място за татуси
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Светльо ми е приятел и си рисувах ръцете при него, но съм на 100% съгласен с Чочо, че е много далече от добър татуист, по скоро немарлив. ОЧЗ наистина в момента е най добрия вариант от "известните студиа". Иначе за във Враца ми хвалят от много места някакъв местен младеж, много добър бил, Льохмата му викали.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SlipKnoT написа:Не ми харесва как е нарисувана.. особенно зъбите и куките..
точно за това трябва да отида,за да ми я довърши като хората.Иначе на мене единственото,което не ми харесва е наи доло в дясно куката,където е захванала кожата изглежда янкво заухаво,ма и на това ще се измисли нещо да се оправи
Tano написа:...Льохмата му викали.
добър прякор

Tux0 Ca !

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
тоя Лйохман е рисувал един от моя отбор койте е навсякъде в татуси и се е справил отлично 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.......
При положение, че се иска наистина добър татуист, който работи професионално и спазва перфектна хигиена, мога да препоръчам студио Inky Dragon. Аз съм страшно доволен, а и сума мои познати са очаровани. Телефона на момчето там е 0889 563 128. Успех!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: .......
Тоо Cool написа:При положение, че се иска наистина добър татуист, който работи професионално и спазва перфектна хигиена, мога да препоръчам студио Inky Dragon. Аз съм страшно доволен, а и сума мои познати са очаровани. Телефона на момчето там е 0889 563 128. Успех!
Там се рисувам и аз, но при Емо които се премести в МОКО (в магазин Горгон) това препоръчах и на човека пуснал темата ,а в Инки на ул. Хаджи Димитър е Станчо.. които също е добър.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2