10 000 лицеви опори за 1 месец.
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 10 000 лицеви опори за 1 месец.
в казармата имах един френд. каратист. като го сложеха наряд, кпп да речем правеше по 1000 бройки през нощта. луд човек
пуснат го събота градска, другите отиват да пият - оня на стадиона, навърта обиколки.
+1 за мнението на бум бум. ако човекът не е спортист - нема стане тая работа. ако е - нема ядове.

пуснат го събота градска, другите отиват да пият - оня на стадиона, навърта обиколки.
+1 за мнението на бум бум. ако човекът не е спортист - нема стане тая работа. ако е - нема ядове.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
правят се спокойно , но за този който е свикнал да ги прави /да си във форма/ , но за някой който сега започва с опорите ще има поне десет дена мускулна , остават му още двайсет дни ще е много трудно...във формата в която съм сега бих ги правил 200 сутрин и 200 вечер и така ще имам и дни за почивка 
само да уточня , че между сериите правя две минути почивка , серии от по 60,50,40 и 30

само да уточня , че между сериите правя две минути почивка , серии от по 60,50,40 и 30
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
много са за човек със средна физическа подготовка...тва може да го направи само много трениран атлет или триатлонист или нещо подобно. И да не ги ползваш за нищо друго тия ръце.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Ами аз на ден съм стигал до 500 в серии по 40 и 30 повторения със средна продължителност между почивките 3-4 минути. Иначе през ден от около 6 месеца правя серии от по 300.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е чак пък много.. По-скоро проблема е, че нормално трениращите като цяло не тренират функционално и за това една подобна задача им се струва непосилна. Цял живот тренираш, ръката ти става по-голяма, отколкото трябва да ти е крака, буташ някакви нечовешки 200 кила от лег и когато се стигне до един съвсем прост комплекс със собствено тегло се оказва, че нямаш никаква функционална подготвеност. Само голям тумбак, огромни ръце и сила, която не можеш да впрегнеш в реалния живот или ако се натовариш 1 ден на макс цяла седмица трябва да почиваш после щото не си усещаш я ръцете, я краката.. 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз имам малко по друго виждане по въпроса .Ако целта е бройката човека трябва да е физически дребен и без голяма маса без тлъстини и с нормална мускулатура.Справка най добрите в тая дисциплина са като вейки и дребосъци.Причината е че повдигаш собствената си маса и ако си канара от мускули ще каталясаш в пъти по бързо.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Пичове,рекордно като цифра и предвид възрастта на участника постижение в тази област направи украинеца Андрий Косташ.2 часа и 29 минути!!! 4 000 /четири хиляди/ лицеви опори.и е само на 7 /седем / години.записан е и в рекордите на спорта.А най-доброто постижение на лапето са 6 000,но не е документирано.Та пробвайте да го стигнете,но едно е ясно,няма как да станете на 7 отново

bum_bum написа:Е чак пък много.. По-скоро проблема е, че нормално трениращите като цяло не тренират функционално и за това една подобна задача им се струва непосилна. Цял живот тренираш, ръката ти става по-голяма, отколкото трябва да ти е крака, буташ някакви нечовешки 200 кила от лег и когато се стигне до един съвсем прост комплекс със собствено тегло се оказва, че нямаш никаква функционална подготвеност. Само голям тумбак, огромни ръце и сила, която не можеш да впрегнеш в реалния живот или ако се натовариш 1 ден на макс цяла седмица трябва да почиваш после щото не си усещаш я ръцете, я краката..
или SAID principle, един от 7те дедови закона. мислел съм да пиша по-подробно във ВСАА темата, обаче имам наблюдения, че там малко хора се интересуват от спорт, всичко живо в тая тема са фармацевти. от време на време се замогвам да пиша там разни работи. пиша по час два и след мен минат няколко човека да кажат "пичове, ам ся кво да вземам?". "вземай тва, брат". "а не тва, онова другото" и така след половин ден обясненията ми остават назад по страниците.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тва лапе е мутант чиста проба. Има няколко такива лапета из тубето тва е нещо не естествено като го гледаш остава впечатление че е човек поне на 25 години ама лилипут.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- jordanpar
-
-
Естествено че масово се вдигат тежести за маса и респектиращо излъчване.В залите един от десет има съразмерно тяло и корем в норми.Всичко друго иска да е пъпчасал от химията мутант.Важното е през тениската да изглежда масивен,а че когато се съблече всичко е еднородна структура и не можеш да отличиш ясно една мускулна група от друга ,никой не се интересува.Гледам млади момчета се зобат,залъгват различните ''датчици'' в организмите си,вдигат по 130-150 на лежанка и си мислят че правят нещо.а как почват да скърцат ставите преди трийсетака,как се стига до ''изсипвания'' и други още по тежки контузии.
Голям мазен гръб и лош поглед е кифладжийското излъчване сред мъжката част на населението в БГ,подобно на препекана филия тен и джуки 45 калибър при жените.
Голям мазен гръб и лош поглед е кифладжийското излъчване сред мъжката част на населението в БГ,подобно на препекана филия тен и джуки 45 калибър при жените.
- jordanpar
-
-
Jordana написа:Тва лапе е мутант чиста проба. Има няколко такива лапета из тубето тва е нещо не естествено като го гледаш остава впечатление че е човек поне на 25 години ама лилипут.
И какво от това??Нима всички културисти ти изглеждат нормални???Важното е че ги прави и че е възможно.В залата където тренирах преди година и нещо един 56-годишен джентълмен правеше по 300 лицеви,а аз едва успявах по 67 максимум.То и за Данчо Йовчев се казва че има по две ключици,ама това не го прави мутант в очите ми.Респект на такива хора.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Има един лаф - плочки на слаб човек и цици на дебела жена просто не се броят! 
Ако типче над 100 кила бута 370 лицеви на ден, той е герой, майстор на спорта ебаси!

Ако типче над 100 кила бута 370 лицеви на ден, той е герой, майстор на спорта ебаси!

Без страх, без спирачка!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Yanko Petrov написа:Не знам само кой и как ги изкара 330, като са 375 на денСпоред мен ако изобщо някой може да издържи, то това ще са много малко хора.
недей да смяташ повече на ум колега

375х30 е 11 250
и не е трудно да се сетиш, че 333,3333 х 30 е 9999,999. Демек по 333 на ден се падат. И не виждам нищо сложно в изпълнението. Но тук вече идва въпросът кой ще ги прави

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Ей тоя нинджа ще ги направи...
(ама ако ги прави правилно може и да не може)
http://www.vbox7.com/play:196c546e78

http://www.vbox7.com/play:196c546e78
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4