Избор на мобилен телефон.
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
Re: Избор на мобилен телефон.
Колега от първия ти пост оставам с впечатление , че на теб ти трябва нокиа с фенер и един таблет и си решаваш проблема, като не правиш компромис нито с батерия , нито с размер на дисплея 

Колега ще те посъветвам само да изчакаш още 2-3 месеца докато излезнат новите модели. Идеята е , че ще дадеш едни и същи пари сега и по-напред , но ще купиш модел , който е по-добър от този , който си харесал сега.
Другото , което е поне ще падне цената и пак можеш да си купиш по-стария модел. Това ти го казвам от личен опит защото точно преди 1 година и малко си купих телефон и доста съжелявах Март месец като пуснаха новите модели
Относно избора на марка и модел е доста относително - най-добре набелязваш си 2-3 модела , отиваш в магазина разцъкваш ги един до друг и този , който ти легне най-добре в ръката , той ще бъде
Мога да те посъветвам да разгледаш някой други модели освен С3-ката - HTC OneX/X+ ; HTC OneS - телефоните като цяло се отличават от Самсунга с доста по-интересен дизайн и изработка , дисплейте вадят по-хубави цветове и интерфейса им е по-добър и удобен
Но най-добре отиваш в магазина и там , който на теб ти хареса. Поздрави
Другото , което е поне ще падне цената и пак можеш да си купиш по-стария модел. Това ти го казвам от личен опит защото точно преди 1 година и малко си купих телефон и доста съжелявах Март месец като пуснаха новите модели

Относно избора на марка и модел е доста относително - най-добре набелязваш си 2-3 модела , отиваш в магазина разцъкваш ги един до друг и този , който ти легне най-добре в ръката , той ще бъде

Мога да те посъветвам да разгледаш някой други модели освен С3-ката - HTC OneX/X+ ; HTC OneS - телефоните като цяло се отличават от Самсунга с доста по-интересен дизайн и изработка , дисплейте вадят по-хубави цветове и интерфейса им е по-добър и удобен

Но най-добре отиваш в магазина и там , който на теб ти хареса. Поздрави

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
И аз се бях надъхал на S3-ката, но както казаха колегите, март месец излизат новите модели и ще изчакам до тогава, ако не е голяма разликата между стария и новия модел, ще си взема стария, но на по-ниска цена
Някой да знае кога ще излиза Note 3 ?

Note3 - горе долу ще се появи след 1 година
Незнам как ги ползвате тея Ноутове , но на мен много ми приличат на табли за кафе , тамън ще фане 3-4 чаши
Разлика между новите топ модели и тези от 2012 ще има само на хартия - в момента хардуера в телефоните (говоря за топ моделите с 4 ядра и т.н.) е изпреварил софтуера с около 3-4 години.
Не виждам никакъв смисъл да си купувам телефон примерно с четириядрен проц на 2Ghz при положение , че същия четириядрен на 1.4 не може да бъде натоварен сигурно на 20%.
Реално файда в добавяне на повече честоти , мб и т.н. няма . Повече смисъл ще има ако помислят за нещо ново около камерата , звука от телефона , батерията , дисплея вече стигна fullHD резолюция така , че незнам какво още може да се подобри в него .

Незнам как ги ползвате тея Ноутове , но на мен много ми приличат на табли за кафе , тамън ще фане 3-4 чаши

Разлика между новите топ модели и тези от 2012 ще има само на хартия - в момента хардуера в телефоните (говоря за топ моделите с 4 ядра и т.н.) е изпреварил софтуера с около 3-4 години.
Не виждам никакъв смисъл да си купувам телефон примерно с четириядрен проц на 2Ghz при положение , че същия четириядрен на 1.4 не може да бъде натоварен сигурно на 20%.
Реално файда в добавяне на повече честоти , мб и т.н. няма . Повече смисъл ще има ако помислят за нещо ново около камерата , звука от телефона , батерията , дисплея вече стигна fullHD резолюция така , че незнам какво още може да се подобри в него .
аре и аз да използвам темата:
Препоръчайте телефон, 2-3 часа разговори на ден, да има стандартните екстри за смартфон, и батерията да издържа поне 48 часа в режим на активно използване?
Препоръчайте телефон, 2-3 часа разговори на ден, да има стандартните екстри за смартфон, и батерията да издържа поне 48 часа в режим на активно използване?
exotique написа:аре и аз да използвам темата:
http://shtepsel.bg/sony-xperia-miro/
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Сори за
, но не се сдържах: 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
jordanov написа:Сега ще погледна Xperia Z, а къде гледаш кога ще излезе С4, защото според информацията в гсмарена дори не е представен? Ако го представят след 5 месеца, може в бг да го пуснат и ноември декември. Не ми се чака толкова време.
"Вносителите" тука вече действат по-бързо и не мисля, че S4-ката ще се забави с повече от 1-2 месеца... корейците едва ли ще я бавят след месец май, така че за лятото ще е тук...
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Общо взето трудна работа е това да се ползва нормално телефона и да държи батерията над 24 часа...поне при мен.
В момента ползвам Motorola - та но не MAxx а обикновена
ако не говоря много а само ползвам 3G и програми за он-лайн чат кореспонденция като whatsapp viber и т.н. ми се случва да издържи 36 часа но доста рядко.
Обикновено всяка вечер го зареждам (или когато се спи защото допреди две седмици бачках нощна работа и спях сутрин между 8 и 11)
Откъм телефон съм много доволен функционалността му е 6 + GPS а го ползвам често докато пътувам особено из София че още не я познавам достатъчно добре , 3G интернет ( на Виваком - нон стоп е включен) , ало ало , и както споменах програмите за кореспонденция в реално време whatsapp viber tango ....проблеми не съм имал.
Телефона не забива поне при моето ползване ... а и все още мисля че е най-тънкия
Успех с избора и да се похвалиш ти и другите колеги дето ти ползваха темата
В момента ползвам Motorola - та но не MAxx а обикновена
ако не говоря много а само ползвам 3G и програми за он-лайн чат кореспонденция като whatsapp viber и т.н. ми се случва да издържи 36 часа но доста рядко.
Обикновено всяка вечер го зареждам (или когато се спи защото допреди две седмици бачках нощна работа и спях сутрин между 8 и 11)
Откъм телефон съм много доволен функционалността му е 6 + GPS а го ползвам често докато пътувам особено из София че още не я познавам достатъчно добре , 3G интернет ( на Виваком - нон стоп е включен) , ало ало , и както споменах програмите за кореспонденция в реално време whatsapp viber tango ....проблеми не съм имал.
Телефона не забива поне при моето ползване ... а и все още мисля че е най-тънкия

Успех с избора и да се похвалиш ти и другите колеги дето ти ползваха темата

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Мисля, че Sony удариха и ще продължават да удрят Samsung от земята откакто се разделиха с Ericsson. А модела е:
Sony Xperia TX
В пъти по-добър дизайн от S3 и сходни характеристики за същите пари.
Ако изчакаш малко HTC готвят приятни изненади тази година.
Sony Xperia TX
В пъти по-добър дизайн от S3 и сходни характеристики за същите пари.
Ако изчакаш малко HTC готвят приятни изненади тази година.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз затова препоръчах да се погледне към Z-а 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Mollov написа:Аз затова препоръчах да се погледне към Z-а
излязъл е най-накрая в арената. Изглежда ще чакам новите модели. Това което ме впечатли в този телефон е:
- IP57 certified - dust and water resistant
- Water proof up to 1 meter and 30 minutes
доста полезно за телефон от такъв клас. Има ли конкурентен модел с уотър пруув?
Но мисля, че вградената батерия е голям минус. Ако се скапе кво правим? Хвърляме телефон за 1000+ лева. Дизайна също е добър. Много изчистен.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ми като се скапе, в сервиза и това е..
Какви пари се очаква да е тая Z-ка, че почвам да се замислям.. ?

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Още не е в продажба (предполагам, че ще е към 1200 лв.), но да ви покажа 1-2 клипа, които гледах така
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dL8PF2ezbs
http://www.youtube.com/watch?v=BV2HqBc2oRU
П.С. Задължително гледайте на 1080p
П.С 2 Едно ревю от най-якия сайт за ревюта (за съжаление е на руски): http://www.mobile-review.com/review/sony-xperia-z.shtml

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dL8PF2ezbs
http://www.youtube.com/watch?v=BV2HqBc2oRU
П.С. Задължително гледайте на 1080p
П.С 2 Едно ревю от най-якия сайт за ревюта (за съжаление е на руски): http://www.mobile-review.com/review/sony-xperia-z.shtml
Последна промяна In_Memoriam на 11 Яну 2013, 1:16, променена общо 2 пъти

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е аз S-ката я взимах на 960 от един колега, ще го видиме като му падне цената. Телефона, определено е доста стабилен, само ще ми липсва светещетата лента отдолу 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3