Правят ли ви проблем за стикерите на клуба в КАТ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 10 Апр 2006, 19:53

Явно при всеки е различно!

Преди месец взех на майка ми едни Смарт и му сложих стикер подобен клуба, само дето е сайта на фирмата ми, и нямах никакъв проблем, нищо не казаха, а той си се вижда!

Две седмици преди това, пък взех един камион на фирмата, който целия беше облепен със стикери на СОФАВТО, че и метални жълти табели имаше по броните с логото на СОФАВТО и пак, никой нищо не ми каза!Разбира се, после ги махнах!

Та явно, с едни се заяждат с други не!На кой като му е кеф!

П.С: Незнам защо толкова много чакахте и сега се литнахте да сменяте номерата! Преди два месеца в КАТ минах с три коли и имаше по 4-5 коли на канал, а сега е нещо страшно!Моя шофьор ходи миналата седмица да си сменя номерата на личната кола и отиде в 5 сутринта и към 2 на обед беше готов! Назнам, как се подлагате на това??? Ма то българина си е българи - все последния момент чакаме !За всичко е така, за сметки, за осигуровки, номера, за застраховки !!!!
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Апр 2006, 21:49

За да не пълня форума с глупости да попитам забранени ли са:
Кристални стопове(жълти мигачи всичко наред)
Вежди на фаровете
Сини габарити

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 10 Апр 2006, 22:29

Overburner - NX написа:За да не пълня форума с глупости да попитам забранени ли са:
Кристални стопове(жълти мигачи всичко наред)
Вежди на фаровете
Сини габарити

за сините габарити ме върнаха като сменях регистрацията на моята :confused:
Изображение

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Апр 2006, 23:25

Два пъти съм минавал каналите на КАТ със стикери и не са ми правили проблем. Интересно е, че и двата пъти бях с вдигната щора на задното стъкло и не казаха нищо. Около месец след това ми написаха акт заради тази щора в Самоков. :confused:
Голям смях падна когато на каналите ме караха да вдигна двете предни стъкла до горе да проверят дали не са с фолио при положение, че задните ми нямат. Интересно ми е кой малоумник ще си затъмни само предните стъкла :mhihi: :kuku:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Апр 2006, 1:42

X-citer написа:Интересно е, че и двата пъти бях с вдигната щора на задното стъкло и не казаха нищо. Около месец след това ми написаха акт заради тази щора в Самоков. :confused:

Мен не могат да ми кажат и гък заради задната щора - колата е произведена с нея и имам правото да си ползвам заводското оборудване както намеря за добре. :mhihi:

Скапаняци нещастни. Половината катаджии закона даже не знаят пък тръгнали да размахват актове и фишове.

Онзи ден един реши да ми мери грайферите на задната гума, извади си уредчето, премери ги и констатира че били точно 3 милиметра. Като го питах колко е позволеното просто не можа да отговори .. седнах си в колата и си тръгнах. Може ли да са толкоз прости се чудя ... :confused: :roll:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Апр 2006, 1:45

Аве има и свестни е в манията писах за едни къде стана ташак. Има и боклуци има и такива дето ти влизат в положение, разпитват, интересуват се, а не избиват комплекси само със слънчогледа.
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 11 Апр 2006, 1:52

Те със слънчогледа избиват пари, а не комплекси ;)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата