Машинка за подстригване???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Машинка за подстригване???

Мнение от Ronka » 05 Яну 2013, 11:18

Пинтев написа:Сега ги погледнах Мозер..готов съм да дам такива пари,но както казах по-горе вероятно машинката ще я взема с мен в САЩ а знам че там май има разлика в напрежението на тока мисля че не е 220 волта или греша?

В щатите са на 110 волта, има адаптори от 110 на 220, търси такава с адаптор към 220, има, аз имам преса с адаптор и епилатора ми е с адаптор :mhihi:
пс. Бих взела браун, ако има, нямам ядове с нито един техен уред

пс2 Айде намерих ви и да се обучите малко http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%BE%D0%BA :lol:
Последна промяна Ronka на 05 Яну 2013, 11:26, променена общо 1 път
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 05 Яну 2013, 11:26

bum_bum написа:По-добре си вземи от там за да не се налага да купуваш и токоизправител или както там се казва.

Най-обикновен Мозер с кабел за под 100лв е далеч по-добър от разните Филипс, Браун, Ремингтън и т.н., които са подобни пари.

Прав си колега обаче там където отивам дали ще има Мозер пък и нали се сещаш че аз пърите две седмици ще гледам като теле в железница :mhihi: :mhihi: За това ще си я взема от тука и ще си взема преобразовател и надявам се така да стане :)
Много ви Благодаря че ме насочихте към тази марка,дори не я знаех....сега вкъщи ползваме вече 10 години пак Немска Домтех само самзване и работи като чук...явно немското си е немско като БМВ :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 05 Яну 2013, 11:32

А как са ножчетата след 3-4 години ползване примерно? Самонаточващи ли са? Питам, защото имам наблюдение при по-евтините ( дори и тези от по 50-60лв които съм ползвал) че след втората година май се затъпяват и започват да оставят косъмчета на някой места и трябва да минаваш 100 пъти, да смъкваш с гребена косми - пак 100 пъти... само със смазване не става явно.
Чувал съм някой ги носят за точене ама :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2013, 11:42

Самозаточващи са, доколкото може да има такова понятие. Може да се точат после ама нямам идея къде, а може да се сменя и главата. Аз лично имам една чисто нова, щот първата такава машинка дето си взех я изпуснах на втория ден и се сцепи тялото и си взех още една. Та поне 5-6 години няма да мисля за точене и нова глава :mhihi:

Важно е да се смазва и почиства добре и ще е остра дълго време. Все пак е правена за професионална употреба и стригане по цял ден.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 05 Яну 2013, 11:50

Аз за сега не мисля да я изтървам, колкот издържи първата глава после ще вземам друга :D А кабела достатъчно дълъг ли е, че не всички имат контакт в банята, а не се постригвам в друга стая че после колкото и да чистиш пак остават тук таме?
Мерси :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 05 Яну 2013, 11:58

jordanpar написа:Вземи си на BABYLISS марката ако ще и най-евтиния модел,доволен ще останеш.Отскоро са познати в България и имат много малко ментета.Всички други ''маркови'' до 100 лева са пълен шит.Казва ти го човек,който 12 години вече само 1 номер се подстригва 4 пъти в месеца.Минали са много машинки през главата ми :mhihi:

прав си тази марка тук е малко известна, но в Англия е топ марка за такава стока :yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2013, 12:13

Кабела е около 2м някъде мисля. Ако няма контакт в банята ще трябва удължител. Има модели и с батерия ама аз предпочетох с кабела щото имам удобен контакт, а и предположих че ще е с по-мощен мотор като е с кабел.

Babyliss не е ли по-скоро фирма за разни маши, преси и такива работи? Поне аз така винаги съм мислел като гледам ква купчина от тях има тука в гардеробната. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 05 Яну 2013, 12:15

ами то си има серия Бейбилис фор мен
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2013, 12:18

Абе предпочитам да не се подстригвам с нещо, което се казва "Бейби" :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 523IA
Мечтае да кара: Чисто ново БМВ

Мнение от qwertyu » 05 Яну 2013, 13:14

И аз препоръчвам Филипс .Преди години имах една безмаркова и един ден останах с на половин остригана глава :grin: Тогава ми препоръчаха Филипс.Вече осем години ми служи вярно и то без абсолютно никаква поддръжка.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 05 Яну 2013, 15:54

Колега просто си вземи машинка маркова,тия по 15-20 лева са пълни боклуци...много много рядко може да намериш машинка за 15-20 лева която да стриже,ние имахме една за 21лв 4 години нямахме проблем с нея,но накрая батерията държеше по 2 минути и я изхвърлихме.В технополис гледам ила филипс за 39лв...няма приставки,хубав дизайн,самите приставки са върху ножа и се настройват с едно въртящо се готина е :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 05 Яну 2013, 16:18

от 6 години ползвам WAHL закупена от САЩ и също там произведена- без проблем.....по спомен 30$ + тример за останалата вълна...препоръчвам я....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 05 Яну 2013, 17:03

Още един глас за Philips, но за модела QC5055 - безжична е, а това помага когато ти трябва машинката в банята. Може да се мие под течаща вода и работи при висока влажност.

Подстригвам се с нея от 2 години и проблеми няма нито скубе нито е захабено ножчето. Цената беше малко над 100 лева по спомени.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Яну 2013, 21:34

bum_bum написа:Абе предпочитам да не се подстригвам с нещо, което се казва "Бейби" :mhihi:

И аз така си мислех :mhihi: , обаче взех "Бейби" :mhihi: Още не съм я тествал, но избора беше улеснен, като видях в шкафовете (бяха със стъклени вратички :mhihi: ) от кои са останали най-малко и "Бейби"-то печелеше с много :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 05 Яну 2013, 21:43

Philips QC5125 Взех си я от Щатите от Best Buy за към 25-30 долара.Много съм доволен от нея с кабел е и на самия контакт си пише 110-220V както на повечето електро уреди.Рядкост са тези които са на 110 и имаш нужда от различен трансформатор.Използвам я обаче с преходник от щатски контакт към европейски но това не е грам проблем.И ако ще ходиш за 1ви път в USA вземи си преходници за контактите понеже там са по 12-15$ а в България 2-5 лв.
Успех! :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата