Да си поговорим за обувки (Sparco, OMP)
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Да си поговорим за обувки (Sparco, OMP)
Какви са твоите?
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Ето това са моите http://www.demon-tweeks.co.uk/karting/b ... hild-sizes
Ако искаш да да направим обща поръчка да си взема и аз още едни.
п.п синият вариант е моя
Ако искаш да да направим обща поръчка да си взема и аз още едни.
п.п синият вариант е моя
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
То си има size chart, ама кой да гледа
Точно 27см. ми е ходилото, и според таблицата отговаря на 42. Всички ми казват, че Спарко отговарят на стандартната номерация, и ако си поръчам 44 = 28.5см., което си е разлика. Предполагам, че все пак може да се вярва на таблицата 

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Тъй като и на мен ми предстои да си купя некви маратонки, гледайки темата нещо се зарибих е по тия :http://www.demon-tweeks.co.uk/karting/boots/sparco-k-mid-sl-3-kart-boots и май май ще си взема един чифт
. Сега гледам от къде да бъде. В Prospeed ги има, а мисля да драсна и едно лс на nikicar да видиме какво ще предложи.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
[25.10.2012 г. 22:25:42] Николай Стефанов says: K mid SL3 от тези имам в червено 45 номер
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Аз и един приятел си купихме същия човек едни черни и едни червени от този модел:

Мисля, че не плащахме много пари към 80лв бяха.
За година и половина съм го обувал точно два пъти. Единият път си карах с тях колата, а преди 2-3 седмици се качих на картинг с тях, така че от към издръжливост нямам коментар. От към изработка, мога да кажа, че са велурени, а отдолу подметката е или чист каучук или действително от добра смес, тъй като не съм забелязал приплъзване дори на металните педали на картинга. Един вид, където ги поставиш там си седят. Карал съм с пуми и не е същото.
Към модела като цяло забележката ми е, че Sparco си спарват
Aко поседя в няколко часа и после чорапите са ми мокри.
Към бройката, която получих забележката ми е, че явно е седяла по витрините, и едната е леко по-избеляла от другата.
Като цяло са добри обувки за каране, стягат глезена, прилягат добре на краката. Успех с пазаруването!

За година и половина съм го обувал точно два пъти. Единият път си карах с тях колата, а преди 2-3 седмици се качих на картинг с тях, така че от към издръжливост нямам коментар. От към изработка, мога да кажа, че са велурени, а отдолу подметката е или чист каучук или действително от добра смес, тъй като не съм забелязал приплъзване дори на металните педали на картинга. Един вид, където ги поставиш там си седят. Карал съм с пуми и не е същото.
Към модела като цяло забележката ми е, че Sparco си спарват

Към бройката, която получих забележката ми е, че явно е седяла по витрините, и едната е леко по-избеляла от другата.
Като цяло са добри обувки за каране, стягат глезена, прилягат добре на краката. Успех с пазаруването!

- rhase
- младши ентусиаст
-
u`F`o написа:Аз и един приятел си купихме същия човек едни черни и едни червени от този модел:
Към модела като цяло забележката ми е, че Sparco си спарватAко поседя в няколко часа и после чорапите са ми мокри.
Тези изглеждат много добре. Би ли споделил от къде ги поръча/купи че нещо не разбрах от коментара ти

забележката ми е, че Sparco си спарват

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Може ли да помоля тези от вас, които имат обувки да си премерят ходилото и да видим дали таблицата е вярна? Веднъж да разбера това покупката ще е лесна задача. За сега съм се спрял на ОМП-то.
А в тоя чарт включено ли е леко разстояние пред и след ходилото, че ако ти е точно, сеш' се...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Не е включено, защото номера на обувката е според размера на ходилото. В случая - 27см. -> 42 номер. А и целта е да ти е точно, за да не ти плава крака. Следващия номер - 43, е 28см., и като наложа рулетката до крака ми, 1см. си е бая разлика честно казано. С каквито и чорапи да съм, няма как да я оберат. За това помолих който има такива обувки да мерне и да сподели, за да разберем дали таблицата е вярна.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Dirty M5 driveR написа:[25.10.2012 г. 22:25:42] Николай Стефанов says: K mid SL3 от тези имам в червено 45 номер
М, точно червените ми харесаха, ама и аз като тебе 42и номер нося...

Dirty M5 driveR написа:[25.10.2012 г. 22:25:42] Николай Стефанов says: K mid SL3 от тези имам в червено 45 номер
Всякакви други номера ,цветове и модели мога да доставя когато нямам нещо налично в момента .
Номерата си отговарят обикновенно , да уточня само че въпросните марки не правят 1/2, тоест ако носите 42 и половина , трябва да купите 43 номер .
По принцип ако на някой се окаже че обувките са му малки или пък големи , не е проблем да се заменят с точния номер.
За 12 години считам , че бая обувки съм продал за да мога да предложа правилния номер на клиентите.

skype nikfish1
аз съм малко по-екзотичен, ма не от гъзария а просто защото по-добро не съм виждал поне за мене си.
карам със Vibram Five Fingers. износил съм няколко чифта и съм много доволен. те не са баш шофьорски, но ми ги подсказаха преди години и от тогава не съм съжалявал за избора си. ще обясня- когато се кара кола без абс и спираш на ръба на спирачките, една от техниките (които аз ползвам) е че със възглавничката на крака натискам педала здраво и като усетя, че гумите са на ръба, допълнително модулирам по малко натиска на педала като си свивам и отпускам пръстите на крака. това със тези обувки е много лесно и осезаемо особено ако едновремено с това с петата трябва да побутвам газта за да намествам оборотите за смяната на предавките надолу.
но... аз лично не бих се показал със шофьорски обувки (каквито и да са) извън пистата. прекалена селяния е.
проблема е че няма "най-добри шофьорски обувки". всеки си има някакви предпочитания.
карам със Vibram Five Fingers. износил съм няколко чифта и съм много доволен. те не са баш шофьорски, но ми ги подсказаха преди години и от тогава не съм съжалявал за избора си. ще обясня- когато се кара кола без абс и спираш на ръба на спирачките, една от техниките (които аз ползвам) е че със възглавничката на крака натискам педала здраво и като усетя, че гумите са на ръба, допълнително модулирам по малко натиска на педала като си свивам и отпускам пръстите на крака. това със тези обувки е много лесно и осезаемо особено ако едновремено с това с петата трябва да побутвам газта за да намествам оборотите за смяната на предавките надолу.
но... аз лично не бих се показал със шофьорски обувки (каквито и да са) извън пистата. прекалена селяния е.
проблема е че няма "най-добри шофьорски обувки". всеки си има някакви предпочитания.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
тия с пръстите, като видя някой и имам непреодолимо желание да го настъпя по крака 
иначе за носенето на шофьорски обувки извън пистата, наистина е много комично.
сега се сетих и втори вариант на дизел повечето обувки също имат на гума на петата и тънка подметка.
модела на сена също сигурно е много добър, ама там може и да не е от обувките

иначе за носенето на шофьорски обувки извън пистата, наистина е много комично.
сега се сетих и втори вариант на дизел повечето обувки също имат на гума на петата и тънка подметка.
модела на сена също сигурно е много добър, ама там може и да не е от обувките

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
На мен идеята ми беше да засечем тая таблица и да видим дали е вярна или не, за да мога както аз, така и други да я ползваме. За сега съм направил моя избор и чакам някой да се включи с мерки
В близките няколко седмици мисля да пазарувам от въпросния онлайн магазин.

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3