Въпрос за Samsung Galaxy S2 и Globul.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Въпрос за Samsung Galaxy S2 и Globul.

Мнение от Е.Димитров » 04 Яну 2013, 10:29

F3P написа:
Е.Димитров написа:... трябва да се притискат с разни комисии и жалби ....

В случая на какво основание :?: Да се обади в разните комисии и да каже "Дайте да измислим нещо щото съм малоумник и съм гледал клипчета през карта дето няма нет и сега сметката не ме кефи." ли :?: Колко струва нета не е важно- и 0,01лв. на МВ (с ДДС) да струва пак ще се намери кой да реве, че е ползвал нет и са му го таксували по тарифата ;)

В смисъл че сметката която е с определен лимит е надвишена неправомерно,клиента се е уповавал на договор,в който е посочено че няма да получава сметка по-голяма от лимита който има а е получил сметка в следствие на пост-имагинерни условия.
казано на прост език,има договор в които е посочено че лимита за ползване на тази карта към този оператор е сведен до 50 лева а е получил сметка значително по-голяма.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 04 Яну 2013, 13:07

Лошото е, че още не мога да видя договора, а мисля, че лимита не е споменат в него.
Някой има ли информация как стоят нещата по принцип?
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 04 Яну 2013, 14:39

Цитат от общите условия по договорите:
"Потребителят е длъжен да заплати всички дължими суми за ползвани услуги, включително и тези надхвърлящи определения кредитен лимит. Надхвърлянето на кредитниялимит дава право на Глобул, но не задължава дружеството да ограничава и спира ползванетона услугите от страна на потребителя. В частност, при превишаване на кредитния лимит Глобул може (но не се задължава) да спре възможността на потребителя да осъществява изходящи повиквания, освен изходящите повиквания към услуги за спешни повиквания. Неуведомяването на потребителя за достигнат кредитен лимит не освобождава последния от задължението да заплати всички дължими суми, включително тези, надхвърлящи кредитния лимит."
ИЗТОЧНИК
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 04 Яну 2013, 19:46

Е.Димитров написа:В смисъл че ....

Прав си, ама само по принцип- де факто четеш дадената извадка от ОУ на оператора. Аз знам какво пише в тях и затова казвам, че основание да занимава комисии и подобни просто няма.

Като се ползва дадена услуга трябва да знаеш условията и цените за ползването и- толкова е просто. После никой не се вълнува как ще платиш и оправдания "Ама аз не знаех" или "Ебати и цената на нета- вие луди ли сте бе :shock: " не минават- плащаш си масрафа и толкова.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата