5те най-добри пилота на всички времена...?!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Re: 5те най-добри пилота на всички времена...?!
Грешка, много си прав за Петерхансел 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Не че нещо ама ... ху дъ фак уас Аертон Сена .... да добър пилот, виртуоз на мокро ии един от най не-джентълмените в последните години на джентълменският моторен спорт.... дотук в нито една класация не е на първо място, грешка в една само по брой преднамерени маневри с цел катастрофа или избутване на съперник... в годините когато Сена се състезаваше имаше супер ярки имена които спокойно си го изпреварваха в годините в които Шумахер се състезаваше другите палеха свещичка да се счупи колата му, явно Хакинен е бил доста вярващ....
Та... личният ми топ 3 по спортове.... пилоти на които съм гледал състезания и съм се радвал
Ф1 - Ален Прост, Нейджъл Менсъл, Дейвид Култард .... харесвам тийм плейърс, джентълмени и както се казва в странен филм на Сталоун "фор дъ пюр виктори"
WRC - Льоб, Сайнц, Канкунен иииии всички луди глави от група В тва да седнеш на ракета и да летиш в 2м широка просека сред гора ...
Мотори - Валентино Роси, Mайк Дуън (тоя не сте го чували Michael Doohan) и Петерханзел
И сега да дам пример за луд пилот който иска да завърши на всяка цена:
http://www.youtube.com/watch?v=mYyq4lTvJNE
Та... личният ми топ 3 по спортове.... пилоти на които съм гледал състезания и съм се радвал
Ф1 - Ален Прост, Нейджъл Менсъл, Дейвид Култард .... харесвам тийм плейърс, джентълмени и както се казва в странен филм на Сталоун "фор дъ пюр виктори"
WRC - Льоб, Сайнц, Канкунен иииии всички луди глави от група В тва да седнеш на ракета и да летиш в 2м широка просека сред гора ...

Мотори - Валентино Роси, Mайк Дуън (тоя не сте го чували Michael Doohan) и Петерханзел
И сега да дам пример за луд пилот който иска да завърши на всяка цена:
http://www.youtube.com/watch?v=mYyq4lTvJNE
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Интересна тема , може би ще е по-добре да стане анкета с повечето имена споменати дотук , като референдум 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
А Цучия къде го изпускате или като не кара в Ф1 или ония офроудаджийки WRC кучетата го яли ?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Coulthard написа:Ф1 - Ален Прост, Нейджъл Менсъл, Дейвид Култард ....
След ху да фак уос Сена и ника ти, нещо ми се виждаш неадекватен или просто преиначаваш истината. Като сложи и Прост за най-добър съвсем ми стана ясен. Прост имаше великата привилегия почти винаги да е в най-добрата кола и като пилот(а темата е за пилоти)е мноооого далеч от Сена. Ама много. Тупа ли го. Когато той беше с по-слаба кола от тях да, но иначе единствено младия Михаел Шумахер го натупа няколко пъти, после Сена се съвзе, но взе, че стана нещастието.
Та за твоя Дейвди Култард. Еми то по-слаб пилот от него и Фелипе Маса, които да са попадали в топ отбори през годините едва ли има. Култард беше вечния втори във всеки един отбор, как изобщо може да го класираш някъде напред? С епизодичните си победи когато всички отпадаха ли или с щастливите случайности? Та той с един Деймън Хил не можеше да се пребори, ти ми го класира пред Сена...

Та като фен на Шумахер ще кажа, че изключително много съжалявах за смъртта на Сена защото поне 5 години щяхме да гледаме голямо съперничество между двамата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Идеята на темата е различна от това да си организирате поредната виртуална караница...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
1. A.Senna
2. M. Schumacher
3. Ari Vatanen
4. Colin McRae
5. Sebastien Loeb
2. M. Schumacher
3. Ari Vatanen
4. Colin McRae
5. Sebastien Loeb

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Gay Martin ми е на мене най-извънземния ... другите са добри да.
на там съм с Error и Gazzzar в класацията
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Има ли начин темата да се раздели според вида на автомобилното състезание и после нещата да се синтезират.
В този ред на мисли давам класация за Ф-1, а за WRC трябва да си почовъркам доста спомените.
И така: Формула 1:
1. Хуан Мануел Фанджо
2. Джеки Стюарт
3. Аертон Сена
4. Ники Лауда
5. Емерсон Фитипалди

В този ред на мисли давам класация за Ф-1, а за WRC трябва да си почовъркам доста спомените.
И така: Формула 1:
1. Хуан Мануел Фанджо
2. Джеки Стюарт
3. Аертон Сена
4. Ники Лауда
5. Емерсон Фитипалди
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Моите 5 са следните:
1.Аертон Сена
2.Ари Ватанен
3.Найджъл Менсъл
4.Ники Лауда
5.Жил Вилньов
1.Аертон Сена
2.Ари Ватанен
3.Найджъл Менсъл
4.Ники Лауда
5.Жил Вилньов
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Sharo написа:Guy Martin ми е на мене най-извънземния ... другите са добри да.
От пилотите в ТТ-напълно съгласен.Иначе Роси го казаха вече,макар и да спорят все още дали той или Аугустини е по-голям.А и наистина-най-добрите в кой шампионат/клас ? Евала за темата.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Най-добрият пилот за всички времена е ясен:

Това е в реда на шегата, разбира се.
1. Аертон Сена - Безспорният номер 1! Човекът, за когото да си втори значи да си първия загубил!
2. Михаел Шумахер - През годините доказа, че е невероятно добър. Върна Ферари там, където им е мястото. 7 Световни титли не са случайност.
3. Себастиян Льоб - Не го харесвах прекалено дълго време. Мислех, че става Шампион заради колата, но след N-тата световна титла просто ми стана ясно, че е прекалено добър, за да бъде победен. Дълго време симпатизирах на Грьонхолм, но просто Льоб беше и си остана Номер 1.
Мисля, че почетната стълбичка трябва да е от трима.

Това е в реда на шегата, разбира се.
1. Аертон Сена - Безспорният номер 1! Човекът, за когото да си втори значи да си първия загубил!
2. Михаел Шумахер - През годините доказа, че е невероятно добър. Върна Ферари там, където им е мястото. 7 Световни титли не са случайност.
3. Себастиян Льоб - Не го харесвах прекалено дълго време. Мислех, че става Шампион заради колата, но след N-тата световна титла просто ми стана ясно, че е прекалено добър, за да бъде победен. Дълго време симпатизирах на Грьонхолм, но просто Льоб беше и си остана Номер 1.
Мисля, че почетната стълбичка трябва да е от трима.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Бъркате нещата, едно е "най-добър пилот", друго е "най-добра кола". Замислете се кога всички коли бяха почти еднакви и тогава разсъждавайте за най-добър пилот. 

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4