Windows 8 Grand Opening

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Windows 8 Grand Opening

Мнение от xpl0d » 26 Окт 2012, 21:49

jumjumski написа:Ти някакъв гадател ли си?От къде знаеш кой,за какво си използва машината?За 24/7 100% си имам Linux.Както казах,не пишете глупости без да имате наблюдения върху въпросната ОС.

Чай само да те светнем, че Уин8 съм тествал 100% преди едно 99% от пишещите във форума, ако не и 100% :winky:
Тва, че ползваш пингвини за ОС, автоматично те прави някакъв Уиндоус експерт и требе да ти се кланяме и 100% да се съгласяваме с казаното теб ли, че не разбрах? :kuku: Я кажи, като си толко гоУем експерт кво точно се рънва на великия ти линукс, че за 24/7 по-съм склонен да се съглася, ма ми е много интересно за 100-те% как го натоварваш :mhihi:

deyan-enchev написа:Аз ползвам 8ца понеже клиентите ни ще искат приложенията да са съвместими с тази ОС.

:bowdown: Завиждам ти благородно за клиентите. Да видим нашите кога ще се усетят :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 26 Окт 2012, 22:17

Ma иксплоуд... много обичам мнения като твойто... той вина днес излезе ти на сървър го качи и го натовари на 100%... ми що за глупости говориш.... не разбирам как даваш такива експерни мнения?
Аз мога да ти кажа пък на теб че това е най-добрата ОС която МС е изкарвал.. ай сега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 26 Окт 2012, 22:27

В повечето от случаите генерираме "fake load",за да видим как се държи системата за Х време,но ти си спецЪ..трябва да ги знаеш тези неща..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 26 Окт 2012, 22:31

MonsteR написа:Ma иксплоуд... много обичам мнения като твойто... той вина днес излезе ти на сървър го качи и го натовари на 100%... ми що за глупости говориш.... не разбирам как даваш такива експерни мнения?
Аз мога да ти кажа пък на теб че това е най-добрата ОС която МС е изкарвал.. ай сега.

официалната версия излезе преди около месец някъде за developers. аз от тогава я ползвам и никакви проблеми, и под натоварване и с нормална работа.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Окт 2012, 23:23

MonsteR написа:Ma иксплоуд... много обичам мнения като твойто...

Ма чудовище, боли ме фара дали обичаш или не обичаш мнения като моЙто.

MonsteR написа:той вина днес излезе ти на сървър го качи и го натовари на 100%...

На тебе кой ти говори за сървър бе чадо заблудено :?:

MonsteR написа:ми що за глупости говориш....

Mи щото първо не са глупости и второ, аз си изказвам мнението е мъжки.

MonsteR написа:не разбирам как даваш такива експерни мнения?

Честно казано въобще не съм и очаквал да разбереш, затва и нямам никакво намерение да те вкарам в час :winky:

MonsteR написа:Аз мога да ти кажа пък на теб че това е най-добрата ОС която МС е изкарвал.. ай сега.

През к**а ми е пък кво можеш и кво не можеш да ми кажеш :mhihi:

jumjumski написа:В повечето от случаите генерираме "fake load",за да видим как се държи системата за Х време,но ти си спецЪ..трябва да ги знаеш тези неща..

Споко, аз ако не ги знам нещата няма да споря :winky:

Значи първо, че системата не е твоя, а ваша, второ, че е пингвин, не прозорец, че да го тестваш и знаеш колко е стабилен и трето, че самия ти казваш за Х време т.е. реални 100% при 24/7 не са налице. Та пак сме в изходна позиция, че 8-цата реално не може да се докаже(за момента), че е най-стабилната/добра ОС до момента при 100% натоварване 24/7.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Окт 2012, 23:48

Колеги много се връзвате, дайте да обсъждаме вин-а, а не кой какво тествал.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Окт 2012, 10:40

Най-голямата загуба за мен е аеро-то. Просто са ми ужасно грозни тези квадрати за прозорци. Все едно гледам 3.11. Иначе е ок. Ако на някой не му харесва метро-то има много заместители на старт.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 27 Окт 2012, 12:35

xpl0d написа:
jumjumski написа:В повечето от случаите генерираме "fake load",за да видим как се държи системата за Х време,но ти си спецЪ..трябва да ги знаеш тези неща..

Споко, аз ако не ги знам нещата няма да споря :winky:

Значи първо, че системата не е твоя, а ваша, второ, че е пингвин, не прозорец, че да го тестваш и знаеш колко е стабилен и трето, че самия ти казваш за Х време т.е. реални 100% при 24/7 не са налице. Та пак сме в изходна позиция, че 8-цата реално не може да се докаже(за момента), че е най-стабилната/добра ОС до момента при 100% натоварване 24/7.

xpl0d, вземи разкажи малко повече :) Вие тествахте ли го на 100% 24/7, а и за какво натоварване говорим, ако не е сървър :?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 27 Окт 2012, 13:04

Никъде не съм казал,че е най-стабилна/добра ОС,казах,че е много добра и се държи много стабилно и наистина е така.Работи по-леко от 7,като се свикне с метро-то става много приятна за употреба,за масовия потребител е повече от добър.Ти след като си го тествал 24/7,сподели какви бяха сривовете,кое не те удовлетворява?

Потребител
Аватар
Кара: E46 N57 XD
Мечтае да кара: E60 535d
Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра

Мнение от auxx » 27 Окт 2012, 20:30

Момчета не се карайте ... рано или късно всички ще сме на осмици .... :conf:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 27 Окт 2012, 22:10

В интерес на истината 8ца за пръв път видях преди месец, та не е като да не я имало. Иначе не съм я натоварвал. Изглежда шантаво. Win to go е + според мен. Та така :)
what a helluva ride

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Окт 2012, 0:08

Аз от известно време го човъркам и не е лош, метрото е първото нещо което излиза в гугъл като се потърси за уин8 та не е толкова трудно да се спре.
Като цяло впечатленията ми са добри, не е много по ралично от уин7 но все пак новостите трябва да се разучават навреме :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 28 Окт 2012, 20:05

xpl0d написа:С една дума - шитня :mhihi: С тва метро само за таблети и тъч скрийн шитни. Не мислим да сменяме 7-цата :mhihi:

Добре бе "експерте", щот тва си... Как можа да го квалифицираш като шитня точно... От гледна точка на какъв? Хората са изписали хиляди страници код, за да може "експерта" да каже че е шит. Ей тва дразни.. п.п. и на мен не ми пука за теб също така, ноо мнения които квалифицират един наистина добър продукт като шит, най - малко показват тотална липса на вкус.

Както каза колегата малко по горе, само стой и гледай сега кво става....
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата