книжка без завършен 8ми клас?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: книжка без завършен 8ми клас?
Честит първолак в тоя случай.
Като иска всичко да е по законовия ред и е моралист (поздравления за което няма сарказъм в поста ми) записвате си го първолаче и започва от чертичките.
Може би има друг начин, горе колегите са писали вечерно училище, изпити директно ... не знам.
Обадете се в градското СОУ и се осведомете.
Като иска всичко да е по законовия ред и е моралист (поздравления за което няма сарказъм в поста ми) записвате си го първолаче и започва от чертичките.
Може би има друг начин, горе колегите са писали вечерно училище, изпити директно ... не знам.
Обадете се в градското СОУ и се осведомете.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
На обяд говорих за този казус с бивш висшестоящ в полицията. Та той каза, че в закона си има регламентирано как се тълкуват подобни "заварени положения". В такива случеи винаги се взимало в предвид "облагодетелсващото потърпевшия/виновния". Тоест.
ако един човек е откраднал нещо, за което по него време наказанието е 5 год. затвор, НО докато се влачи делото , закона се е променил и наказанието е станало 10 год. - той трябва да бъде осъден на 5 год. затвор.
Казва, че в конкретния случей с отнетата книжка на този човек, се тълкува по същия начин, трябва да има право да си получи отово книжка без да се налага да се приравнява към вече променеия закон и да завършва до 8ми клас.
Човека ми сподели, че винаги стои и въпроса с мързеливи или некомпетентни държавни служители, които не искат да съдействат и в такъв слуей е редно да се обърнете към адвокат.
Не знам дали всичко това е вярно, но реших да споделя.
ако един човек е откраднал нещо, за което по него време наказанието е 5 год. затвор, НО докато се влачи делото , закона се е променил и наказанието е станало 10 год. - той трябва да бъде осъден на 5 год. затвор.
Казва, че в конкретния случей с отнетата книжка на този човек, се тълкува по същия начин, трябва да има право да си получи отово книжка без да се налага да се приравнява към вече променеия закон и да завършва до 8ми клас.
Човека ми сподели, че винаги стои и въпроса с мързеливи или некомпетентни държавни служители, които не искат да съдействат и в такъв слуей е редно да се обърнете към адвокат.
Не знам дали всичко това е вярно, но реших да споделя.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колеги аз съм с отнета книжка за точки и до скоро карах курс на ново,психо тест и в КАТ София ми искаха оригинал на диплома иначе не ставало,а по въпроса с фалшивите дипломи не става вече,защото в КАТ правят спрaвка 

/// 6>4

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Точно си мислех че няма такъв филм да му задържат книжката... когато той е взел книжка законът, който е действал е бил валиден. Това се води заварено положение. Всеки адвокат може да му пребере книжката от полицията, и да нареди супер добре тъпите чиновнички дето се правят на велики. Щот много има знаят устите ама като ги притиснеш с техните камъни и омекват. Че даже и на дело може да идат ако човека е по напорист.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Като са изгоряли документите, да твърди че има завършено образование и те да ходят да доказват че няма
За фалшивата диплома съм ЗА и аз човека е на години къде ще ходи да учи тепърва, в КАТ искат да им я покажеш и носиш копие, което си остава за тях, не знам какво проверяват ама ми изглежда чики рики работата, с дипломите, надали имат обща база данни за да проверяват дали е истинска дипломата, а тя се фалшифицира мноого лесно, корицата е тегавата другото е лесно
Но според мен по 2-рия начин да се оправя, че иначе да забрави за книжката, наща държава е толкова скапана, че ще го вкарат в затвора накрая

За фалшивата диплома съм ЗА и аз човека е на години къде ще ходи да учи тепърва, в КАТ искат да им я покажеш и носиш копие, което си остава за тях, не знам какво проверяват ама ми изглежда чики рики работата, с дипломите, надали имат обща база данни за да проверяват дали е истинска дипломата, а тя се фалшифицира мноого лесно, корицата е тегавата другото е лесно

Но според мен по 2-рия начин да се оправя, че иначе да забрави за книжката, наща държава е толкова скапана, че ще го вкарат в затвора накрая
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Проблема до някъде е решен.. Та понеже се стигна до решението че да учи пак 10 години няма смисъл.. човека понеже е от турски произход успя да извади диплома за средно образование от Турция.. Та нататък нещата са ясни.. В България сме 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2