перфоратор
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: перфоратор
ddddk написа:Аз се въздържах по-рано, ама какво да ти кажа...![]()
Човек дето нарежда в една линия 100 годишна компания с китайски недоносчета... де да знам... да не го обидя, ама явно няма много опит момчето с ръчните електрически инструменти
Или е много млад и не е чувал за времената, когато се молехме на моряците като се връщат от рейс да ни докарат Black&Decker или DEWALT.
Мнооого по-късно разбрахме тук за Metabo и Festool...
То и Хитачи са супер сериозния производител ,и заради това някои причини хората си мислят че правят и телевизори .
Също Телефункен и японския Краун са били символ на качество , па сега се нареждат до ДСМ и НЕО - защо ли. Ама аз не разбирам от перфоратори ...
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
acho.rs написа:...Също Телефункен и японския Краун са били символ на качество , па сега се нареждат до ДСМ и НЕО - защо ли ...
Поредната излагация правиш.
Абе, четете, бе колеги. Сега поне достъпът до информация дори не изисква да си мръднеш гъза от стола.
Само напиши в гугъл "историята на Телефункен", отдели 45 секунди в четене и ще се засрамиш сам от собствената си глупост дето си я написал.
Ама кАжи честно ти някога държал ли си перфоратор в ръцете си?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ddddk написа:acho.rs написа:...Също Телефункен и японския Краун са били символ на качество , па сега се нареждат до ДСМ и НЕО - защо ли ...
Поредната излагация правиш.
Абе, четете, бе колеги. Сега поне достъпът до информация дори не изисква да си мръднеш гъза от стола.
Само напиши в гугъл "историята на Телефункен", отдели 45 секунди в четене и ще се засрамиш сам от собствената си глупост дето си я написал.
Ама кАжи честно ти някога държал ли си перфоратор в ръцете си?Ама питам за ръчен електрически ударнопробивен инструмент, не за канцеларското дупкало
Жалко, че нищо не се разбрал от поста .
Търговското име се КУПУВА , за да може заблудени хора да дават пари . Турците изкупиха един вагон търговски марки и пускат стоки с техните имена - стоки които НЯМАТ нищо общо с оригинала - Краун,Хитачи,Финлукс,Телефункен,Вестел и тн и тн . Практически това са си китайските боклуци, еквивалент на НЕО .
Блек енд декер не знам , как го ползваш 6 години , явно за ел. инсталации . Няма смисъл да коментирам другото . Ползвай си там яката машина за 100лв и се кефи, само не рекламирай , че още някой ще се заблуди .
По-горе писаха хората - приличните перфоратори започват от Спарки нагоре и като се има предвид че ниския клас на Макита и Хитачи че е близо по цена ...
Колега, аз използвам B&D вече шеста година и това е факт, до момента колкото и да не ти се вярва машината си работи и проблеми не е създавала
Нито съм я пазил нито съм я жалил, работи, направих си ремонт на банята, прекарах си парно, пробивал съм, бъркал съм, къртил съм с нея и проблеми все още няма
Имам инструменти на Макита и Спарки и те си работят добре, сега и да искам не мога да кажа лоша дума за инструмента на B&D защото намам основание за това.Отделно имам и техен виброшлайф който също работи без проблем вече няколко години

Нито съм я пазил нито съм я жалил, работи, направих си ремонт на банята, прекарах си парно, пробивал съм, бъркал съм, къртил съм с нея и проблеми все още няма

Имам инструменти на Макита и Спарки и те си работят добре, сега и да искам не мога да кажа лоша дума за инструмента на B&D защото намам основание за това.Отделно имам и техен виброшлайф който също работи без проблем вече няколко години

THINK POSITIV
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
acho.rs написа:ddddk написа:
Ама кАжи честно ти някога държал ли си перфоратор в ръцете си?Ама питам за ръчен електрически ударнопробивен инструмент, не за канцеларското дупкало
Блек енд декер не знам , как го ползваш 6 години , явно за ел. инсталации ...

Само ме обърка с друг колега. Аз ползвам Metabo от 9 години.
И последно не разбрах ти някога работил ли си с такова нещо?

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2