Снеговалеж и още нещо.
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Снеговалеж и още нещо.
Жив и здрав ,това е най важното.Коли за купуване бол,но човешкия живот един.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Аз мисля утре да съм малко на гости по Троян и вечерта да пробвам Беклемето, някой отзиви? 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
И аз към 1ч снощи тръгнах по добре познатия Бистрица - Железница - Плана, въпреки че бях сам си беше забавно, докато не свих към Плана, една сива е30ка купе с варненска регистрация (предполагам форумна) беше срещнала челно една Е класа, всички чакаха полиция, уби ми се настроението и вече полека лека тръгнах на обратно към града, по пътя срещнах една патрулка, а след това и едно Т5 на криминална полиция с пуснати буркани, естествено веднага си помислих, че тия отиват да видят дали двг-то на 30ката си е нейното

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
lowrider написа:И аз към 1ч снощи тръгнах по добре познатия Бистрица - Железница - Плана, въпреки че бях сам си беше забавно, докато не свих към Плана, една сива е30ка купе с варненска регистрация (предполагам форумна) беше срещнала челно една Е класа, всички чакаха полиция, уби ми се настроението и вече полека лека тръгнах на обратно към града, по пътя срещнах една патрулка, а след това и едно Т5 на криминална полиция с пуснати буркани, естествено веднага си помислих, че тия отиват да видят дали двг-то на 30ката си е нейното![]()
Тези и аз ги видях и си викам ей тва е поличба, я днес по-кротко да карам "скъпата шейна" и айде, тая разходка ще ми струва предня броня, решетка и десен фар, ама пък ми беше кеф

ако не надценявате способностите си няма да ви се налага да купувате части
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Забавно е с т'ва задно. Само един път се завъртях и повече няма да повтарям ... Като почна няк'ви къмшици, няк'ви лудории и се кротнах и до точка Б карах с 30. Спече ми се лайното малко 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
randity написа:Забавно е с т'ва задно. Само един път се завъртях и повече няма да повтарям ... Като почна няк'ви къмшици, няк'ви лудории и се кротнах и до точка Б карах с 30. Спече ми се лайното малко
Аз вчера привечер точно в най-големия сняг така се овъртях пред едни куки.. камшици бичове, добре че господата се усетиха, че не беше нарочно

А колегите на Витоша три пъти ме вадиха, и ние бутахме сума ти коли, абе беше емоция докрай.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
sme666ko написа:randity написа:Забавно е с т'ва задно. Само един път се завъртях и повече няма да повтарям ... Като почна няк'ви къмшици, няк'ви лудории и се кротнах и до точка Б карах с 30. Спече ми се лайното малко
Аз вчера привечер точно в най-големия сняг така се овъртях пред едни куки.. камшици бичове, добре че господата се усетиха, че не беше нарочно![]()
А колегите на Витоша три пъти ме вадиха, и ние бутахме сума ти коли, абе беше емоция докрай.
При мен си беше съвсем нарочно, не знам що го направих, нещо отвътре ме накара. Нямаше полицаи, нямаше и коли, за това и го направих. Към 16:30ч. беше, тамън като затрупа улиците.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Вчера и към хижа Здравец имаше един опел астра комби излезнал от пътя. Спряхме да помогнем нещо ако има, но нямаше никого в колата. Безавариино каране на всички!
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Binev_OuT написа:Аз уважих снега подобаващо снощи
Ще ми струва - заден носач,фар,капак и изгубих съединителя поради неизвестна причина.
Шипка си е коварна,добре че беше дървото да ме спре че дола беше мноого голям![]()
После имаше Либетки,скъсани въжета аве всичко.
ооо "колега"

по-миналата година и аз сефтосах тдс-ката, но не на шипка, а на узана. нямаше сериозни удари, освен от виетнамката на гражданска. И както каза - лебедки, скъсани въжета, -15 градуса...

Колеги, някой да е ходил към Плана вчера? Интересува ме какво е състоянието на пътя и дали става все още?
Live it like you Love it
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
И днес се опитва да вали,може до довечера да стане благоприятно за каране. 

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Хубаво, че тия железарки са здрави, че вече трети път нацелвам бордюр

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ако ходите към Алеко и случайно видите зор и трябва да се тегли някой звънкайте - живея на близо 

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Ако ходите към Алеко и случайно видите зор и трябва да се тегли някой звънкайте - живея на близо
лебедка?

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3