BULLIracers
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
МИ ,чесно казано няма нищо за разправяне.представете си следната картинка,пиеш си кафето и от време на време хварляш око кьм колата а там както винаги зяпачи не липсват.в един момент се успокояваш с думите "а,ш ги еба само зяпат "и погледа ти се успокоява,започваш да мислиш за к**ва,мурви,коя,как и по кои начин докато в един момент поглеждаш кам автомобила и виждаш как някои туку сяда.и така нататак.
да ама готиното братле бииииибиииииииииип нещо неможах да го схвана,
що ли?
аи да караме веееееееееееееееееееееее
да ама готиното братле бииииибиииииииииип нещо неможах да го схвана,
що ли?
аи да караме веееееееееееееееееееееее

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
das ist keine problem.
meine auto hat fiele photos hier in diese forum.
еииииииии,ама още сьм на ти с немския.
братле,не обичам да се фрацкам,но сьщо така и не обичам да казвам на черното-бяло.потарси снимките от саборите и сам прецени,всеки си има вкус.
meine auto hat fiele photos hier in diese forum.
еииииииии,ама още сьм на ти с немския.
братле,не обичам да се фрацкам,но сьщо така и не обичам да казвам на черното-бяло.потарси снимките от саборите и сам прецени,всеки си има вкус.

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Абе момчета много е хубаво,че си правите кефа, но внимавайте да пребиете някой по пътя.........това че не ти пука нищо не означава....просто внимавайте.....ако не сте живи или ако ни утрепате по пътищата .....на кой ще се хвалите после?:)
Затова моето пожелание към Вас е да седнете поне 1 път в живото си в карт 125см3 с 6те скорости .........да се понаакате.....ако не от шубе то от кеф и после пак да си поговорим:)
Затова моето пожелание към Вас е да седнете поне 1 път в живото си в карт 125см3 с 6те скорости .........да се понаакате.....ако не от шубе то от кеф и после пак да си поговорим:)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
ATM racing team написа:но внимавайте да пребиете някой по пътя.........
Така излиза, че ги подканваш да го сторят

ATM racing team слагай цукалото на картинга от Формула А и казвай кога си на писта Лаута
Сещаш се какво искам да ти кажа нали
Много хора са го пробвали
Малко са успявали да му устоят
Даже няколко са били на път да
Дамм мечтая си за това
Относно Снимки на Були колатаЕто една а иначе има и други от събора само малко потърсете

Дамм мечтая си за това

Относно Снимки на Були колатаЕто една а иначе има и други от събора само малко потърсете

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
БРЕИ,В4ЕРА се заварнах от моренцето и смея да твардя,че си изкарах супер вапреки че бях с жената.но притеснението ми идва от другаде,навадили са се едни нови таратаики по патиштата и ми подбиват самочувствието.все по трудно изпреварвам тия нови машинки и започвам да си мисля че колата ми е ве4е за смяна.вярно конете са доста,но годинките му вече натежават.
работата е ясна това лято ще бадем за последно заедно,а след това даи боже Е36 кабрио
работата е ясна това лято ще бадем за последно заедно,а след това даи боже Е36 кабрио

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
B U L L I брат кви са тия кочини каде ти дават ядове,мен ме кефи с моита бабичка да ги мачкам всички софянци с нови колички а с по-нова нема да е такъв кеф нема да се нерват че някво 20годишно БМВ ги е подминало като бърз влак малка гара 

Опитаи смъртта но не умираи
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
Може и аз да сам бил защото в рамките на 10 дена ходих три пати кам морето.сега в четвартак пак ще патувам посоката ще е влас.до неделя ще сам там ако имащ пьт тел.ми е о88 937395

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3