Готвите ли си колите за събора ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Апр 2006, 14:13

За щастие май вектри на пистата няма да се допускат :lol:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 13 Апр 2006, 14:20

Иво написа:За щастие май вектри на пистата няма да се допускат :lol:
Защо, страх ли имате :?: :mhihi:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 13 Апр 2006, 14:21

Просто по пистата не трябва да попадат ръждиви отломки поради мерки за безпопасност :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 13 Апр 2006, 14:24

Моята си е готова още от 90-та година за събитието :mhihi:

П.С.
Аз също съм 100% за това да няма достъп на коли от друга марка , за драга и изложението , а за самия достъп смятам че колкото повече публика (= още повече жени) , толкова по добре ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 13 Апр 2006, 14:25

Иво написа:Просто по пистата не трябва да попадат ръждиви отломки поради мерки за безпопасност :mhihi: :winky:
Не ставай смешен :roll:
Последна промяна evans на 13 Апр 2006, 14:28, променена общо 2 пъти

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 13 Апр 2006, 14:27

evans написа:
Иво написа:Просто по пистата не трябва да попадат ръждиви отломки поради мерки за безпопасност :mhihi: :winky:
Не ставай смешен :roll:

че за кой да става смешен той си казва истината 8)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 13 Апр 2006, 14:27

Шегувам се, не се засегай ;) Айде да не пълниме темата с булшит :)
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Апр 2006, 15:18

Моята я бях стегнал с чисто нова предница и нова музика за Събора, ама нейсе! Шибан къмет! :evil:
Изображение

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 13 Апр 2006, 17:12

Ако има време ще гледам да я пребоядисам до събора, но все още не се знае! :confused: Сега боядисваме ИСката на един приятел и ще ги правиме 1към1! :D Говоря за визия!Боя, джанти и т.н.!

Е30 FOREVER!!!
ИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Апр 2006, 17:25

Аз пък трябва да купувам летни гуми за да слагам джантите и съм готов :D Избягвам да я мия тук по Слънчев бряг/Несебър за да не стане "мяу" с лака :confused:

Аз и ian_190 ще сме нещо като Гошко Симпъла и неговия приятел :twisted: :twisted: :twisted:

Ох ,защо така точно Гергьовден се пада на празничната вечер :twisted: :twisted: :help: :drink: :have one: :angel: :angel: Дано "холандците" се звърнат дотогава,че имам някоя друга квадратна бутилка за изпразване :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Апр 2006, 19:19

evans написа:Стягам вектрата ,за да мога на гонките да ви мачкам всичите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

напомни ми да се запозная с теб момченце :mhihi: :mhihi:

на мен ми остана да шибна само един амортисьор отпред,а също и чакам един препарат от гърция с които жълтата ми тапицерия ще стане пак бяла :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Апр 2006, 23:17

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
не мога,просто не мога.......се здърша
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а, знаете ли колко пъти клекнах,докато го напиша тва :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Апр 2006, 1:52

!!Asen_X написа:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi:
(не се сдържах :D )

абе смешно ви е ама ако сложа неколко снимки на разни такива пълнолетни бими нема да ви е много за смех :mhihi: :mhihi: :mhihi:
то имаше некъде тука тема готвители се .. и там хората са си го написали .. моята я прая , моята нема да стане , моята тфа ... бъдете колегиални се пак че не сме(сте) много цвете за мирисане ;)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 14 Апр 2006, 16:52

Един жокер от Публиката :!:
Пригответе си повече гуми и бензин :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

в

Мнение от ian190 » 14 Апр 2006, 18:46

нека да забравим кафявият цвят на метала и да насочим мислите към истината и по скоро към светлината :mhihi: :mhihi: :mhihi:
аз без да искам се подготвих за събора
как
смених всички изпускателни клапани 12 на брой между впрочем колкото всичките на вектрата та и малко от горе :mhihi:
шлайф глава, легла клапани, свещи, гарнитура на капака, масло и летни гуми хехе
е погрижили сме се и за външния вид вижте снимките боя цялостно с 5 ръце лак и джантите, държа на класик лоок.просто гледах един каталог на бмв от '92 и се вдъхнових. само м5-цата си заслужава 17-ките
сега като е ок не се одържа това добиче като влизам на 2-ра с около 2000 оборота в завой и като подам газ върти задницата тая пущина.
много съм доволен ей.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата