LEMFÖRDER ментета!?!?!??!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: LEMFÖRDER ментета!?!?!??!
BMWdrivers написа:значи при мен новите бурета се движат вътре в шенкелите, това се установи при едночасова проверка на задницата от двама пича в един сервиз, а това местене на буретата в самите шенкели е абсолютно недопустимо, може би става въпрос за разлика от някакви микрони, но ето че имам супер дразнещо сеене в задницата, което е опасно. Старите бурета си бяха за смяна, но с тях нямаше сеенето. Не знам и аз какво да мисля за тези новите бурета, ментета ли са не са ли, за 30лв. парчето може и да са ментаци. Някой който е наясно с цените може да сподели
в повечето случаи се преебва самия шенкел дето влиза унибала

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
преди две години попаднах на такива тампони за е36.. някъде по задните носачи май бяха.. не ги и слагах
то не е много сложно да се принтира една опаковка и да се сложат 3 емблеми Made in Germany..
важни части се купуват само от оторизирани магазини..
то не е много сложно да се принтира една опаковка и да се сложат 3 емблеми Made in Germany..
важни части се купуват само от оторизирани магазини..
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Явор написа:BMWdrivers написа:значи при мен новите бурета се движат вътре в шенкелите, това се установи при едночасова проверка на задницата от двама пича в един сервиз, а това местене на буретата в самите шенкели е абсолютно недопустимо, може би става въпрос за разлика от някакви микрони, но ето че имам супер дразнещо сеене в задницата, което е опасно. Старите бурета си бяха за смяна, но с тях нямаше сеенето. Не знам и аз какво да мисля за тези новите бурета, ментета ли са не са ли, за 30лв. парчето може и да са ментаци. Някой който е наясно с цените може да сподели
в повечето случаи се преебва самия шенкел дето влиза унибала
искаш да кажеш, че се е прецакал самия шенкел ли, ако е така защо със старите бурета нямаше сеене
- zxsport
-
Преди 2 години сменях на Мерцедеса ми паразитен хебел - сложих от въпросната марка (сервизът пазарува части от АУТО+) и след 3 сецмици се разтропа!!! Отидох за рекламация - с 300 зора ми го смениха с нов (рекламация към АУТО +) и след 3 седмици пак се разтропа ... реших, че това не може така да продължава - смених сервиза и сложих МООГ (ако не се лъжа) и колата заспа ...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
А да кажа и аз,колега златен,би ли ни споделил от кой човек купи въпросния Лемфъордер?!
Интересно е да се знае,за да може занапред човек да има едно наум....ще сме ти благодарни всичките тука
Интересно е да се знае,за да може занапред човек да има едно наум....ще сме ти благодарни всичките тука

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
аз имам предположения ама айде, не са много Лемфьордерците из форума
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
deyan-enchev написа:аз имам предположения ама айде, не са много Лемфьордерците из форума
Абе то и аз подозрения имам вече,ама поживъом увидим

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
zxsport написа: смених сервиза и сложих МООГ (ако не се лъжа) и колата заспа ...
Както написах по-горе - вътрешни накрайници MOOG се разбиха за 3м... частите в момента не са това, което бяха.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Mollov написа:, които се разбиха за точно 3м (което е бая под дори твоите 10к)...
Това 3метра след излизането от сервиза ли е

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Колега ще кажеш ли от кой си купил частите? 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В ти па.. 3 метра
3 месеца вероятно се има в предвид.
Аз за компакта си взех Лемфьордер от Германия и изкараха 40 000км някъде, което пак е много малко за оригинална част, но предполагам достатъчно добре като за наще пътища. Можеше да изкарат и доста повече, но пролетта колата минаваше 20-тина км по северната дъга на Околовръстното, което беше в изключително лошо състояние и точно тогава всичко се разби все едно изведнъж. Ако вземем в предвид, че ако карах с някакви ментета трябваше да се сменят поне 2 пъти за това време мисля, че съм на далавера от цената за труд, която също не е малко.
Та в тоя ред на мисли купуването на много от частите оригинални дори на далеч по-висока цена от масовите предложения в повечето случаи може да се окаже по-изгодно от купуването на съмнителни части на ниски цени.
Хем си караш добре обслужена кола, хем не висиш по сервизите, хем плащаш по-малко накрая. Ама ние нали сме тарикати караме коли, които са 30% Made in China или Turkey, висим по сервизите за смяна и плащаме повече в крайна сметка и викаме- тия БМВ-та баси гадните коли. Сее, поднася, не върви, харчи, чупи се..

Аз за компакта си взех Лемфьордер от Германия и изкараха 40 000км някъде, което пак е много малко за оригинална част, но предполагам достатъчно добре като за наще пътища. Можеше да изкарат и доста повече, но пролетта колата минаваше 20-тина км по северната дъга на Околовръстното, което беше в изключително лошо състояние и точно тогава всичко се разби все едно изведнъж. Ако вземем в предвид, че ако карах с някакви ментета трябваше да се сменят поне 2 пъти за това време мисля, че съм на далавера от цената за труд, която също не е малко.
Та в тоя ред на мисли купуването на много от частите оригинални дори на далеч по-висока цена от масовите предложения в повечето случаи може да се окаже по-изгодно от купуването на съмнителни части на ниски цени.
Хем си караш добре обслужена кола, хем не висиш по сервизите, хем плащаш по-малко накрая. Ама ние нали сме тарикати караме коли, които са 30% Made in China или Turkey, висим по сервизите за смяна и плащаме повече в крайна сметка и викаме- тия БМВ-та баси гадните коли. Сее, поднася, не върви, харчи, чупи се..

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Лемфиордер и Феби има толкова ментета на пазара, колкото е китайския народ сигурно. Тагива ядове съм брал с менте на феби, че направо незнам как не се утрепах.......... Кормилни нарайници (външни) на голфа си бях слагал и единия след има нема 5000км му се изскуба направо шарнира!
Добре, че стана тая беля в града с ниска скорост, иначе трепане............
Та аз лично карам само с турски части по окачването и съм доволен, взимам ги от мои хора и нямам ядове- цена- качество на 6!

Та аз лично карам само с турски части по окачването и съм доволен, взимам ги от мои хора и нямам ядове- цена- качество на 6!

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тия Тех-Ко направо не ги хвалете.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
аз за тва си карам с Ас миталче 6м ми деянат... 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ами до колкото си спомням въпросните накрайници ги взимах от ауто хит. От същата фирма преди бях взимал и доста други части и с тях нямах проблеми, но с това феби направо беше страшна излагация. След тая случка феби и лемфиордер ще си сложа на колата само ако ги взема от германско от тукашния оригиналдъ пазар твърдо НЕ.
А за Ас металчето и аз карам с него и съм доволен много- братята турци ги правят добре!
А за Ас металчето и аз карам с него и съм доволен много- братята турци ги правят добре!
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3