Технически преглед..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Технически преглед..

Мнение от vld » 16 Окт 2012, 21:35

От кога е задължителен ли ми от цяла вечност, още от кумонизма когато се минаваше ГТП само и единствено в КАТ ;)
Това, че в корумпираната ни държава можеш да минеш и без него е друг въпрос :censored:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 16 Окт 2012, 21:39

Аз имах едно питане,което поставих и в пункта за техн.преглед,също и в данъчното,където дори жената зад гишето се учуди искрено с мен.
ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ ще искат платен данък за 2012г. при положение,че данъкът става изискуем(данъчно задлъжнял съм) след 1.01.2013г.?????Разбирам да искат данък за предходната година-да,Дянков иска да е сигурен,че си е събрал вересиите,ама за сегашната година,да ме задължат да платя нещо,което дефакто все още не дължа е ебати и цирка недоизмислен.
Пародия...,платих си де,без преглед,ще ми е трудно да си карам ;(
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 16 Окт 2012, 21:49

Принципно от 1 септември "влезе в сила" поне за София в по-голямите сервизи.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 16 Окт 2012, 22:00

momo-1st написа:Аз имах едно питане,което поставих и в пункта за техн.преглед,също и в данъчното,където дори жената зад гишето се учуди искрено с мен.
ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ ще искат платен данък за 2012г. при положение,че данъкът става изискуем(данъчно задлъжнял съм) след 1.01.2013г.?????Разбирам да искат данък за предходната година-да,Дянков иска да е сигурен,че си е събрал вересиите,ама за сегашната година,да ме задължат да платя нещо,което дефакто все още не дължа е ебати и цирка недоизмислен.

Ми не е така, данъка върху МПС си е за текущата година и става изискуем от 01 март на текущата година. Единственото е, че можеш да го платиш на две вноски, за всяко полугодие, т.е. първа вноска я дължиш от 01.03 до 30.06, а втората вноска си длъжен да я заплатиш до 30.10 за ТЕКУЩАТА година. Т.е. може до 30.10 да не ти искат данъка за второто полугодие... но не и изобщо за текущата година ;)

А жената зад гишето в данъчното, да не се учуди искрено и като я уволнят за некомпетентност :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 16 Окт 2012, 22:06

b.bonev написа:Пробвай на ул....Там са леко небрежни........

Не че нещо,ма след тоя коментар мое вече да не са толко небрежни на тоя пункт :mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 16 Окт 2012, 22:12

kOnPuBkA написа:
momo-1st написа:Аз имах едно питане,което поставих и в пункта за техн.преглед,също и в данъчното,където дори жената зад гишето се учуди искрено с мен.

Ми не е така, данъка върху МПС си е за текущата година и става изискуем от 01 март на текущата година. Единственото е, че можеш да го платиш на две вноски, за всяко полугодие, т.е. първа вноска я дължиш от 01.03 до 30.06, а втората вноска си длъжен да я заплатиш до 30.10 за ТЕКУЩАТА година. Т.е. може до 30.10 да не ти искат данъка за второто полугодие... но не и изобщо за текущата година ;)

А жената зад гишето в данъчното, да не се учуди искрено и като я уволнят за некомпетентност :mhihi:

Моля да бъда извинен за некомпетентността ми,предположих просто,че като годишен данък и изобщо като задължение,би следвало да е изискуемо след края на отчетния период...
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 16 Окт 2012, 22:15

Achkata_ci написа:Еми моята кола не е със сменян мотор всичко и е наред :paranoid:

Щом всичко и е наред спи спокойно. Ти ако знаеш какви коли пускат на прегледи бедна ти е фантазията
Изображение
ATR-42/72

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 16 Окт 2012, 22:50

Achkata_ci написа:Здравейте колеги.. ОТ кога е задължително да съм си платил данъка на колата ,за да ми направят технически преглед :dunno: . Миналата година никой нищо не е ми споменал за такова нещо като съм ходил.. Колата ми е изрядна на 100% с гражданска и всичко , а толкова неизправни автомобили се движат със стикер за технически преглед - това е тъпо.. Един приятел на Плевен си е направил преди 2 дена и никой не му е искал данък, а на мен на Пловдив ми искат :dunno:

И в София започнаха да ми искат документ. ... не платежно, а док. от данъчно..

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 16 Окт 2012, 23:09

Mollov написа:Вече навсякъде искат, щото и на тях после им го изискват задължително и ще го папкат ако не са ти го искали... това в Плевен дето е станало е някъв късмет или не знам... тия от ГТП-то после ще берат ядове.

Глупости! ;)
Знам поне 2-пункта в София дето даже не питат!

П.П На 4-ти октомври ходихме с една кола.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530XI
Мечтае да кара: M5 f10

Мнение от Achkata_ci » 16 Окт 2012, 23:27

Е ако някой знае и такъв пункт в Пловдив нека сподели .. касае и други колеги не само мен :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 17 Окт 2012, 13:28

zzuzi написа:
b.bonev написа:Пробвай на ул....Там са леко небрежни........

Не че нещо,ма след тоя коментар мое вече да не са толко небрежни на тоя пункт :mhihi:

Прав си Колега, коригирах се......
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Предишна

Назад към Извън Темата