Края на едно приятелство!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Това е нещо което може да се случи и в пубертета а може и по късно
болката е една
само времето за преудоляване на болката е различно ....

Ех, ама много сме нежни шофьорите на БМВ-та, бе
Айде, всички са ни прецаквали така, скачай върху някоя друга мацка и гледай как се изяжда бившата ти, че се котираш, а пък "приятеля" ти, че не ходи с актуалната мацка вече
Тегли им една майна, гледай колко човека сме тук за теб
А мацки много и проблемите с тях още повече!

Тегли им една майна, гледай колко човека сме тук за теб

'02 BMW 525d
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
кофти работа-от пръв приятел
сега баджанак
-но рано или късно и на него ще му направи тоя пиниз и тогава дано да разбереш,че (всъщност като си загубил си спечелил)
-Ма хич да не ти пука--все пак си на 27
живота и оная работа са пред теб--пък си имаш и хубава ИСка.........газ напред пък квото стане 

-но рано или късно и на него ще му направи тоя пиниз и тогава дано да разбереш,че (всъщност като си загубил си спечелил)
-Ма хич да не ти пука--все пак си на 27

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Re: Края на едно приятелство!
BMWIKTOR написа:![]()
Батка, от тука нататък ти пожелавам само щастие да имаш. Иначе, тепърва ще имаме такива пътешествия, в които ще опознаваме мизерията. Вкарай се в някъв филм за известно време и ще помине малко. А напълно няма да мине - поне не в този живот.

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Колега,яхай хубавата Е-30 със страхотните джанти и тръгвай към Съборчето
Там със сигурност ще се разсееш и ще ти помине
Явно нито девойката,нито приятеля ти не заслужават твоето приятелство-случват се такива работи,за съжаление.....

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Мисля, че няма нужда да споменавам мой скорошен опит в тази секция, но това, което сега ще ти напиша, няма да ми го повярваш, до момента, в който се случи и ще се сетиш за думите ми:
Всяко Зло за Добро
Когато щастието съвсем скоро ти се усмихне от към някой ъгъл, покрай който си минавал хиляди пъти и не си подозирал, че то е там, ще видиш, че ще се почустваш щастлив и то не само, защото си го намерил, а защото след тази случка можеш да го оцениш.
Ати
Всяко Зло за Добро

Когато щастието съвсем скоро ти се усмихне от към някой ъгъл, покрай който си минавал хиляди пъти и не си подозирал, че то е там, ще видиш, че ще се почустваш щастлив и то не само, защото си го намерил, а защото след тази случка можеш да го оцениш.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
пич не се притеснявай, колелото се върти постоянно
ще дойде време ти ще си забравил за случката и ще си добре, а тия двамата ще берат ядове. Не си го слагай толкова навътре, почти на всеки се е случвало, но малко хора си признават
Айде чакаме те на събора и мисли само за хубави работи

Айде чакаме те на събора и мисли само за хубави работи

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Пич не се коси явно тоя не ти е бил истински приател а приателкат ти не те е обичала истински. Добре че се е случило така за да разбереш че не са читави хора вярно че е гадно да ти извъртят такъв номер обаче както каза Ати Всяко Зло за Добро

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 26 Апр 2006, 17:00, променена общо 1 път

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
evans написа:Само едно немога да резбера в повечето мъже,как днес се запознавате с едно момиче и на другия ден разправяте ,че това човека на живота ви,без да сте ходили две-три години.
Някой път пробвай и с момичета и ще ни разбереш

виж сега мой друже,аз си падам по жени,ама не ми връзват ,защото съм пъпчив ,нося 12 диоптера ,винаги начетен и надървен.X-citer написа:evans написа:Само едно немога да резбера в повечето мъже,как днес се запознавате с едно момиче и на другия ден разправяте ,че това човека на живота ви,без да сте ходили две-три години.
Някой път пробвай и с момичета и ще ни разбереш![]()
![]()
Hex написа:Ех, ама много сме нежни шофьорите на БМВ-та, беАйде, всички са ни прецаквали така, скачай върху някоя друга мацка и гледай как се изяжда бившата ти, че се котираш, а пък "приятеля" ти, че не ходи с актуалната мацка вече
Тегли им една майна, гледай колко човека сме тук за тебА мацки много и проблемите с тях още повече!
Същото щях да напиша и аз.Няма нужда да се притесняваш а гледай напред и ще си намериш по хубава от тая,обикновено винаги така става

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не се впрягай пич. Тоа мизерник толкова ти е бил приятел. Поне си го разбрал, така че по-добре. Единственото нещо, което може да направиш е да му разбиеш тъпата мутра на тоя педал. И после яко бира, отделяш повече внимание на бавареца (че гаджетата само пречат и мрънкат
) и се отдаваш на живот (много мадами за малко време
)

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
evans написа:виж сега мой друже,аз си падам по жени,ама не ми връзват.
Мисля, че имам решение за теб

защото съм пъпчив
В момента по телевизията рекламират всевъзможни видове пъпкотрепачи. Купуваш си Лептен или нещо подобно. Ако не помогне се минаваш със сода каустик и по-едра шкурка и този проблем отпада

нося 12 диоптера
И това не ти е оправдание. Отиваш в някоя хубава оптика и сменяш дъната от буркани които носиш с хубави тъмни очила с диоптер. Гледай да са някоя по-гъзарска марка та да можеш да киселееш

винаги начетен
Това даже е плюс. Изведи мадамата на разходка някоя вечер в парка и под звездите и цитирай подбрани стихове от някоя романтична творба

и надървен
И какво му е лошото на това? Едва ли има жена, която да си търси импотентен дето не може да го вдигне

Успех

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4