перфоратор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: перфоратор

Мнение от acho.rs » 09 Окт 2012, 22:12

ddddk написа:Аз се въздържах по-рано, ама какво да ти кажа... :mhihi:
Човек дето нарежда в една линия 100 годишна компания с китайски недоносчета... де да знам... да не го обидя, ама явно няма много опит момчето с ръчните електрически инструменти :ok:
Или е много млад и не е чувал за времената, когато се молехме на моряците като се връщат от рейс да ни докарат Black&Decker или DEWALT. :banghead:
Мнооого по-късно разбрахме тук за Metabo и Festool...

То и Хитачи са супер сериозния производител ,и заради това някои причини хората си мислят че правят и телевизори .
Също Телефункен и японския Краун са били символ на качество , па сега се нареждат до ДСМ и НЕО - защо ли. Ама аз не разбирам от перфоратори ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 09 Окт 2012, 22:29

acho.rs написа:...Също Телефункен и японския Краун са били символ на качество , па сега се нареждат до ДСМ и НЕО - защо ли ...

Поредната излагация правиш.
Абе, четете, бе колеги. Сега поне достъпът до информация дори не изисква да си мръднеш гъза от стола.
Само напиши в гугъл "историята на Телефункен", отдели 45 секунди в четене и ще се засрамиш сам от собствената си глупост дето си я написал.

Ама кАжи честно ти някога държал ли си перфоратор в ръцете си? :mhihi: Ама питам за ръчен електрически ударнопробивен инструмент, не за канцеларското дупкало :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Окт 2012, 0:12

ddddk написа:
acho.rs написа:...Също Телефункен и японския Краун са били символ на качество , па сега се нареждат до ДСМ и НЕО - защо ли ...

Поредната излагация правиш.
Абе, четете, бе колеги. Сега поне достъпът до информация дори не изисква да си мръднеш гъза от стола.
Само напиши в гугъл "историята на Телефункен", отдели 45 секунди в четене и ще се засрамиш сам от собствената си глупост дето си я написал.

Ама кАжи честно ти някога държал ли си перфоратор в ръцете си? :mhihi: Ама питам за ръчен електрически ударнопробивен инструмент, не за канцеларското дупкало :mhihi:

Жалко, че нищо не се разбрал от поста .
Търговското име се КУПУВА , за да може заблудени хора да дават пари . Турците изкупиха един вагон търговски марки и пускат стоки с техните имена - стоки които НЯМАТ нищо общо с оригинала - Краун,Хитачи,Финлукс,Телефункен,Вестел и тн и тн . Практически това са си китайските боклуци, еквивалент на НЕО .
Блек енд декер не знам , как го ползваш 6 години , явно за ел. инсталации . Няма смисъл да коментирам другото . Ползвай си там яката машина за 100лв и се кефи, само не рекламирай , че още някой ще се заблуди .
По-горе писаха хората - приличните перфоратори започват от Спарки нагоре и като се има предвид че ниския клас на Макита и Хитачи че е близо по цена ...

Потребител
Аватар

Мнение от forski » 10 Окт 2012, 9:22

Колега, аз използвам B&D вече шеста година и това е факт, до момента колкото и да не ти се вярва машината си работи и проблеми не е създавала :)
Нито съм я пазил нито съм я жалил, работи, направих си ремонт на банята, прекарах си парно, пробивал съм, бъркал съм, къртил съм с нея и проблеми все още няма :dunno:
Имам инструменти на Макита и Спарки и те си работят добре, сега и да искам не мога да кажа лоша дума за инструмента на B&D защото намам основание за това.Отделно имам и техен виброшлайф който също работи без проблем вече няколко години :)
THINK POSITIV

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 10 Окт 2012, 10:09

acho.rs написа:
ddddk написа:

Блек енд декер не знам , как го ползваш 6 години , явно за ел. инсталации ...

:ok: ОК!
Само ме обърка с друг колега. Аз ползвам Metabo от 9 години.

И последно не разбрах ти някога работил ли си с такова нещо?
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата