въпрос за акт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '02
Мечтае да кара: M5

Re: въпрос за акт

Мнение от elf_78 » 29 Дек 2012, 22:06

До ekcta3uto : Не желая да споря с теб,ти или нямаш книжка или скоро ще останеш без нея. Да спориш с прост човек е загубена кауза. Изказвам мнение към автора на темата и не ми се занимава с ГОЛФАДЖИЯ по душа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 30 Дек 2012, 1:20

elf_78 написа:До ekcta3uto : Не желая да споря с теб,ти или нямаш книжка или скоро ще останеш без нея. Да спориш с прост човек е загубена кауза. Изказвам мнение към автора на темата и не ми се занимава с ГОЛФАДЖИЯ по душа.

Виж са, не знам кой е простия в случая но нито ме познаваш нито можеш да ме преценява какъв съм.Особено не ти отива да ме наричаш прост, това го правят само хората с ниско ниво на възпитание.След това искам да ти кажа, че ти си не си личност може да ме обиди по какъвто и да е начин, нито пък да ме трогне с изказването си.За мен мойта теза е правилна- това че София е пълна с некфи пришълци от дълбините на България, и за тях пешеходната пътека е ново откритие на което трябва да си покажат селянията не значи, че трябва да им се кланям и да крия възмущението си от тяхното поведение.Те просто злоупотребяват с ПРОМЯНАТА в закона отпреди 1год., и точно заради тези злоупотреби от няколко месеца насам полицаите вече глобяват И пешеходци, които пресичат на необозначените за това места.
Аз книжка имам, и ще продължавам да имам, защото спирам на пешеходна пътека, на червено, жълто, давам предимство като за 5ма (въпреки че ме нарече Голфаджия по душа), и колкото и да ти се струва трудно да проумееш- карам според ограниченията.Позволявам си рядко да правя нарушение, но те са в ранните часове, когато дори и тока спи, както се казва.А от твоите мнения ми лъха доста на комунизъм, ама в най-провинциалните му форми, и добре че вече настъпи демокрацията, та да може Голфаджии като мен, да си изразяват свободно мнението.
Да те успокоя, догодина дори и да гласуваш за Станишев, пак няма да върнеш тъй желания комунизъм от теб.Поздрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 30 Дек 2012, 17:56

ekcta3uto написа: това че София е пълна с некфи пришълци от дълбините на България, и за тях пешеходната пътека е ново откритие на което трябва да си покажат селянията не значи, че трябва да им се кланям и да крия възмущението си от тяхното поведение.

Извинявай...и ти като им свиркаш, тръгваш към тях и ги псуваш ( това са твои думи ), им показваш "градския си манталитет" ли?
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Дек 2012, 20:20

Ще се изумиш колко повече са пешеходците с "градски манталитет", които си им "свирнал" с клаксона, че пресичат неправилно пред теб... реално простаците между пешеходците са в пъти повече... масово се пресича неправилно и не им дреме изобщо, щото са наясно, че не си толкова луд да ги удариш с колата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 31 Дек 2012, 1:46

Mollov написа:Ще се изумиш колко повече са пешеходците с "градски манталитет", които си им "свирнал" с клаксона, че пресичат неправилно пред теб... реално простаците между пешеходците са в пъти повече... масово се пресича неправилно и не им дреме изобщо, щото са наясно, че не си толкова луд да ги удариш с колата...

То това ясно, ама тук става въпрос за пресичане на пешеходна пътека:)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Дек 2012, 3:06

За пресичането на пешеходна пътека мисля няма какво много да говорим така или иначе... :) тя така или иначе масово не се ползва... :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 31 Дек 2012, 13:33

elf_78 написа:Вместо да се чудиш как да се разминеш,накарай се на жена си хубаво,за да разбере че въпросното бабе е нечия съпруга,майка или баба. Да си плати сама глобата и да и е за урок. Колко хора си заминаха на пешеходни пътеки. Всеки трябва да си понесе последствията.

Сега първо да се разбереме вместо да сереш в темата дай отговор на това което съм питал.второ жената прави и на мравките път и съм сигурен че спазва правилника в пъти повече от теб.трето не ми казвай че като правиш десен завой и пропускаш пешеходците от дясно ще чакаш тези от ляво които са тъкмо стъпили на платното .та въпросното бабе е тъкмо стъпвало на платното и тя е минала а куките са се направили на мъже и са я спряли.и аз сам сигурен че и ти в тая ситуация и ти ще минеш ако ли не си земи 1 туба вазелин щот на някое кръстовище в убавата столица тия зад теб ша те еб@т.и моля ключ на темата щото съвет няма да получа,само акъли, и един съвет към админите щото у тоя форум само перфектни шофери искайте на тия дето се регистрират и копие от златния талон ,че у форума всички имаме.айде весели празници :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 31 Дек 2012, 16:54

Ако не си взима НП след 1 года акта става невалиден, но дотогава ако кара с него подлежи на санкция за изтекъл акт в размер на 10лв., а ако стане ПТП се води, че няма валидно свидетелсвто за правоуправление и застрахователят може да се направи на луд за изплащането на щетите.

Предишна

Назад към Извън Темата