Снеговалеж и още нещо.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Снеговалеж и още нещо.

Мнение от jordanpar » 08 Яну 2013, 13:25

Жив и здрав ,това е най важното.Коли за купуване бол,но човешкия живот един.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 08 Яну 2013, 13:59

Аз мисля утре да съм малко на гости по Троян и вечерта да пробвам Беклемето, някой отзиви? :)

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Яну 2013, 14:03

И аз към 1ч снощи тръгнах по добре познатия Бистрица - Железница - Плана, въпреки че бях сам си беше забавно, докато не свих към Плана, една сива е30ка купе с варненска регистрация (предполагам форумна) беше срещнала челно една Е класа, всички чакаха полиция, уби ми се настроението и вече полека лека тръгнах на обратно към града, по пътя срещнах една патрулка, а след това и едно Т5 на криминална полиция с пуснати буркани, естествено веднага си помислих, че тия отиват да видят дали двг-то на 30ката си е нейното :roll: :kuku:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 08 Яну 2013, 14:35

lowrider написа:И аз към 1ч снощи тръгнах по добре познатия Бистрица - Железница - Плана, въпреки че бях сам си беше забавно, докато не свих към Плана, една сива е30ка купе с варненска регистрация (предполагам форумна) беше срещнала челно една Е класа, всички чакаха полиция, уби ми се настроението и вече полека лека тръгнах на обратно към града, по пътя срещнах една патрулка, а след това и едно Т5 на криминална полиция с пуснати буркани, естествено веднага си помислих, че тия отиват да видят дали двг-то на 30ката си е нейното :roll: :kuku:

Тези и аз ги видях и си викам ей тва е поличба, я днес по-кротко да карам "скъпата шейна" и айде, тая разходка ще ми струва предня броня, решетка и десен фар, ама пък ми беше кеф :D
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Яну 2013, 14:47

ако не надценявате способностите си няма да ви се налага да купувате части
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Яну 2013, 14:54

Забавно е с т'ва задно. Само един път се завъртях и повече няма да повтарям ... Като почна няк'ви къмшици, няк'ви лудории и се кротнах и до точка Б карах с 30. Спече ми се лайното малко :D
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 08 Яну 2013, 15:01

randity написа:Забавно е с т'ва задно. Само един път се завъртях и повече няма да повтарям ... Като почна няк'ви къмшици, няк'ви лудории и се кротнах и до точка Б карах с 30. Спече ми се лайното малко :D

Аз вчера привечер точно в най-големия сняг така се овъртях пред едни куки.. камшици бичове, добре че господата се усетиха, че не беше нарочно :)
А колегите на Витоша три пъти ме вадиха, и ние бутахме сума ти коли, абе беше емоция докрай.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Яну 2013, 15:05

sme666ko написа:
randity написа:Забавно е с т'ва задно. Само един път се завъртях и повече няма да повтарям ... Като почна няк'ви къмшици, няк'ви лудории и се кротнах и до точка Б карах с 30. Спече ми се лайното малко :D

Аз вчера привечер точно в най-големия сняг така се овъртях пред едни куки.. камшици бичове, добре че господата се усетиха, че не беше нарочно :)
А колегите на Витоша три пъти ме вадиха, и ние бутахме сума ти коли, абе беше емоция докрай.

При мен си беше съвсем нарочно, не знам що го направих, нещо отвътре ме накара. Нямаше полицаи, нямаше и коли, за това и го направих. Към 16:30ч. беше, тамън като затрупа улиците.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 08 Яну 2013, 17:44

Вчера и към хижа Здравец имаше един опел астра комби излезнал от пътя. Спряхме да помогнем нещо ако има, но нямаше никого в колата. Безавариино каране на всички!

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 08 Яну 2013, 17:53

Binev_OuT написа:Аз уважих снега подобаващо снощи
Ще ми струва - заден носач,фар,капак и изгубих съединителя поради неизвестна причина.
Шипка си е коварна,добре че беше дървото да ме спре че дола беше мноого голям :kuku:
После имаше Либетки,скъсани въжета аве всичко.

ооо "колега" :mhihi:
по-миналата година и аз сефтосах тдс-ката, но не на шипка, а на узана. нямаше сериозни удари, освен от виетнамката на гражданска. И както каза - лебедки, скъсани въжета, -15 градуса...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 09 Яну 2013, 13:42

Колеги, някой да е ходил към Плана вчера? Интересува ме какво е състоянието на пътя и дали става все още?
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61/530XD
Мечтае да кара: на по-евтино гориво.

Мнение от MPOWERfan » 09 Яну 2013, 15:02

И днес се опитва да вали,може до довечера да стане благоприятно за каране. :mhihi:
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 09 Яну 2013, 15:39

Хубаво, че тия железарки са здрави, че вече трети път нацелвам бордюр :mhihi: :mhihi:
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 09 Яну 2013, 18:01

Ако ходите към Алеко и случайно видите зор и трябва да се тегли някой звънкайте - живея на близо :mhihi:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Яну 2013, 21:29

BMW_RIDER написа:Ако ходите към Алеко и случайно видите зор и трябва да се тегли някой звънкайте - живея на близо :mhihi:

лебедка? :)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата