни ще са трайно по-ниски. Кой е виновен ли? Ми май сами сме си виновни. Един разрежда бензин, друг прави кренвирши от 20-год месо, трети внася грохнали коли и връща километража и всеки реве от простотиите на другия... Може и да го наречете оцеляване, за мен си е простотия... А за политиците не коментирам, там традицията е половинвековна, няма да се промени скоро...
Never mistake motion for action...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 16 Апр 2006, 21:59

1.61 а. Днес напълних резервоара за 1.80 от ОМВ, а Лукойл беше 1.82 :evil: :evil: :evil: . Нещо да кажеш. Ще ги минем май европейците. Ма... им д...а от..д да и г. нап....ам в га.... а..с :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Апр 2006, 3:04

Прозрете най-сетне, че не го правят специално българските петролни магнати, а в момента глобалният пазар за скъпоценното масло е във време на големи турболенции. Не е Държавата виновна, не бойте се.
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 17 Апр 2006, 4:48

що се хабиш? у нас всичко трябва да е конспирация... иначе не бива.

Предишна

Назад към Извън Темата