нсо-то ще купуват нови коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нсо-то да купува ли нови коли?

да купуват най-доброто (амг, м, и тн)
22
15%
да купуват средното (големите двигатели)
30
20%
да купуват най-евтиното (малките двигатели)
21
14%
да не купуват и да кърпят качествено каквото имат
45
30%
да не купуват и да кърпят както дойде каквото имат
31
21%

Общо гласове : 149
ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: нсо-то ще купуват нови коли

Мнение от blacksapphire » 03 Яну 2013, 22:55

Kris написа: на Путин да не би да е сериен ЗиЛ-а?

ЗИЛ до ЗИЛ

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 03 Яну 2013, 23:08

И аз да имах дадени по конституция възможности да харча народни пари за лично удоволствие на даден кръг хора сигурно бих го направил.
20 автомобила по 200 000 лева значи,а?! Ами браво,а не може ли да купят 40 по 100 000???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 04 Яну 2013, 0:18

blacksapphire написа:
Kris написа: на Путин да не би да е сериен ЗиЛ-а?

ЗИЛ до ЗИЛ

На тоя клип к'ви ли не имена съм срещал. То не беха ескорти, сватби, мутри и т.н. ( то и подобни клипове колкото искаш)

Не отричам че има и други коли, но все пак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 04 Яну 2013, 0:32

Аз пък имам друг въпрос...кога ще се купят нови линейки,нови коли за пожарната(все още са със Зил-ове и тем подобни мизерии от 70-те!!!)...до кога на нашите мишки колите им ще са "стари"!?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 04 Яну 2013, 0:51

Brat mu написа:Аз пък имам друг въпрос...кога ще се купят нови линейки,нови коли за пожарната(все още са със Зил-ове и тем подобни мизерии от 70-те!!!)...до кога на нашите мишки колите им ще са "стари"!?

:yes: :?:

Аватар

Мнение от Хаос » 04 Яну 2013, 2:22

Brat mu написа:Аз пък имам друг въпрос...кога ще се купят нови линейки,нови коли за пожарната(все още са със Зил-ове и тем подобни мизерии от 70-те!!!)...до кога на нашите мишки колите им ще са "стари"!?

+++
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 04 Яну 2013, 3:01

бахти смотаняците спряха инвалидната пенсия на кака ми заради малкия дето вземаше и сега ще пръснат 4 милиона за 20 скапани автомобила.....
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Яну 2013, 3:24

alx написа:
Хаос написа:
alx написа:родно производство (тоест грейт уол)

Great Wall идват готови в България, а тук им завиват само джантите в едно огромно хале. Не питай от кого са си купили пневматичните гайковерти...

аз не съм ходил в завода, но от това което съм видял на нета колите се сглобяват в бг... освен ако снимките не са поръчкови (не изключвам)

Зглобяват се тук , но всичко идва готово и дори боядисано . . . колкото да пише - мейд ин ИЮ . Което все пак е някакво начало.
Хаос написа:

+++

:idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 04 Яну 2013, 3:38

zazomazo написа:
ukelichko написа:....Относно моторите, трябва си мощност, защото има няколко шопара - политици, за които си трябва мощен двигател и пространство.

дори има една "дама"-политик, за която е необходим самосвал!
:mhihi:

Грейтуол правят и пикапи. Тя вътре - гъза вънка покрит с дъждобран :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Яну 2013, 10:40

zazomazo написа:
ukelichko написа:....Относно моторите, трябва си мощност, защото има няколко шопара - политици, за които си трябва мощен двигател и пространство.

дори има една "дама"-политик, за която е необходим самосвал!
:mhihi:

Всяка кола има цена. Да видиш Искрето във Great Wall Voleex C10 - безценно! :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Яну 2013, 10:46

Освен това могат да се закупят далеч по-евтини автомобили с топ обзавеждане,пример за това са американските автомобили Линкълн и то на цени под 40-60к ЛЕВА.
Абе каква представителност се гони с автомобилите,влизаш в един кенеф,мръсен,гаден,няма кенефна хартия,няма плочки,няма крушка,няма и дъска за сядане ама самата тоалетна чиния ,която е от злато е замазана в пода.
те това впечатление,да оправят държавата,пътищата,да спрат с тея глупости,като последната с онзи имот на морето,за което в началото на мандата се кълняха че ще спрат и развалят всички сделки с подобен характер,да почне мин.председателя да се държи като политик,а не като собственик на някаква фирма и мутра,малко да смени изказа си като говори за държавата и да спре с това "АЗ".
Щото тези неща са точно като мерцедес,ама паркиран пред срутена къща.
Пари няма да си оправи къщата,ама си купил мерцедес.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 04 Яну 2013, 10:55

http://pojarna.com/bg/news/read/42_novi ... vtomobila/ :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 04 Яну 2013, 12:04

Аз четох някъде че ще се купуват пасати - не знам дали беше за НСО. Помня че цената беше баснословна.

Относно Путин и Медведев - Медведев е критикуван доста заради факта че предпочита Mercedes-Benz Pullman пред родното производство ЗиЛ което беше приоритетно при Путин.
Относно клипа по-горе мисля че е на чеченския държавен глава, а не на Путин но това е друга тема.

Не смятам че трябва да изберат Грейт Уол тъй като това че се сглобява в България не значи че е Българска колата - То и кока кола се бутилира в България ама...

Дразни ме това че няма прозрачност върху офертите и избирането на колите и представителствата които да ги предоставят - Некой с връзки успял да се намърда и хоп - Passat -и (примерно) за по незнам си колко хиляди.... :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

МИ направете го публично достояние за да могат всички които искат да оферират. Не че имам представителство на някоя марка просто всичко в държавата ни е такова...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 04 Яну 2013, 12:21

Bavarcho написа:Преди малко по новините на БТВ-то имаше интервю с шефа на НСО, та той изтъкна причините за подновяване на автопарка, цитирам:
"Според вас един автомобил на 250 - 300 хиляди километра, надежден ли е по отношение на спирачния път по отношение на всичко, което се нарича сигурност на пътя" - това го повтори два пъти през интервюто.
Не знам какъв коментар да напиша просто :!: :kuku:

п.с. Бюджета е 3.6 милиона за 20 автомобила, всеки може да сметне колко ще струва един автомобил...

Срамно е в най бедната страна в ЕС (скоро и в Европа) да се хвърлят милиони за коли на НСО независимо от марката просто ме е срам че това е моята държава :shock: !!!! Не може пътищата да са като след бомбадировки хората да умират по улицата а шепа държавни пиявици да се возят в бронирани коли за милиони просто е трагично нямам думи честно ви казвам !!! Къде по богати държави техните депутати се возят на влак (Швейцария,Швеция и т.н) Френският президент се вози на ситроен италианският премиер на ланчия !!!!!!!!!НЯМАМ ДУМИ!!!!!!!!
Последна промяна ilia1984 на 04 Яну 2013, 12:27, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 04 Яну 2013, 14:05

Vra4anin написа: Берлускони докато бе премиер, го возеха в първата А8-ца (бронирата естествено). Вярно, не е италианска кола, но не беше и последния модел А8, а "стария" такъв.

MARIO MONTI Изображение

ФРАНСОА ОЛАНД Изображение

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Изображение

СТАРИТЕ КОЛИ НА НСО!!! Изображение

Премиерът Бойко Борисов и президентът Росен Плевнелиев се возят в най-новите защитени коли, с които НСО разполага. Те са "Мерцедес S 600 Гард"с 517 к.с.. Купени само преди две години и имат надеждна бронировка - т.нар. В7 на купето и В6 на тавана. Издържат на куршум, изстрелян от автомат "Калашников", или на осколки от взривени в близост гранати.

На 18 декември НСО купи без търг брониран мерцедес за 650 хил. лв. без ДДС, пиша още "Труд " и добавя, че от службата по охрана тогава оправдали обявата за възлагане на поръчката без търг с аргумента, че купуването на друга марка или модел щяла да оскъпи поддръжката, а обявяването на обществения конкурс щяло да разкрие "класифицирана информация за сигурността на държавните мъже".
:ok:
Последна промяна ilia1984 на 04 Яну 2013, 14:52, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата