5те най-добри пилота на всички времена...?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Re: 5те най-добри пилота на всички времена...?!

Мнение от gazzzar » 27 Яну 2013, 12:59

Грешка, много си прав за Петерхансел :yes:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 27 Яну 2013, 13:18

Не че нещо ама ... ху дъ фак уас Аертон Сена .... да добър пилот, виртуоз на мокро ии един от най не-джентълмените в последните години на джентълменският моторен спорт.... дотук в нито една класация не е на първо място, грешка в една само по брой преднамерени маневри с цел катастрофа или избутване на съперник... в годините когато Сена се състезаваше имаше супер ярки имена които спокойно си го изпреварваха в годините в които Шумахер се състезаваше другите палеха свещичка да се счупи колата му, явно Хакинен е бил доста вярващ....
Та... личният ми топ 3 по спортове.... пилоти на които съм гледал състезания и съм се радвал
Ф1 - Ален Прост, Нейджъл Менсъл, Дейвид Култард .... харесвам тийм плейърс, джентълмени и както се казва в странен филм на Сталоун "фор дъ пюр виктори"
WRC - Льоб, Сайнц, Канкунен иииии всички луди глави от група В тва да седнеш на ракета и да летиш в 2м широка просека сред гора ... :bowdown:
Мотори - Валентино Роси, Mайк Дуън (тоя не сте го чували Michael Doohan) и Петерханзел

И сега да дам пример за луд пилот който иска да завърши на всяка цена:
http://www.youtube.com/watch?v=mYyq4lTvJNE
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 27 Яну 2013, 13:40

чичо Валтер е доста подценен от вас ми се струва...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 27 Яну 2013, 14:36

Интересна тема , може би ще е по-добре да стане анкета с повечето имена споменати дотук , като референдум ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 27 Яну 2013, 14:42

А Цучия къде го изпускате или като не кара в Ф1 или ония офроудаджийки WRC кучетата го яли ?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Яну 2013, 14:49

Coulthard написа:Ф1 - Ален Прост, Нейджъл Менсъл, Дейвид Култард ....

След ху да фак уос Сена и ника ти, нещо ми се виждаш неадекватен или просто преиначаваш истината. Като сложи и Прост за най-добър съвсем ми стана ясен. Прост имаше великата привилегия почти винаги да е в най-добрата кола и като пилот(а темата е за пилоти)е мноооого далеч от Сена. Ама много. Тупа ли го. Когато той беше с по-слаба кола от тях да, но иначе единствено младия Михаел Шумахер го натупа няколко пъти, после Сена се съвзе, но взе, че стана нещастието.
Та за твоя Дейвди Култард. Еми то по-слаб пилот от него и Фелипе Маса, които да са попадали в топ отбори през годините едва ли има. Култард беше вечния втори във всеки един отбор, как изобщо може да го класираш някъде напред? С епизодичните си победи когато всички отпадаха ли или с щастливите случайности? Та той с един Деймън Хил не можеше да се пребори, ти ми го класира пред Сена... :bgflag: Та викаш спортсмен и Сена бил долен, гаден и не знам си какъв. Е, аз се сещам за случката когато ГЕЙвид Култард в един дъжда на Спа беше застигнат от Шумахер с обиколка, той много добре знаеше това, знаеше и за видимостта, ама взе, че намали рязко(телеметрията после го показа много ясно)и направи така, че да се блъсне с Шумахер за да може онзи чвор Хакинен да стане пак шампион. :ranting: Много ти бягат някои неща, явно си гледал през пръсти в тези години или не си бил чак толкова запален. После Шумахер скочи към бокса да се саморазправя с Култард, беше бесен и с право. Разбирам да си рамо в рамо с някой и да решиш да си пробваш късмета в адреналина да рискуваш с маневра, ама да си г-н никой в класирането и да решиш така титлата...не долно, ами педерунгелско. Тогава Шумахер щеше да се спечели титлата, която отиде пак при Хакинен. Като каза него, че бил много вярващ, той също бе един от най-слабите шампиони(но Култард и там си бе втори пилот защото както казах е един от най-слабите пилоти във водещ отбор през годините)във Формула 1, може би след Деймън Хил и разбира се Дженсън Бътън. Та Хакинен куп години с Макларън-Хонда мисля нямаше нито една победа, докато не дойде първото състезание през 98-ма. Култард мисля беше спечелил последното състезание от 97-ма когато Вилньов стана шампион. Естествено го спечели защото нямаше смисъл(откъм класиране)да го печели, той беше силен в такива моменти. :mhihi: Шумахер със слабото Ферари(за първа година там, когато от първите 6 старта отпадна 5 пъти заради повреда и спечели първото си състезание на пистата Каталуня на дъжд)пак имаше шансове след като през втората половина на сезона се съвзе или по-точно колата се чупеше по-малко, но не стана работата. Та 98-ма започна с два пол-позишъна на Макларън със секунда и половина пред 3-ти на решетката! :shock: Такива разлики бяха начувани по това време и просто си личеше, че тези няма да има кой да ги спре. Колата им вървеше не просто отлично, тя беше сякаш от друго време. И разбира се Хакинен стана шампион без грам конкуренция защото Култард беше неспособен да се бори дори с пилот, който до този миг нямаше победа във Ф1. :mhihi: Та Ферарито имаше напредък, но Макларъна така и не се разбра какво непозволено вкараха във Формулата, че през първата половина на сезона летяха с по купища секунди на обикола пред останалите. Нещо като отбора на Браун Джи-Пи, ама за тези поне се знаеше. :mhihi: Втората година от хегамонията на Макларън се разви почти по същия начин, но по едно време Шумахер вече набираше скорост с Ферари защото за 2 години и половина колата се беше развила покрай големия бюджет, който беше отделил отбора. Но дойде състезанието на Спа, всичко вървеше добре, Шумахер отиваше без конкуренция към победата в дъжда, но Култард реши да се направи на интересен и си го блъсна. После като жив педерунгел отричаше всичко, искал да му направи място и затова намалил така. Само където избра неподходящото място. След години когато Формулата се лиши от още един един турсит в негово лице, тогава Култард реши да си признае за инцидента, че нарочно е предизвикал инцидента. Другият път като решиш да плюеш по пилот като Сена, който целия автомобилен свят е признал за най-великия заедно със Шумахер(а повечето, които мразеха Шуми дори категорично даваха и дават първото място на Сена), че бил неспортсмен, само блъскал конкуренцията и бил едва ли не никаквец, първо погледни какъв беше Култард и тогава го слагай пред Сена. Защото Култард кратко и ясно беше посредствен пилот, вечния втори в отборите си и когато беше в апогея си, реши да влезне в историята като човека подарил една титла на Хакинен с блъскане на прекия му конкурент.
Та като фен на Шумахер ще кажа, че изключително много съжалявах за смъртта на Сена защото поне 5 години щяхме да гледаме голямо съперничество между двамата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Яну 2013, 15:04

Идеята на темата е различна от това да си организирате поредната виртуална караница...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 27 Яну 2013, 16:53

Ари Ватанен! Всичко друго за мен е компромис :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Яну 2013, 19:59

1. A.Senna
2. M. Schumacher
3. Ari Vatanen
4. Colin McRae
5. Sebastien Loeb
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 27 Яну 2013, 20:29

Gay Martin ми е на мене най-извънземния ... другите са добри да.

на там съм с Error и Gazzzar в класацията
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 27 Яну 2013, 20:41

Има ли начин темата да се раздели според вида на автомобилното състезание и после нещата да се синтезират. :dunno:
В този ред на мисли давам класация за Ф-1, а за WRC трябва да си почовъркам доста спомените.
И така: Формула 1:
1. Хуан Мануел Фанджо
2. Джеки Стюарт
3. Аертон Сена
4. Ники Лауда
5. Емерсон Фитипалди
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 27 Яну 2013, 20:52

Моите 5 са следните:
1.Аертон Сена
2.Ари Ватанен
3.Найджъл Менсъл
4.Ники Лауда
5.Жил Вилньов

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 27 Яну 2013, 21:14

Sharo написа:Guy Martin ми е на мене най-извънземния ... другите са добри да.

на там съм с Error и Gazzzar в класацията

От пилотите в ТТ-напълно съгласен.Иначе Роси го казаха вече,макар и да спорят все още дали той или Аугустини е по-голям.А и наистина-най-добрите в кой шампионат/клас ? Евала за темата.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 27 Яну 2013, 22:26

Най-добрият пилот за всички времена е ясен:

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това е в реда на шегата, разбира се.

1. Аертон Сена - Безспорният номер 1! Човекът, за когото да си втори значи да си първия загубил!
2. Михаел Шумахер - През годините доказа, че е невероятно добър. Върна Ферари там, където им е мястото. 7 Световни титли не са случайност.
3. Себастиян Льоб - Не го харесвах прекалено дълго време. Мислех, че става Шампион заради колата, но след N-тата световна титла просто ми стана ясно, че е прекалено добър, за да бъде победен. Дълго време симпатизирах на Грьонхолм, но просто Льоб беше и си остана Номер 1.

Мисля, че почетната стълбичка трябва да е от трима.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 27 Яну 2013, 22:56

Бъркате нещата, едно е "най-добър пилот", друго е "най-добра кола". Замислете се кога всички коли бяха почти еднакви и тогава разсъждавайте за най-добър пилот. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата