10 000 лицеви опори за 1 месец.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: 10 000 лицеви опори за 1 месец.

Мнение от kulov » 01 Окт 2012, 10:37

в казармата имах един френд. каратист. като го сложеха наряд, кпп да речем правеше по 1000 бройки през нощта. луд човек :mhihi:
пуснат го събота градска, другите отиват да пият - оня на стадиона, навърта обиколки.

+1 за мнението на бум бум. ако човекът не е спортист - нема стане тая работа. ако е - нема ядове.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 01 Окт 2012, 10:44

правят се спокойно , но за този който е свикнал да ги прави /да си във форма/ , но за някой който сега започва с опорите ще има поне десет дена мускулна , остават му още двайсет дни ще е много трудно...във формата в която съм сега бих ги правил 200 сутрин и 200 вечер и така ще имам и дни за почивка :yes:

само да уточня , че между сериите правя две минути почивка , серии от по 60,50,40 и 30
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Окт 2012, 11:40

много са за човек със средна физическа подготовка...тва може да го направи само много трениран атлет или триатлонист или нещо подобно. И да не ги ползваш за нищо друго тия ръце.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Окт 2012, 11:53

Ами аз на ден съм стигал до 500 в серии по 40 и 30 повторения със средна продължителност между почивките 3-4 минути. Иначе през ден от около 6 месеца правя серии от по 300.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Окт 2012, 11:55

Е чак пък много.. По-скоро проблема е, че нормално трениращите като цяло не тренират функционално и за това една подобна задача им се струва непосилна. Цял живот тренираш, ръката ти става по-голяма, отколкото трябва да ти е крака, буташ някакви нечовешки 200 кила от лег и когато се стигне до един съвсем прост комплекс със собствено тегло се оказва, че нямаш никаква функционална подготвеност. Само голям тумбак, огромни ръце и сила, която не можеш да впрегнеш в реалния живот или ако се натовариш 1 ден на макс цяла седмица трябва да почиваш после щото не си усещаш я ръцете, я краката.. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Окт 2012, 12:04

Аз имам малко по друго виждане по въпроса .Ако целта е бройката човека трябва да е физически дребен и без голяма маса без тлъстини и с нормална мускулатура.Справка най добрите в тая дисциплина са като вейки и дребосъци.Причината е че повдигаш собствената си маса и ако си канара от мускули ще каталясаш в пъти по бързо.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 01 Окт 2012, 12:25

Пичове,рекордно като цифра и предвид възрастта на участника постижение в тази област направи украинеца Андрий Косташ.2 часа и 29 минути!!! 4 000 /четири хиляди/ лицеви опори.и е само на 7 /седем / години.записан е и в рекордите на спорта.А най-доброто постижение на лапето са 6 000,но не е документирано.Та пробвайте да го стигнете,но едно е ясно,няма как да станете на 7 отново :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 01 Окт 2012, 12:38

bum_bum написа:Е чак пък много.. По-скоро проблема е, че нормално трениращите като цяло не тренират функционално и за това една подобна задача им се струва непосилна. Цял живот тренираш, ръката ти става по-голяма, отколкото трябва да ти е крака, буташ някакви нечовешки 200 кила от лег и когато се стигне до един съвсем прост комплекс със собствено тегло се оказва, че нямаш никаква функционална подготвеност. Само голям тумбак, огромни ръце и сила, която не можеш да впрегнеш в реалния живот или ако се натовариш 1 ден на макс цяла седмица трябва да почиваш после щото не си усещаш я ръцете, я краката.. :mhihi:

или SAID principle, един от 7те дедови закона. мислел съм да пиша по-подробно във ВСАА темата, обаче имам наблюдения, че там малко хора се интересуват от спорт, всичко живо в тая тема са фармацевти. от време на време се замогвам да пиша там разни работи. пиша по час два и след мен минат няколко човека да кажат "пичове, ам ся кво да вземам?". "вземай тва, брат". "а не тва, онова другото" и така след половин ден обясненията ми остават назад по страниците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Окт 2012, 12:40

Тва лапе е мутант чиста проба. Има няколко такива лапета из тубето тва е нещо не естествено като го гледаш остава впечатление че е човек поне на 25 години ама лилипут.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от jordanpar » 01 Окт 2012, 12:46

Естествено че масово се вдигат тежести за маса и респектиращо излъчване.В залите един от десет има съразмерно тяло и корем в норми.Всичко друго иска да е пъпчасал от химията мутант.Важното е през тениската да изглежда масивен,а че когато се съблече всичко е еднородна структура и не можеш да отличиш ясно една мускулна група от друга ,никой не се интересува.Гледам млади момчета се зобат,залъгват различните ''датчици'' в организмите си,вдигат по 130-150 на лежанка и си мислят че правят нещо.а как почват да скърцат ставите преди трийсетака,как се стига до ''изсипвания'' и други още по тежки контузии.
Голям мазен гръб и лош поглед е кифладжийското излъчване сред мъжката част на населението в БГ,подобно на препекана филия тен и джуки 45 калибър при жените.

Аватар

Мнение от jordanpar » 01 Окт 2012, 12:54

Jordana написа:Тва лапе е мутант чиста проба. Има няколко такива лапета из тубето тва е нещо не естествено като го гледаш остава впечатление че е човек поне на 25 години ама лилипут.

И какво от това??Нима всички културисти ти изглеждат нормални???Важното е че ги прави и че е възможно.В залата където тренирах преди година и нещо един 56-годишен джентълмен правеше по 300 лицеви,а аз едва успявах по 67 максимум.То и за Данчо Йовчев се казва че има по две ключици,ама това не го прави мутант в очите ми.Респект на такива хора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 01 Окт 2012, 12:58

Има един лаф - плочки на слаб човек и цици на дебела жена просто не се броят! :)

Ако типче над 100 кила бута 370 лицеви на ден, той е герой, майстор на спорта ебаси! :)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Окт 2012, 15:45

Тва са го измислили тУмбаците :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 01 Окт 2012, 17:14

Yanko Petrov написа:Не знам само кой и как ги изкара 330, като са 375 на ден :D Според мен ако изобщо някой може да издържи, то това ще са много малко хора.

недей да смяташ повече на ум колега :lol:

375х30 е 11 250

и не е трудно да се сетиш, че 333,3333 х 30 е 9999,999. Демек по 333 на ден се падат. И не виждам нищо сложно в изпълнението. Но тук вече идва въпросът кой ще ги прави :mhihi: и какво означава средна физическа форма.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 01 Окт 2012, 17:34

Ей тоя нинджа ще ги направи... :mhihi: (ама ако ги прави правилно може и да не може)
http://www.vbox7.com/play:196c546e78

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата