Е ся разбрах
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
E, вие за тва се хванахте - аз си пиша по инерция, никой не съм псувал директно, а тихичко
Свиркам ако някой се излети без мигач, изневиделица от улица без предимство и ей такива "тарикати". Аз тарикат не съм, единствено за паркирането, ама то иначе къде да спре човек. Както и да е, колата кефи много:)

BMW only!
- Новини
-
Дилян Пенчев написа: Ние ако карахме културно щяхме да имаме точки в книжките
Мдааа ..... не е имало случай да отида до КАТ и да не видя отпреде поне две коли със стикери на форума и поне един на опашката за актове

Неслучайно лафа е, че БМВ-тата харчат бензин и контролни точки

Цветков държи рекорда - тъкмо си взема талона от КАТ, излиза от сградата и аха да се качи на колата и аре акт за неправилно паркиране и пак му взимат талона

- amd
- клавиатурен мунингист
-
И то какво излиза? Повечето читави астри/голфове/алфи/хонди/сеати/фиати и тем подобни малолитражки могат да ни резнат и на аутобана, и в града? И къде да бързите 316/318? Но въпреки всичко не можем да наречем малолитражките "хулигани", защото нямат такъв дух и такова излъчване като баварското возило. Ако не смятате така то за кво киснем в тоя форум въобще? 

BMW only!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
ю Ти чак сега ли разбираш че сме с промити мозъци и сме психично болни - неслучайно неофициялното име на БМВ е ПНМ - Промиване На Мозъциamd написа:.... то за кво киснем в тоя форум въобще?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз пък карам като първия селяк и за сега да чукам на дърво всички точки са ми вътре в талона
Той Асен знае кво съм лайно, особено с пасатора
Некой ден как ке ме тепат 

Последна промяна Иво на 23 Апр 2006, 3:36, променена общо 1 път

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Дилян Пенчев написа:ю Ти чак сега ли разбираш че сме с промити мозъци и сме психично болни - неслучайно неофициялното име на БМВ е ПНМ - Промиване На Мозъциamd написа:.... то за кво киснем в тоя форум въобще?![]()
А ти после ще ми кажеш какво е тва обръщение "ю"

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Bavarishe написа:Scott написа:е заради такива като тебе хората ни мислят за селяниamd написа:Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата
то от Видин сме си сеяни
С некои изключения....

!!Asen_X написа:Дилян Пенчев написа: Ние ако карахме културно щяхме да имаме точки в книжките
Мдааа ..... не е имало случай да отида до КАТ и да не видя отпреде поне две коли със стикери на форума и поне един на опашката за актове![]()
Неслучайно лафа е, че БМВ-тата харчат бензин и контролни точки![]()
Цветков държи рекорда - тъкмо си взема талона от КАТ, излиза от сградата и аха да се качи на колата и аре акт за неправилно паркиране и пак му взимат талона![]()
![]()
Абе незнам дали Цене държи рекорда, ама аз си оставих талончето в Плевен и си го взех след !година, 7месеца и 1 ден. Естествено в момента в книжката имам точно 6 точки и ся си търся още една да ми е в тон талнчето и с номера на колата и с цвета и.
Аз не карам БМВ
в момента.
Всъщност, карал съм само веднъж, защото Ати ми даде неговата е21...
И кола със задно не бях карал дотогава, ама на един десен завой(и аз не знам какво ми стана) и гаааз и задницата и тя гааааз около мен(ама малко, де) и волана наляво и още гаааз... Абе, голяма тръпка... Оттогава не се смея, когато някой каже, че като влезе в БМВ му прещраква нещо...
Стискайте палци скоро и аз да мога да "гаааз и задницата и тя гаааз..."
(и то не с чужда кола
)

Всъщност, карал съм само веднъж, защото Ати ми даде неговата е21...
И кола със задно не бях карал дотогава, ама на един десен завой(и аз не знам какво ми стана) и гаааз и задницата и тя гааааз около мен(ама малко, де) и волана наляво и още гаааз... Абе, голяма тръпка... Оттогава не се смея, когато някой каже, че като влезе в БМВ му прещраква нещо...
Стискайте палци скоро и аз да мога да "гаааз и задницата и тя гаааз..."
(и то не с чужда кола

Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- Новини
-
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2